Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ככל הנראה פרטי הנוסעים רשומים בדו"ח בחלק אשר נשאר בידי השוטר.

אל תבנה על הבטחות העו"ד. לדעתי הקנס יהיה כ-750-1200 ש"ח.

תאוריה וטסט מחדש - גם על הבטחה זו של העו"ד לא הייתי בונה מאחר והיסודות שלו רעועים.

כפי שכבר ציינתי, עברת עברה שמנויה בתוספת השלישית בכך שהסעת נוסעים מעל למותר ללא מלווה כדין.

כל עברה שבתוספת השלישית ו/או עברה שנגזרו בעקבותיה 3 ח' שלילה ויותר, גוררת בעקבותיה אמצעי תיקון שנקבעו בחוק(טסט ותאוריה).

סעיף 12א2 לפקודת התעבורה - הסעת יותר מ-2 נוסעים

וללא מלווה כדין

.

זה הדבר היחיד שאני חושב שאני אשם בו.

איך עשיתי 3 עבירות?

העלתי רק אחד מעל המותר, לא רכב מלא אפילו.

ומלווה - עוד פעם אני לא יודע איך 3 אבל אולי זה 2 עבירות בסה"כ.

כי נגמר לי המלווה לילה ..

שלחתי לך את התצלומים בפרטי עם תעיין ואחרי זה תוכל להגיב פה ולהסביר לי יותר זה יהיה נהדר..

אני לא חושב שהשוטר רשם את הדברים האלה כי הייתי איתו בתחנה שהוא רשם הכל, כל מה שהוא רשם קיבלתי את זה בעותק..

אני הייתי האחרון שלהם באותו יום אחרי הם סיימו משמרת הוא הוריד את השותף שלו בבית וגם אותי ככה שלא חושב שהוא חזר להשלים דו"ח.

בקשר לתאוריה וטסט מחדש - כמו שכתבת מעל 3 חודש שלילה זה חייב טסט ותיאוריה בגלל זה אני לקחתי עורך דין שיוציא לי פחות מ3 חודש שלילה ככה שלא אעשה תיאוריה וטסט מחדש.

חבר שנהג ללא מלווה ונתפס לקח עורך דין וקיבל 70 יום שלילה, ולא היה צריך לעשות תיאוריה וטסט מחדש.. בגלל זה אני לקחתי עורך דין כי אני לא רוצה לעשות תיאוריה וטסט מחדש ככה שאני מקווה לקבל 60-80 יום שלילה לא יותר

בקשר לאישומים:

בהזמנה לכתב לדין וכתב אישום כתוב :

בהיותו נהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים העלה 3 נוסעים

ואני מואשם במשהו סעיף 12 א 2לפקודת תעבורה זה הכל.

שלחתי לך את זה בפרטי בתמונות, המסמך עצמו כבר לא אצלי ככה שלא אוכל להקריא לך מילה במילה אולי תוכל לראות בתמונות ..

עריכה אחרונה על ידי Zoro11
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא טוען שעברת 2 או 3 עברות.

לחוק, יש תוספות. לחוק נהג חדש יש תוספת שנקראת "תוספת שלישית". בתוספת זו יש מס' עברות שעליהן יש סנקציות נוספות מעבר לעונש שיגזר עליך בביהמ"ש.

סנקציות אלו הנן - תאוריה וטסט מחדש.

עברה של נהיגה ללא מלווה כדין(בכדי להסיע מעל 2 נוסעים ברכב, הנך חייב מלווה כדין) הנה עברה שנמצאת בתוספת זו. לכן אין זה משנה אם תקבל 3 ח' או פחות.

כל עברה מהתוספת הזו גוררת הפעלת אמצעי תיקון(סנקציות) ע"י משרד הרישוי בתום השנתיים(לחבר שלך עוד צפויה הפתעה).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אף אחד לא טוען שעברת 2 או 3 עברות.

לחוק, יש תוספות. לחוק נהג חדש יש תוספת שנקראת "תוספת שלישית". בתוספת זו יש מס' עברות שעליהן יש סנקציות נוספות מעבר לעונש שיגזר עליך בביהמ"ש.

סנקציות אלו הנן - תאוריה וטסט מחדש.

עברה של נהיגה ללא מלווה כדין(בכדי להסיע מעל 2 נוסעים ברכב, הנך חייב מלווה כדין) הנה עברה שנמצאת בתוספת זו. לכן אין זה משנה אם תקבל 3 ח' או פחות.

כל עברה מהתוספת הזו גוררת הפעלת אמצעי תיקון(סנקציות) ע"י משרד הרישוי בתום השנתיים(לחבר שלך עוד צפויה הפתעה).

זאת אומרת במידה ואני מקבל בע"ה פחות מ3חודש שלילה ולא אצטרך לעשות כרגע תיאוריה וטסט, בתום השנתיים של הנהג חדש אצטרך לעשות טסט ותיאוריה ?:o

או רק תיאוריה נגיד..

פורסם

הבנת נכון.

תאוריה ו/או טסט תצטרך לבצע וזאת ע"פ החלטת רשות הרישוי.

