Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוכריס, בוכריס, איך נפלת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי זו עוד סיבה להפסיק עם הסגידה לצבא? לוחם טוב, מפקד טוב ואדם טוב אלו הם מושגים שונים לגמרי.

זה לא קשור לצבא או לא צבא.

ביל קלינטון, האבא של הסכם השלום באירלנד, דחף סיגר למתמחה בבית הלבן.

זה אותו אדם.

פה הוא הצלחה אדירה, שם הוא מאנייק.

בני אדם הם לא או שחור או לבן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 616
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא קשור לצבא או לא צבא.

ביל קלינטון, האבא של הסכם השלום באירלנד, דחף סיגר למתמחה בבית הלבן.

זה אותו אדם.

פה הוא הצלחה אדירה, שם הוא מאנייק.

בני אדם הם לא או שחור או לבן.

אוקיי, ו...?

השרשור הזה עוסק באיש צבא. בתגובות שנכתבו כאן (ולא רק כאן) הזכירו כמה פעמים שהוא נחשב לקצין מבריק, ודיברו על "תדהמה" שדווקא הוא "מככב" בפרשה כזו. באופן כללי, אתה יודע בדיוק כמוני, ששירות צבאי "משמעותי" - בטח קריירת קבע ארוכה ביחידה לוחמת - נתפסים בארץ על ידי רבים כהוכחה לערכיותו של אדם. אז אני חושב ששווה תמיד להדגיש שזה לא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

העניין אצלך זה לא השווה להדגיש, אלא התמיד להדגיש. במקרה הזה אתה צודק, באחרים לא, כמו כל דבר בחיים. יש בפוסט שלך המון שמחה לאיד.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היום, במציאות שבה הסנטימנט הלאומי נשחק עד דק - לגמרי.

במקרים רבים, השיקולים בתחילת השירות הצבאי והבחירה בקרבי גם הם לא לאומיים אלא מצ׳ואיסטיים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

פורסם

למה חבל? כולם נהנים. גם הכותבים, גם הקוראים וגם המוחקים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

המוחק הזה לא נהנה מזה שמייצרים לו עבודה.

שהכותבים יחפשו הנאות אחרות, אחרת, יו קנואו...

פורסם

מישהו פרסם בפייסבוק שבעימות בינהם בוכריס שאל "איך הגענו למצב שבו אני מואשם באונס" והחיילת ענתה "לא אמרתי שאנסת".

נראה לי שהמערכת המשפטית (בגיבוי של כל מיני קבוצות) ממהרת להכניס כמה שיותר מקרים ומצבים תחת הגדרה של אונס, דבר המוביל לזילות המושג וגורם להגשת כתבי אישום מפוצצים שבסוף יוצא מהם איזשהו הסכם טיעון פושר. זה פוגע גם בקורבנות (שבסופו של דבר לא זוכים למשפט צדק) וגורם עוול לחפים מפשע שדוחפים להם להתספק באיזשהו אישום פחות חמור, רק "תיקח ותגיד תודה שזה לא יותר גרוע".

אני חושב שכל העניין של יחסי-מרות יוצא מפרופורציה בעניין הזה. זה לא כאילו חייבת להתקבל בחירה בלשכב עם הבנאדם או להיות מוצבת עד סוף השירות במטבח של צאלים, אי אפשר להתעלם מהאופציה של דיווח/תלונה, גם אם זה כרוך באי-נעימות מסויימת*.

מכל מקום, לא חסרים זוגות שנוצרו במהלך הצבא, גם כאלה שנוצרו ביחסי מרות שכאלה. אני חושב שבמקום לאסור את הדבר לחלוטין, צריך להכניס אופציה של "דיווח לHR" או משהו בנוסח וליצור לזה סט כללים מתאימים (בנוסף לשילוב ראוי, כמובן).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש אפשרות כזו, אבל היא כרוכה במעבר של אחד מבני הזוג ליחידה אחרת.

מכיר כמה זוגות כאלו, אחד הם היה מורכב מקצין וחיילת שהייתה תחת פיקודו הישיר. התוצאה הייתה שהקצין הפסיק את תפקידו וחזר לטייסת האם עד שימצא לו תפקיד במקום אחר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מכל מקום, לא חסרים זוגות שנוצרו במהלך הצבא, גם כאלה שנוצרו ביחסי מרות שכאלה. אני חושב שבמקום לאסור את הדבר לחלוטין, צריך להכניס אופציה של "דיווח לHR" או משהו בנוסח וליצור לזה סט כללים מתאימים (בנוסף לשילוב ראוי, כמובן).

1. הייתה לי קרובת משפחה שבשואה בבור, מישהוא חנק את התינוק שלה שבכה והיה עלול להסגיר את מיקומם, הם אח"כ ברחו ליערות, פגשו את ביילסקי, חיו במחיצתם כמה שנים ואף התחתנו ועלו לארץ והיו להם ילדים ונכדים (נעשה אח"כ שימוש בסיפור בסרט).

האם זה מכשיר את הרצח? האם דמות הרצח היטשטשה לאורך השנים בעיני האמא?

לא יודע להגיד אבל אי אפשר לדעתי להכשיר מעשה רע בזה ש"בסוף יצא טוב"... אחרת בכל מקרה של סינדרום שטוקהולם ניתן פרסים לחוטף.

2. יש בהחלט סט כלים, הצבא או כל מקום עבודה לא יפריע לחיי האהבה של אף אחד, כל מה שנותר הוא רק לדווח ושהבכיר מבניהם יעזוב את תפקידו לתפקיד אחר שבו הוא יכול להמשיך את מערכת היחסים ללא אלמנט ה"מרות".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את מערכת היחסים ללא אלמנט ה"מרות".

אז איפוא הכיף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
1. הייתה לי קרובת משפחה שבשואה בבור, מישהוא חנק את התינוק שלה שבכה והיה עלול להסגיר את מיקומם, הם אח"כ ברחו ליערות, פגשו את ביילסקי, חיו במחיצתם כמה שנים ואף התחתנו ועלו לארץ והיו להם ילדים ונכדים (נעשה אח"כ שימוש בסיפור בסרט).

האם זה מכשיר את הרצח? האם דמות הרצח היטשטשה לאורך השנים בעיני האמא?

לא יודע להגיד אבל אי אפשר לדעתי להכשיר מעשה רע בזה ש"בסוף יצא טוב"... אחרת בכל מקרה של סינדרום שטוקהולם ניתן פרסים לחוטף.

2. יש בהחלט סט כלים, הצבא או כל מקום עבודה לא יפריע לחיי האהבה של אף אחד, כל מה שנותר הוא רק לדווח ושהבכיר מבניהם יעזוב את תפקידו לתפקיד אחר שבו הוא יכול להמשיך את מערכת היחסים ללא אלמנט ה"מרות".

המקרה מהשואה לא קשור ואתה מגזים סתם, כדי להראות... שום דבר.

אני לא מדבר בכלל על מקרה שמתחיל בכפיה כלשהי, אלא מצב שבו שני אנשים מכירים ו-ואללה, המציאות היא שאחד מהם כפוף לשני. צריך לאפשר לשני אלה לקיים את הקשר הלגיטימי שלהם מבלי לפגוע במסגרת הצבאית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...