Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אני רוצה לעשות טיפול לרכב שלי סוזוקי בלנו שנת 1997

אלה הדברים שקניתי:

שמן מנוע 10W40 של חברת Liqui Moly עם תוסף MOS2 בפנים ( 5 ליטר שמן )

פילטר שמן 16510-60B11 של סוזוקי מקורי ( קניתי מהחברה )

4 פלאגים של חברת Denso הקוד הוא K20PR-U ( אמרו לי שזה מקורי ומתאים לרכב ? )

פילטר אוויר תחליפי כי לא מצאתי מקורי הקוד A804J-JO מיוצר ב Jordan

נוזל קירור ירוק לרדיאטור של חברת Perston

תוסף דלק של Swd Rheinol ( בחודש הבא אני מתכנן לקנות את ה-K44 )

הכל כאן בסדר \ צריך להחליף משהו ? הפלאגים מתאימים ?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי eli669
פורסם

הכל מעולה, הפלאגים בדיוק לפי אוטודאטה.

היה עדיף כמובן להשיג פילטר אוויר מקורי, אבל לצערי יש הרבה זבל בחנויות חלפים.

את תוסף הדלק תחזיר לחנות, אין בו צורך.

Stay Dirty

פורסם
הכל מעולה, הפלאגים בדיוק לפי אוטודאטה.

היה עדיף כמובן להשיג פילטר אוויר מקורי, אבל לצערי יש הרבה זבל בחנויות חלפים.

את תוסף הדלק תחזיר לחנות, אין בו צורך.

הם טובים באמת או שעדיף את ה NGK ?

התוסף אני רוצה לקנות את ה K44 שמעתי שהוא באמת עוזר ומנקה את כל המערכת

ולגבי הפילטר אוויר שאלתי גם בחברה זה מחסן חלפים של סוזוקי הוא אמר שאי אפשר להשיג את המקורי גם לו אין

פורסם

כמה את חושב עולה מקורי בארץ בזמנו?

בכללי חברות מובילות בתחום הפילטרים היפנים זה DENSO(לדעתי זה המקורי וגם בית הפילטר הוא של דנסו בדר"כ).

MANN זה חברה גרמנית ולרכיב שאתה מחליף פעם ב45 אלף (שזה בממוצע שלוש שנים),אל תשכח בבאלנו מרווח הטיפולים הוא כל 10K או כל חצי שנה.

פורסם
כמה את חושב עולה מקורי בארץ בזמנו?

בכללי חברות מובילות בתחום הפילטרים היפנים זה DENSO(לדעתי זה המקורי וגם בית הפילטר הוא של דנסו בדר"כ).

MANN זה חברה גרמנית ולרכיב שאתה מחליף פעם ב45 אלף (שזה בממוצע שלוש שנים),אל תשכח בבאלנו מרווח הטיפולים הוא כל 10K או כל חצי שנה.

חצי שנה ? וואו זה הרבה השקעה..

בכל מקרה הפילטר אוויר שקניתי דומה מאוד למה ששלחת כמעט אחד לאחד, אבל בכל מקרה תוכל בבקשה לשלוח לי משהו שהוא הכי מתאים כרגע ובמחיר סביר ?

בנתיים שאני יעשה את הטיפול אני ישתמש בתחליפי עד שיגיע, אגב אם תוכל גם לעזור לי למצוא פילטר דלק מקורי זה יעזור לי מאוד כי הרכב שותה והרבה וזה לא ניראה לי הגיוני.

עריכה: מצאתי פילטר אוויר מקורי, תוכל להגיד לי אם זה טוב ?

http://www.ebay.com/itm/Original-SUZUKI-Luftfilter-Air-filter-Baleno-/121898184183?fits=Make%3ASuzuki&hash=item1c61b2adf7:g:NhAAAOSw9N1V1eAz

פורסם (נערך)

לפני שאתה מזמין תשאל את המוכר כמה יעלה?

אני קניתי פילטר דלק מקורי בחברה לפני שנה וחצי עלה בסביבות 90 ש"ח ,אפשר גם להזמין מחו"ל חברות איכותיות כמו:בוש,MANN.

תתקשר לאבי חלפים תשאל גם אותו.

מקורי בחברה עולה 73.83 לפני מע"מ.

תתקשר אליהם ותנסה לברר אם הם יוכלו להזמין.

לא אמליץ להתפשר אבל קשה לשמור לאורך על רכישת חלפים מקוריים מקווה שתצליח.

כמה הוא שותה לק"מ כרגע?

בכל מקרה תעשה טיפול של פילטר אוויר(תחליף בטיפול הבאה כבר) ופלגים ופילטר דלקו שמן ויכול להיות שהתצרוכת הדלק תחזור להיות נורמלית.

בכללי תצרכות דלק של באלנו אוטמטית נעה בין1:14.5 במסלול בין עירוני ל1:12.5 למסלול שרובו עירוני.

במידה ואתה עושה בעצמך תדאג להשיג בוקים.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
לפני שאתה מזמין תשאל את המוכר כמה יעלה?

אני קניתי פילטר דלק מקורי בחברה לפני שנה וחצי עלה בסביבות 90 ש"ח ,אפשר גם להזמין מחו"ל חברות איכותיות כמו:בוש,MANN.

תתקשר לאבי חלפים תשאל גם אותו.

מקורי בחברה עולה 73.83 לפני מע"מ.

תתקשר אליהם ותנסה לברר אם הם יוכלו להזמין.

לא אמליץ להתפשר אבל קשה לשמור לאורך על רכישת חלפים מקוריים מקווה שתצליח.

כמה הוא שותה לק"מ כרגע?

בכל מקרה תעשה טיפול של פילטר אוויר(תחליף בטיפול הבאה כבר) ופלגים ופילטר דלקו שמן ויכול להיות שהתצרוכת הדלק תחזור להיות נורמלית.

בכללי תצרכות דלק של באלנו אוטמטית נעה בין1:14.5 במסלול בין עירוני ל1:12.5 למסלול שרובו עירוני.

במידה ואתה עושה בעצמך תדאג להשיג בוקים.

איפה זה אבי חלפים ?

בדקתי במחסן חלפים של סוזוקי שמשם קניתי את הפילטר שמן אין להם פילטר דלק וגם פילטר אוויר הוא אמר לי שאין ואם היה זה רק תחליפי, האמת שהשעון של הדלק קצת מזייף זה בגלל המצוף אבל הבנתי שגם אם אני יחליף מצוף זה יהיה אותו דבר לא יצא לי כל כך לבדוק בליטרים אבל הנסיעות שלי זה פעם בשבוע של בערך 45 ק"מ בדרך בין עירוני.

פורסם

תאפס ק"מ בסיום תדלוק את ק"מ שיש על השעון לפני האיפוס תחלק התיירים.

אבי יושב ברחובות והוא עושה משלוחים אם זה רחוק לך.

פורסם
תאפס ק"מ בסיום תדלוק את ק"מ שיש על השעון לפני האיפוס תחלק התיירים.

אבי יושב ברחובות והוא עושה משלוחים אם זה רחוק לך.

אתה מתכוון ל Trip ? אני בספק אם זה עובד חחח אני אנסה את זה אבל, ותוכל לתת לי את הטלפון שלו ?

תודה על כל העזרה.

• תוכן חדש...