פסקי דין לדוגמה:

1. 50 ימים שלילה + 400 ש"ח קנס + חודשיים ע"ת למשך 3 שנים

2. 89 ימים שלילה + 180 ש"ח קנס + 3 ח' ע"ת לשנתיים

3. 89 ימים שלילה + 600 ש"ח קנס + 3 ח' ע"ת לשנתיים

4. 89 ימים שלילה + חודשיים ע"ת לשנתיים ללא קנס

5. 89 ימים שלילה + 400 ש"ח קנס + חודשיים ע"ת לשנתיים

ע"פ הפסיקות וההסדרים שעו"ד הגיעו עם התביעה, יתכן וקיים "חור" בין הוראת החוק לבין ישומו בפועל. כך שיתכן ולא ננקטים פעולות נוספות ע"י רשות הרישוי בתום השנתיים.

פורסם
הבנת נכון.

תאוריה ו/או טסט תצטרך לבצע וזאת ע"פ החלטת רשות הרישוי.

פסקי דין לדוגמה:

1. 50 ימים שלילה + 400 ש"ח קנס + חודשיים ע"ת למשך 3 שנים

2. 89 ימים שלילה + 180 ש"ח קנס + 3 ח' ע"ת לשנתיים

3. 89 ימים שלילה + 600 ש"ח קנס + 3 ח' ע"ת לשנתיים

4. 89 ימים שלילה + חודשיים ע"ת לשנתיים ללא קנס

5. 89 ימים שלילה + 400 ש"ח קנס + חודשיים ע"ת לשנתיים

ע"פ הפסיקות וההסדרים שעו"ד הגיעו עם התביעה, יתכן וקיים "חור" בין הוראת החוק לבין ישומו בפועל. כך שיתכן ולא ננקטים פעולות נוספות ע"י רשות הרישוי בתום השנתיים.

הלינקים לא עובדים אחי עם תתקן אותם זה יהיה מעולה בבקשה

בקשר לפסיקה, ביום של המשפט העורך דין כבר יוכל להגיד לי עם נגיד קיבלתי פחות מ3 חודש שלילה עם בתום השנתיים אצטרך לעשות טסט חוזר ותיאוריה מחדש?

בקשר לקנס - להכין בערך 600 שקל כי זה מה שאני רואה פה בין 400 ל 600..

במשפט אני גם אגיד שחברים שלי היו שיכורים ואני לא שתיתי וגם עשיתי ינשוף ועברתי אתה חושב השופט יתחשב בי אולי יקל טיפה בעונש?

וגם לא הספקתי לנהוג הרבה עד שתפסו אותי אולי קילומטר קילומטר וחצי...

פורסם

את פסקי הדין ניתן לראות בדף זה.

בביהמ"ש הנך אומר רק את הדברים שירשה לך העו"ד.

רוב הסיכויים שתצטרך להגיד רק "אני מודה ומבין את ההסדר".

פורסם

לא הבנתי: אתה טוען שנתפסת עובר על תקנות נהג חדש, ומצד שני טוען שתקופת הליווי הסתיימה. אולי תוכל להסביר את העניין?

ד"א - רשיון הפלסטיק אינו קובע דבר. מה שקובע הוא הזמן שחלף מקבלת הרשיון הראשון אחרי הטסט, כלומר 3 חודשים מקבלת הרשיון מ-6 בבוקר עד 9 בערב ו-6 חודשים מ-9 בערב עד 6 בבוקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא הבנתי: אתה טוען שנתפסת עובר על תקנות נג חדש, ומצד שני טוען שתקופת הליווי הסתיימה. אולי תוכל להסביר את העניין?

ד"א - רשיון הפלסטיק אינו קובע דבר. מה שקובע הוא הזמן שחלף מקבלת הרשיון הראשון אחרי הטסט, כלומר 3 חודשים מקבלת הרשיון מ-6 בבוקר עד 9 בערב ו-6 חודשים מ-9 בערב עד 6 בבוקר.

סיימתי את המלווה לילה ! אני יכול לנהג מתי שבאלי לבד לא חייב ליווי של אף אחד עבר חצי שנה סיימתי את ה6 בבוקר ו9 בערב..

אני פשוט נהג חדש אני יכול לעלות רק 2 איתי ברכב והעלתי אחד יותר אני יכול לעלות יותר מ2 ברכב שיש לידי מישהו מבוגר שיש לו מעל 5 שנים רישיון שהוא נחשב מלווה

עברתי טסט במאי סיימתי את תקופת הליווי!

פורסם (נערך)

סיימת רבע מתקופת הליווי.

לתקופץ הליווי 3 דרגות: 3 חודשים בכל שעות היום, 3 חודשים רק בלילה (וביום עם יותר משני נוסעים) ו-18 חודשים בכל שעות היממה, כאשר הוא מוביל יותר משני נוסעים. לפיכך לא סיימת את תקופת הליווי אלא רק את שני השלבים הראשונים שלה (למרות המינוח השונה של משרד התחבורה, שקורא לתקופה האחרונה תקופת "נהג חדש" ולא "תקופת ליווי".

