Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פרסום של ישראכרט בנושא וזה דיי סיקרן אותי.

 

באתר הם לא רושמים אם המכשיר עולה כסף, אבל מציינים שהעמלה היא קבועה (על כל עסקה באשר היא) - 2.45%+מע"מ .

אין עמלות מינימום, אין התחייבות לסליקה מינימאלית ואין תקופת התחייבות לעסקה.

 

לציין שבדקתי גם באתר של לאומיכרד וומצאתי שהתנאים שלהם קצת פחות טובים (יש להם מסלולים) אבל הם מציינים את כל הפרטים (199 שח דמי "הקמה" עבור הקורא כרטיסים ויש להם איזה משהו שנקרא "החזר צד ג' - שימוש במכשירים לקריאת כרטיסי חיוב: 20 ש"ח בחודש". לא בדיוק הבנתי מה הם אומרים.

 

על פניו זו נשמעת כמו אופציה ששווה שיהיה אותה, אבל יש כמה פרטים חסרים (שאפשר לברר בטלפון, אבל אם יש מישהו בעל ניסיון כאן בפורום זה עדיף): האם המכשיר עולה כסף ? האם יש תשלום חודשי קבוע כלשהו ? האם זה יעבוד גם על מכשירי MEIZU כי באתר יש רשימה של כמה אנדרואידים אבל זה יחסית מעט ביחס למגוון הדגמים של הניידים שיש כיום.

 

שבוע טוב

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דיברתי איתם היום.

לצערי הם טוענים שזה לא עובד על מייזו.

יש לי סמסונג S2+ ישן, אולי אפשר לעשות עם זה משהו.

 

הם אכן אמרו שאין שום עלות נוספת, רק 2.45%+מעמ על העסקאות וזהו.

מהחודש ה-13 הם גובים 9.90 על המכשיר (שכירות).

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני חבר בביז (נטוורקינג עסקי) סולק עם ויזה מהנייד ב2% בלי התחייבות חודשית ובלי עלויות נוספות

את הקורא (שאני לא משתמש בו כי יש את האפליקציה) קיבלתי בחינם

למי שאינו חבר ביז העמלה היא 2.2%

אתה יכול להיכנס לאתר של ביז ולקרוא http://www.bizmakebiz.co.il

ואם אתה שוקל להצטרף - פרגן לי ועשה את זה מהלינק הבא (חודש ראשון חינם)

http://www.bizmakebiz.co.il/SignUp/b316f6

×
×
  • תוכן חדש...