Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה אחי קנה סקודה אוקטביה חדשה (לא משנה כרגע שם הסוכנות) היום בבוקר הוא חטף פנצ'ר ובמהלך התיקון הצמיגאי אמר שהצמיגים שעל הרכב לא נראים כמו צמיגים מקוריים שמגיעים על סקודה. למען הסר ספק הצמיגים שעל הרכב הם אותם צמיגים שאיתם הוא עזב את הסוכנות. ראו צילום.

לכן אני רוצה לוודא - אילו צמיגים מגיעים במקור על סקודה אוקטביה 2014-2015 ? יצרן \ דגם?

IMG-20160303-WA0003.jpg

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

יצרני הרכב עובדים בשיתוף עם מספר יצרני צמיגים.

אם אני זוכר נכון כבר עלה בעבר שצמיגי נקסן הגיעו כציוד מקורי בחלק מרכבי VAG.

פורסם

הצמיג שהעלת הוא צמיג משנת ייצור 2014 (סביבות מאי 2014 ליתר דיוק) ומחברה מוכרת. אם מישהו היה מנסה "לעקוץ" את אחיך כנראה שלא היו טורחים להתקין צמיגים טריים וממותגים.

כמו שטום אמר יצרני הרכב עובדים עם מספר יצרני צמיגים ובהחלט יכול להיות מצב שרכב אחד יקבל צמיגי מישלין ואחד נקסן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

לי הגיע בסקודה אוקטביה 1.4 ליסינג אותו הצמיג בדיוק ..באותו המשלוח היו כמה 1.2 עם קונטיננטל וראיתי גם אוקטביות עם מישלן...

עריכה אחרונה על ידי blackpolo
פורסם

אצלנו באוקטביה ליסינג שנמסרה במרץ 2015 עם צמיגים של דאנלופ. לא זוכר דגם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בתחילת 2015 הזמנתי אוקטביה חדשה והרכב בתצוגה היה עם צמיגים של נקסן.

כמו שאמרו כבר גם אני ראיתי אוקטביות עם מישלין אנרג'י וקונטיננטל פרימיום.

נקסן מגיעים היום גם על פולו ופביה, איביזה ואם אני זוכר נכון אז גם ראפיד.

מדובר בחברה קוראנית ועד לא מזמן ראיתי אותם בעיקר על קיות חדשות.

פורסם

על הואגיות מותקן נקסן n בלו.

על הקוראניות האחרות (פורטה, סול) מותקן דגם אחר של נקסן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מגיעים כמה סוגי צמיגים. גם NEXEמ מגיע מהיצרן.

יש לפאנצרמעכארים איזה קטע כה עם צמיגים "מקוריים" - למרות שב-90% הם לא יודעים מה הם מדברים.

פורסם

אצלי ה-Audi הגיעה עם הנקוק. בהתחלה הופתעתי ואפילו חשבתי שעקצו אותי אבל לאחר בדיקה מעמיקה התברר לי שמדובר בוודאות בצמיגים מקוריים כי הם מסומנים באותיות AO.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...