Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אם הכל מותר,, כי לבסוף החברה עוצמת עין, אז מה הבכי.

או - בודדים בחברה מתחילים בנורמה פסולה, ורוב החברה מוקיעה זאת.

לכן גם נפתח הדיון הנ"ל.

ולא להתחיל למצוא סיבה להבנה וסלחנות.. המשכורות נמוכות וכו'.

איך נאמר במחזה - זXX המופיע במערכה הראשונה, יכנס בנו בשלישית - כי זו הנורמה.

ואני, לא מקבל זאת :wink: אדאג לחתוך במערכה הראשונה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
...בארץ מסתמך על כתבות של חברי פורום או עיתונאים יחידים.

כמו מי למשל?

אם כבר נפתח השרשור, שלא יהיה סתם פריקת עצבים (למרות שגם זה טוב לפעמים), אולי יוכל להועיל למשהו.

אני למשל מאוד מעריך את קינן (ואת שאר המערכת, בהווה ובעבר) של קארזפורום עצמה, את קארטיוב מעולם לא ראיתי מעלה דברים פסולים, גם החבר'ה מאוטוספורט משדרים אובייקטיביות.

בואו נחזיר לציבור את האמונה! :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קינן ובכלל רוב כותבי הפורום, כתבות ישנות של רוני באוטו תמיד היו אחלה, שמרון אנגל, פעם הייתי מחבב את הכתיבה של רועי צוקרמן אבל YNET הפכו לפרסומת מהלכת מן הסתם.

אוטוספורט לא מכיר, אבל עכשיו אנסה.

קארטיוב סבבה. לא מרבה לקרוא שם.

בד"כ אני קורא בפורום או באתר הפורום, סבבה שם. מעבר לזה, כאמור מעדיף בלעז.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אתעלם הפעם מכל הרפרנסים ל"כמה אוטו היה טוב פעם כשאהרנוביץ היה שם" (שזה גם כן שטויות, יש לנו הרי נטייה להסתכל על העבר באופן נוסטלגי) ואתייחס רק לנושא המרכזי כאן, והוא הירידה המתמשכת בלגיטימיות של העיתונות הצרכנית, מכל סוג (כי זה לגמרי לא שמור רק לעיתונות הרכב).

יש כאן מספר בעיות, הראשונה בהן היא העידן הטכנולוגי שהופך את האינפורמציה להרבה יותר זולה. בעבר הסתמכנו על עיתונות בשביל מידע. היום יש לנו את האינטרנט כולו. התוצאה היא ירידה מתמדת בכוחה של העיתונות המסורתית ועליית כוחם של הלייקים.

^וזה בדיוק מה שאני לא מצליח להבין. הרי ה"טקטיקה" הזאת היא לא יותר מאשר לדפוק לעצמך כדור ברגל. כל אדם עם יותר מחצי מוח מבין שזאת פרסומת. מפסיק לקרוא את האתר שלך (של אוטו הכוונה), ומי שנפגע בסוף זה גם הם וגם כל מי שאשכרה חשוב לו לשמור על אינטגריטי. ואלה האחרונים נפגעים אפילו יותר, כי אוטו יכול לספוג שכמה אלפי יוזרים קבועים יפסיקו לקרוא אותו, והאתר או הבלוג הקטן שכותב איזה מישהו מהסלון שלו לא יכול.

וככה אנשים כאלה מחריבים משהו שכל כך נהניתי לצרוך והיום אני קצת מקיא בפה כשאני רואה.

מה הרעיון מאחורי זה? מה אני מפספס?

תגיד, אתה (ואני) מתלוננים כל הזמן על YNET וכמויות הזבל שבו. או וואלה, או מאקו. ומה אנחנו עושים כשאנחנו יושבים בשירותים? בדיוק, נכנסים לויינט. אפילו שאנחנו יודעים שזה זבל. המקרה כאן לא שונה. אולי אתה בתור חובב רכב תתעצבן, אבל מרבית האנשים אפילו לא ישימו לב (גם כשכתוב שזה מדובר בשיתוף עם סובארו).

אז כן, זה תוכן שיווקי, ואחד עלוב במיוחד האמת - שימו לב שה"כתב" כותב בגוף ראשון, אבל לא מזדהה בשמו - אבל זה לא מה שיוריד מהאתר את כמות הקליקים וכמות הצפיות. זה שהם מוכרים את נשמתם לשטן ממש מעניין להם ת'תחת.

אני רק לא מצליח להבין מה קשורות המשכורות הנמוכות של הכתבים לדבר הזה. מה, הכתב עצמו מקבל "הצעה שהוא לא יכול לסרב לה" מסובארו (או סיאט, או אופל או קיה) ומחליט לפרסם מבחן מחמיא במיוחד? אלה כולן החלטות של הדרג הניהולי/המחלקה המסחרית.

ומה שאני באמת מנסה להבין, זה למה נותנים להתנהגות הזו יד? למה אנשים לא צועקים על זה? הרי להאמין לדברים כאלה זה הפסד מוחץ בספורט הלאומי שלנו - לא לצאת פראיירים. על התקשורת ה"מסורתית" יש עליהום כל שני וחמישי, על זה שישראל היום מנגן את הלחן שכותב ביבי, שטמקא רוקד לצלילי השנאה העיוורת של מה שמו מוזס כלפי אותו ביבי, שערוץ 2 סמולנים וכו' וכו' וכו'.

