Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני שבוע התחדשתי בסקודה פאביה ידנית 2012 שעברה 34 אלף.

הרכב עבר טיפול לפני יומיים של 10 אלף.

הוחלפו כל 4 הצמיגים, מסנן שמן, מסנן אוויר, שמן מנוע, צלחות בלם קדמי וצלחות בלם אחורי ובוצעה חריטה.

ושמתי לב ל2 בעיות שהופיע

יכול להיות שהם היו גם קודם פשוט לא שמתי לב כי זה הרכב הראשון שלי ואני לא מבין ו"מרגיש את האוטו"

1. בהתנעת המנוע בבוקר או אחרי זמן ממושך ללא פיעלות מופיע ריח חזק של דלק נדמה לי שהוא מגיע מהחלק האחורי של הרכב,

ואחרי כמה דקות נעלם, הריח מופיע רק בהתנעה ראשונה.

2. בנסיעה במהירות נמוכה יחסית 70-80 קמש מורגשים רעידות קלות ככל הנראה מהחלק האחורי של הרכב.

מה אתם חושבים?

אני אשמח להמלצה למוסך מומלץ לטיפול ברכב,אני גר באשדוד.

שמעתי הרבה המלצות על מוסך רון בתל אביב.

פורסם

אהלן,

1. הריח דלק בבוקר זה תקין זה בגלל שהמנוע זקוק לתערובת דלק עשירה יותר בשביל לעבוד חלק..אבל שים לב אם זה קורה רק בבקרים זה תקין.

2.לא יודע תבדוק איזון גלגלים אחורי נראה לי(לא בטוח חכה פה לעוד תגובות)

פורסם

מה תקין בזה? אני לא מכיר רכבים חדשים עם תופעה כזאת.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

בדרך כלל בבוקר ריח הגזים טיפה מורגש יותר מכיוון שהתערובת דלק/אויר מועשרת יותר כמו שניכתב. לא רואה פה משהו חריג. מה גם שאם הייתה באמת דליפת דלק וריח מורגש בכל הנעה וכל נסיעה זה כבר היה סיפור אחר.

פורסם

שלום

יש לי סקודה פאביה 2011 עם 60000 קמ

מעולם לא היה לי ריח של דלק בהתנעה ראשונה .שים לב בדוק את משאבת הדלק

היא נמצאת מאחורה בצד ימין ליד גלגל האחורי.בכל מקרה רצוי בדיקה.

יהורם !

אין על מי לסמוך רק על אבינו שנמצא במילואים!!!!!!

• תוכן חדש...