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סיימת רבע מתקופת הליווי.

לתקופץ הליווי 3 דרגות: 3 חודשים בכל שעות היום, 3 חודשים רק בלילה (וביום עם יותר משני נוסעים) ו-18 חודשים בכל שעות היממה, כאשר הוא מוביל יותר משני נוסעים. לפיכך לא סיימת את תקופת הליווי אלא רק את שני השלבים הראשונים שלה (למרות המינוח השונה של משרד התחבורה, שקורא לתקופה האחרונה תקופת "נהג חדש" ולא "תקופת ליווי".

הבנתי..

במשפט עצמו אני כבר אוכל לדעת עם בתום השנתיים אצטרך לעשות טסט חוזר במידה ואני יקבל פחות מ3 חודש שלילה?

פורסם

כמובן זה אחרי שאבא של חבר שמכיר את העורך דין דיבר בשבילי והוא מוכן לעשות לי את זה ב2.500

כמה תוספות לגבי עוכרי דין.....

עורך דין מפורסם חזר לביתו בסביון, בלימוזינה הגדולה והמפוארת. בצד הדרך ראה שני אנשים אוכלים עשב.

הוא הורה לנהג לעצור לידם ויצא לדבר איתם.

למה אתם אוכלים עשב? שאל.

"אין לנו כסף לאוכל" - אמר אחד מהם, "לכן אנחנו אוכלים עשב".

"בסדר,בואו אלי הביתה ואני אתן לכם לאכול" אמר העורך דין.

"תודה, אבל יש לי אישה ושני ילדים, הם שם מתחת לעץ ההוא" אמר העני.

"שיבואו גם הם" אמר העו"ד, וכשהוא פונה של העני השני אמר לו "גם אתה יכול לבוא."

האיש בקול מבוייש: " יש לי אישה ושישה ילדים, הם גם שם"..." שיבואו גם הם" אמר העורך דין.

נכנסו כולם למכונית המפוארת.

בדרך, הסתכל אחד העניים בעו"ד ובקול רך אמר: "אדוני אתה איש עם לב טוב, אני מודה לך שלקחת את כולנו".

ענה העו"ד "אל תתבייש, אני שמח מאוד לעשות זאת. אתם תיהנו מאוד לאכול אצלי, הדשא אצלי בגובה 20 סנטימטר..."

מוסר השכל: כשאתה חושב שעורך דין רוצה לעזור לך, אל תלך שולל - חשוב עוד קצת ...

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
כמה תוספות לגבי עוכרי דין.....

עורך דין מפורסם חזר לביתו בסביון, בלימוזינה הגדולה והמפוארת. בצד הדרך ראה שני אנשים אוכלים עשב.

הוא הורה לנהג לעצור לידם ויצא לדבר איתם.

למה אתם אוכלים עשב? שאל.

"אין לנו כסף לאוכל" - אמר אחד מהם, "לכן אנחנו אוכלים עשב".

"בסדר,בואו אלי הביתה ואני אתן לכם לאכול" אמר העורך דין.

"תודה, אבל יש לי אישה ושני ילדים, הם שם מתחת לעץ ההוא" אמר העני.

"שיבואו גם הם" אמר העו"ד, וכשהוא פונה של העני השני אמר לו "גם אתה יכול לבוא."

האיש בקול מבוייש: " יש לי אישה ושישה ילדים, הם גם שם"..." שיבואו גם הם" אמר העורך דין.

נכנסו כולם למכונית המפוארת.

בדרך, הסתכל אחד העניים בעו"ד ובקול רך אמר: "אדוני אתה איש עם לב טוב, אני מודה לך שלקחת את כולנו".

ענה העו"ד "אל תתבייש, אני שמח מאוד לעשות זאת. אתם תיהנו מאוד לאכול אצלי, הדשא אצלי בגובה 20 סנטימטר..."

מוסר השכל: כשאתה חושב שעורך דין רוצה לעזור לך, אל תלך שולל - חשוב עוד קצת ...

אמרו לי שדבר כזה עולה בדרך כלל בין 5-10 K

ככה שהעורך דין חסך לי 2K על זה שהרכב לא במגרש..

כרגע אני שלול לחודש והמשפט הקצין דחה לי אותו לעוד חודשיים, העו"ד אמר שנקדים את המשפט לזמן הקרוב..

אעדכן בהמשך

פורסם

היום היה לי את המשפט וזה ההסדר טיעון שאושר :

קנס בסך 600 ש"ח

פסילה ל70 יום בפועל מיום 10.1.2016

פסילה לתקופה של 3 חודשים על תנאי למשך 3 שנים - שזה לא כלכך הבנתי.

קצת באסה שזה ל3 שנים שאני רואה פה בפסקי דין שכולם קיבלו שנתיים :|

דעתכם?

פורסם

לגבי התנאי - מדובר בפסילה של 3 חודשים אם תעבור עבירות מסויימות במשך 3 השנים הקרובות. איזה עבירות? זה יכול להיות רק עבירת נוסע עודף, אבל יכול להיות משהו יותר רחב. צריך לבדוק בפסק הדין.

• תוכן חדש...