Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוכריס, בוכריס, איך נפלת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה ממשיך להתייחס לאישום האינוס ישה, להזכירך אתה בכלל טענת שאולי ההודאה שלו בבעילה היא 'מהפה ולחוץ' -

אבל כאן זה לא רק מילה מול מילה, יש נתוני איכון, יש נתוני חשבון בנק, יש עדים (אם נניח נכנסו יחד לצימר).

ויש כמובן זוג עדות לא קשורות, שלא מכירות זו את זו, ושאחת מהן אפילו לא יזמה את הגילוי אלא הגיבה לכך רק כאשר זומנה לחקירה.

אז אמנם אין לך סרטון של המעשה, אבל למי שעומד מול הנתונים (לא, לא אני - מע' השיפוט) כנראה שיש קצת יותר מרק "מילה נגד מילה" כלשונך.

אבל כל זה + הודאה זה לא מספיק, מה פתאום, הרי אי אפשר לדעת מה קרה שם. פתאום מערכת המשפט עברה רדוקציה לרק דברים שצולמו בוידאו וגם זה בהינתן שהוא חתום בתאריך והצפנת RSA בשביל אינטגריטי. נו טוב - כאמור, תירוצים ופלוצים.

והכי מעניין לראות איך דווקא אלו שמגיבים כך, שמתנגדים להד ציבורי כאשר עבריין מין / שררה יוצא עם כמעט אפס עונשין לאחר כל מה שהוא עשה בעת המעשה ולאחריו -

רבים מהם יאמרו על המקרה הבא "אויש נו, אם זה קרה למה לא התלוננת מיד?"

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 616
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אור - קונקרטית, במקרה שלו - מה אתה מציע לעשות, מאילו שיקולים ועל סמך מה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אור - קונקרטית, במקרה שלו - מה אתה מציע לעשות

עדיף לא לעשות כלום!!!

הוא כבר לא ילד, יהיה קשה להרגיל אותו לסטנדרטים חדשים של העולם הנאור והמודרני...

אבל הוא ממש מבין במשכנתאות אז נעזוב אותו בשקט ולפחות נהנה מזה...:roflmao::roflmao::roflmao::silly::roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
אור - קונקרטית, במקרה שלו - מה אתה מציע לעשות, מאילו שיקולים ועל סמך מה?

הייתי מצפה לראות ענישה חמורה יותר (הורדת דרגה דרסטית ופגיעה בזכויות מסוימות / פיצוי כספי למתלוננ(ו)ת / עבודות שירות / ענישה אחרת שאינה סמלית בלבד כמו מה שנסגר בפועל), משיקולי עונשין רגילים (מבחינתי המעשה שלו חמור גם ללא האשמה באונס, ובנוגע לאונס אין לי מושג מהן הראיות אבל אם האישום אינו רק שיטת מצליח אלא קונקרטי - אז בכלל), על סמך העבירה בה הוא הורשע.

ברמה האישית- מהיכרות איתך אני מופתע שאתה לא רואה בחומרה דומה כמוני את מעשיו, אלא אם פירשתי אותך לא נכון ואתה כן חושב שהמעשים חמורים אבל לא חושב שהוא עשה משהו..

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כרגע הוא לא הורשע בכלום. אם אתה מצפה לראות ענישה חריפה יותר - זה כבר למחוקק, לא לבית המשפט. לגבי החלק השני של הפוסט - with all due - לא חושב שזה ראוי מי יודע מה להתייחסות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

הוא הורשע במסגרת עסקת טיעון, או שברמה המשפטית הודאה באשמה במסגרת עסקת טיעון אינה הרשעה אלא ____?

אין לי מושג מה לא ראוי לתגובה, שני הסצינריוס האלו (או שלישי שפספסתי) לגיטימיים לגמרי. אני באמת מופתע, ואתה באמת אחד מהשניים (או כאמור, שלישי שפספסתי). אין כאן כוונת קנטור - ואם הובנתי אחרת אז קבל התנצלות.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

oryo, אתה מזכיר לי שופטים שבאו מהאקדמיה. יש שחור, יש לבן, וחלק גדול מעבירות המין נמצאות באפור.

ברח לי השם של המליין שרישת את ביתו מצלמות, בת זוגתו התלוננה כי הוא זרק אותה ולקח לה את המרצדס והתנאים הטובים, כמובן שהבחור לא פרייאר והציג את הקלטות. אח"כ אם אני לא טועה היו אי אילו טענות מצד התביעה על כך שהוא צילם אותה ללא ידיעתה. חלם זה כאן.

תתעניין קצת בעסקה שעשו באונ' העברית עם פרופ' מריו והמתולתלת, תגיד לי מה דעתך.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
oryo, אתה מזכיר לי שופטים שבאו מהאקדמיה. יש שחור, יש לבן, וחלק גדול מעבירות המין נמצאות באפור.

אפור?

בעילה אסורה (שוב, מתעלם מההאשמה הנוספת) זה אפור..? srsly? מה אפור כאן בדיוק .... ?

פורסם

ברגע שהתחלתה עם הדמגוגיות הקלות ("בעילה אסורה זה אפור ? סיריוסליייי ??!?!?!?"), זה סימן לפרוש מהדיון.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ברגע שאתה לא טורח להכנס ללינק, שמפנה לאתר רשמי של פרקליטות צה"ל, שם מוסבר פונט על גבי מסך שהדבר שאתה מתאר כ'אפור' הוא שחור ממש בהגדרה (יש שם תיאור כמעט 1:1 של המקרה המדובר בתור דוגמא למקרה אסור) - ועוד מאשים אותי בדמגוגיה - אז כן, פרוש בשיא.

פורסם

דבר ראשון - נכנסתי ללינק ולא מעניין אותי מה אומר החוק בצה"ל, יש חוק למדינה וזה מה שמעניין אותי. במיוחד במקרה בסד"ג כזה. החוקים של צה"ל לא יכולים לתפוס באזרחות (אם כן, אז אנשים היו יכולים להרוס רכוש ציבורי במיליונים ולשלם 300 שקל במקרה הרע)

דבר שני - אתה שם צדק בכל מחיר לפני היגיון ולכן אתה מנותק מהמציאות. בדיוק כמו השופטים שהפעם האחרונה שהם ייצגו לקוח, עוד חייגו בטלפון שקלים.

דבר שלישי - תפסו מורה (נקבה) שוכבת עם תלמידים בני 15. ברור לכולם שכל הצדדים אינם תמימים, התלמידים לא רוצים להגיש תביעה והכל נעשה שם בהסכמה אך עדיין מדובר ב"בעילת קטין". אז היא אנסה ? לא, זה נמצא בשטח האפור הרחב.

ואל תקרא לי גבר, אני לא חבר שלך.

יום טוב

פורסם

אבל אנחנו לא מדברים על מקרה אזרחי.

בוכריס נשפט בבית דין צבאי, ע"פ חוק השיפוט הצבאי ובהתאם לפקודות הצבא.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
ואל תקרא לי גבר, אני לא חבר שלך.

יום טוב

התלבטות קשה בין

BRTky.jpg

ל

Well-That-Escalated-Quickly.jpg

יאללה נתפשר על

66d.jpg

פורסם

אמר האדם שערך את ההודעה שלו אחרי שהגבתי. תמשיך לחפש תמונות בגוגל. לפחות תעמוד מאחורי המילים שלך.

פורסם

למה לרדת ( בלי קונטציה מינית כן) אישית אחד על השני

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...