Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו הכריזה על דגם חדש לדגם הסניק, זהו יהיה "סניק 4".

רנו הוציאה את דגם הסניק, לראשונה בשנות ה-90 והמציאה קטגוריה חדשה שנקראת "מיניוואן קופמקטי", ועד היום הקטגוריה הזו נחשבת מאוד מצליחה אצל רנו.

כרגע אין נתונים טכניים על הרכב, חוץ מגלגלים גדולים, 20 אינץ' ועיצוב שנראה כמו סוג של ג'יפון.

כמו כן מדובר, אולי, על גרסת GT בנוסף, אולי גרסה חמה?.

לארץ הסניק עתידה להגיע בתחילת רבעון 2017 או רבעון שני, כרגע אין מחיר לרכב.

לפי מאמרים, כנראה שהיא תגענה עם יחידת מנוע 1.2 טורבו בנזין או לחילופין 1.5 טורבו דיזל.

RENAULT-SCENIC-GT-dynamique-750x410.jpg01-RENAULT-SCENIC-750x410.jpg

**דעה אישית.

עיצוב מאוד מסקרן של הרנו, חלק מן העיצוב לקוח מהקאפצ'ור החדשה כמו כן, מדווחים על הגבהה של הרכב, לכן הימור שלי על סוג של ג'יפון.

הערכה שלי על מחיר בסביבות 180-190 אלף שקל.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

בהקשר לכך, מעניין מה עם המגאן החדשה.

לפי האתר הגרמני של רנו, ב2017 תושק גרסת דיזל היברידית למגאן.

אגב, המגאן בדגמי הבנזין זוכה לגיר חדש, EDC בעל 7 הילוכים. נקווה שכאן השינוי יהיה לטובה ולא כמו שקרה בקונצרן VAG.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ג'יפון זה לא יהיה, כי כאן הוא נכנס לקטגוריה של הקאדג'ר.

סניק דיזל עולה היום 172,000 במחירון (בפועל נמכרת ב-140-145 בכל מיני סיבות לעשות מבצע), אז איך הגעת למחיר של 190 אלף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...