Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי מגבר מפרימייר למאסיב אודיו bx4.

משום מה אחרי ההתקנה של המגבר איבדתי את הסאבוופר והוא כבר לא דופק כמו בעבר, בדקתי את החיבורים בדקתי את הכיוונים במגבר והכל כפי שמומלץ פה על נקודות חיתוך.

רציתי לדעת אם יש מישהו נחמד מאדיב מאיזור זכרון, יקנעם, פרדס חנה, חדרה, נתניה שיוכל לעזור לי עם הכיוון(של המגבר ושל המערכת) את המערכת pioneer deh-x4580bt אין לי מושג כיצד לכוון ובהתקנה גם המתקין הסתבך טיפה והעדפתי שלא יעשה משהו סתם.

אם יש הסבר שניתן לתת לי דרך פה גם טוב, אם יש מישהו שמוכן לעזור ולהסביר לי ויזואלית זה יהיה עוד יותר טוב:).

תודה מראש.

פורסם (נערך)

העלה נא תמונות ברורות של החיבורים במגבר והכיוונים בו.

בתור אקט ראשוני, אפשר לנסות להפוך פאזה (פלוס-מינוס) של הסאב.

ונראה לי שהכיוונים בחוברת ההפעלה די מדברים בעד עצמם עם יש הבנה בסיסית בנושא.

עמ' 5 - SP-P/O MODE, ועמ' 13.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אוקי אז הבנתי איך מתעסקים עם הכיוונים במערכת, וזה כמובן מספק שאלות נוספות.

איך אמורים לכוון את הdb והסלופ כמו שצריך, לחתוך את הסאב ב80 הרץ או ב63? וכמובן במקביל בhpf.

פה אני מתחיל ללכת לאיבוד, מה כל פרמטר כזה אומר ועל מה הוא משפיע בדיוק, ואיך ניתן לכוון אותו בצורה מיטבית.

מחר אעלה תמונות של החיבורים והכיוונים במגבר.

ותודה על ההכוונה

פורסם

בא נכניס קודם כל למשוואה את שאר חלקי המערכת שלך שע"פ הודעות קודמות מדובר בוירטוס 402 ופרימו 104.

בגלל שמדובר ברמקולים במידה "4, היכולת שלהם לרדת נמוך מוגבלת וכנראה שחיתוך בין כ-100Hz לכ-160Hz יהיה יותר מתאים עבורם.

כדי לקבוע מה הכי מתאים יש להעזר בקטעי שמיעה איכותיים למיניהם, בעת שהסאב כבוי, ולבדוק מה עובד הכי טוב.

רמת החפיפה של תדרי הסאב יבוצע אף הוא ע"פ שמיעה.

את הכיוונים האלו ניתן לבצע מהמגבר (סקאלה "גמישה") או דרך ה-HU (נק' קבועות).

לפי הדרך הנבחרת, יש להתאים את החלק השני (לדוגמה, כיול חיתוכים דרך HU ובחירת מצב FULL בקרוס של המגבר).

שים לב שגם מיקומו הפיזי של הסאב ברחבי תא המטען עשוי להשפיע על אופי הצליל ועוצמתו.

אם תעמיק חיפוש בפורום, אני משוכנע שתמצא מידע נוסף בנושא הכיוונים הספציפיים האלו ובכלל.

• תוכן חדש...