למה "אנשי הרכב" לא עושים בדיוק אותו דבר לאנשים שהורסים כל אפשרות להינות מתוכן מקצועי, כיפי וחף מאינטרסים בלשון הקודש? למה לא לפרגן לאתרים שניכר שהם כן אובייקטיביים? כדי להראות למי שמנסה להאכיל אותנו חארטות, שהדרך הזו לא תשיג להם כלום?

המשכורות הנמוכות של הכתבים קשורות בצורה פשוטה מאוד.

משכורת נמוכה = כוח אדם זול ופחות איכותי = אנשים שעבודתם והאתיקה העיתונאית פחות חשובה להם = אנשים שיכתבו כל מה שהעורך יגיד להם לכתוב.

אין מה לצעוק על זה בחוצות כי כולם עושים את זה, וכי זה מה שאנחנו צורכים 24/7 - זבל טהור. אין לנו את מי להאשים חוץ מאת עצמנו.

בגללנו יש קליקבייטס. בגללנו יש אאוטבריין וטאבולה. בגללנו יש רצף אדיר של זבל על הפיד של כל אחד ואחד מאיתנו בפייסבוק.

כמובן שיש אתרים טובים. כאלה שמקדשים את האיכות על סמך הכמות. נחש למה אתה בקושי שומע עליהם...

ולסיום, דמיינו שיש כאן תמונה של בחורה שופעת וכיתוב: "היא לא האמינה מה קרה כשהיא לחצה על הכפתור האדום. כנסו ותכנסו להלם!"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

"כשאספתי בתל אביב את המכונית"

אנחנו אפילו לא יודעים מי אסף את המכונית..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא כזה מסובך להבין מי כתב את זה, זה לא שיש שם 50 כתבים, אולי תריסר

לכל אחד יש את הניסוחים ומילות המפתח שלו, אפשר להגיע לבנאדם שכתב את זה אם אתם עד כדי כך סקרנים

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

באתרים הגדולים בעולם קרואים לזה ספונסר פורום שתמוך באתר, יתרה מזאת ישנם "חברי" פורום שהם מטעם אותו יצרן והמבין יבין .

תביא לי אחד.

אחד.

אחד שלא עלינו עליו...

אתה רוצה מבחן דרכים, קרא בפורום ובאתר הפורום.

אנחנו מקבלים רכב, עושים מה רוצים, כותבים מה רוצים ומפרסמים מה שכתבנו.

מבחינת העדר משוא פנים - פרפקט.

מבחינת פיקוח על רמה מקצועית (כתיבה, כושר נהיגה, ניסיון רלוונטי) - יוק.

גם אני, כשאני בוחן רכב, אני כותב על בסיס ניסיוני הרעוע, ביחס למישהו שהוא כתב רכב מקצועי.

גם אני, כשאני רוצה תשובה מקצועית, אני פונה לרוני שטרן (או קינן או מישהו מקצועי, שיש לו גם ניסיון וגם פרספקטיבה).

וכאן בא לידי ביטוי האובדן של העתונות המקצועית.

אין לנו יותר כתבים שהכתיבה והבחינה זה המקצוע שלהם.

אבל גם להיות בלתי משוחדים זה משהו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני סקרן.

ושמח לגלות שסוף סוף נמצאה המכונית המושלמת !

אתה בטוח שהייתה נהיגה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עלית פה על משהו רומן, מי לוקח רכב שנראה תכל'ס לא רע לנופים של רמות מנשה ולא מצלם תמונה אחת אפילו?

(לפני שהלינק הוסר - בפרסומת הזאת הופיעו רק תמונות מהקטלוג של סובארו.. רינדורים בעיקר, בכלל לא תמונות)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

את מה שנכתב שם אני יכול לכתוב עם דף הנתונים פתוח בדפדפן. תמונות של נופי מנשה תוכל להשלים במבחן של הפוקוס עם עבדך הנאמן על ההגה, והנופים שם באמת מדהימים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שתי שאלות :

1. האם מצב זה שחברות ייבואן לכאורה מספקות רכבי מבחן +תשלום לאתרים השונים זה דבר חוקי כי הרי זה בסופו של דבר סוג של מבחני שקר ?

2. אני תוהה האם כל המבחני דרכים שקראתי\ ראיתי עד היום לא אמיתיים ושיקריים והאם אני צריך להפסיק לקרוא אותם כליל בכזאת קיצוניות?

פורסם

במבי חוזר ואומר בעולם, כאן לשמחתי עוד לא מצאתי מישהו שייכנס לאקסל.

אותי בכלל מצחיק כל מבחני הדרכים שמבצעים למכוניות\מוצרי צריכה כתבים ,זה כמו אוכל עד שאתה בעצמך לא מנסה אתה לא יודע איך זה באמת מרגיש.

במבי בגלל זה אני אוהב את הפורום שבו יש אנשים כמוני שהם כותבים את דעתם ללא מושא פנים לטוב ולרע.

• תוכן חדש...