Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין עד 10k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב כמה שיותר אמין עד 10k, שנת 98 ומעלה (לא רוצה לעשות 2 טסטים בשנה)...

עדיפות להצ'בק או רכב קטן..

עלו לי 2 מכוניות בראש - ניסאן אלמרה 1.8, מיצובישי קולט (יודע שהן לא אותה קטגוריה ושהאלמרה לא הצ'בק. אני גמיש)

יש למישהו רעיונות? לא רוצה יונדאי גטס ולא רכבים שלא עוברים את ה80 בעליה..

תודה לכל העוזרים

פורסם

פונטו אכן בחירה טובה בתקציב הזה, אבל הוא יזדקק לסבלנות למצוא אחת שמורה.

אני לא מבין למה לא גטס, זה רכב קלאסי בתקציב שלך. אמין, זול, פשוט לתחזוקה, חלקים וחלקי חילוף בשפע, עם גיר ידני גם צריכת הדלק סבירה מאוד, הביצועים סבירים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב אחרי קצת חיפושים ראיתי 2 רכבים

ההתלבטות כזאת :

שתיהן מיצובישי קולט (הרכב שעד עכשיו הכי קרץ לי)

אופציה 1. מיצובישי קולט שנת 2000 יד 3 קילומטראג 213 עשתה טסט לפני שבוע החליפו רפידות דראמים תפוחים ותושבות עכשיו בטיפול 10 אלף, הרכב נראה מאוד טוב במצב שמור מאוד. מקבל עם הרכב מערכת עם סאב ומגבר, כל זה הוא מציע במחיר של 10,500 וגר כמה דקות ממני.

אופציה 2 : מיצובישי קולט שנת 2003 יד 3 עם 128 קילומטראג טסט עד 9.16 גר רחוק ממני, הרכב נראה במצב שמור וטוב, מציע ב13000 שקל.

הדילמה אם שווה להשקיע עוד 2000-2500 שקל בשביל הרכב השני. מה אומרים?

פורסם
מחפש רכב כמה שיותר אמין עד 10k, שנת 98 ומעלה (לא רוצה לעשות 2 טסטים בשנה)...

עדיפות להצ'בק או רכב קטן..

עלו לי 2 מכוניות בראש - ניסאן אלמרה 1.8, מיצובישי קולט (יודע שהן לא אותה קטגוריה ושהאלמרה לא הצ'בק. אני גמיש)

יש למישהו רעיונות? לא רוצה יונדאי גטס ולא רכבים שלא עוברים את ה80 בעליה..

תודה לכל העוזרים

קודם כל יש גרסאת האצבק לאלמרה, ממליץ לך על דייהטסו אפלאוז : חסכוני,אמין , אחזקה זולה

פורסם

נראה כאילו אתה נעול על הקולט, ולא ברור בכלל למה. הרכב הזה רק נראה ספורטיבי וצעיר יחסית. (בעיניי הוא מכוער)

מן הסתם הרכב השני נשמע יותר טוב, אבל הכול תלוי בתחזוקה שהרכב קיבל. יש מצב שהרכב הראשון במצב טוב יותר למרות הק"מ, הכול תלוי בתחזוקה שהרכב קיבל וביחס שהוא קיבל מהנהגים.

בסופו של דבר, בתקציב שלך אתה צריך לעשות פשרות, צריך לקחת בחשבון שלא מעט קולטים היו בידיים של צעירים שהרסו אותן. אני הייתי מתפשר על המראה ועל הטענה ש"רכב לא עובר את ה80 בעליה" וקונה משהו נורמלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא נעול על הקולט, מחפש הצעות לרכבים..

התקציב בעיקרון 10, אפשר לחרוג ממנו רק אם זה באמת שווה את זה..

הסתכלתי על כל מיני רכבים, הדברים שהכי חשובים לי :

אמינות

יכול לנסוע בצורה טובה (פשוט לא עגלה)

עדיפות להצ'בק אבל מוכן להתפשר

שיהיה נפח מנוע סביר, לא רכב עם נפח 3000 שישתה דלק..

אם יש לכם עוד הצעות לרכבים הכל יתקבל בברכה. תודה

פורסם (נערך)
נראה כאילו אתה נעול על הקולט, ולא ברור בכלל למה. הרכב הזה רק נראה ספורטיבי וצעיר יחסית. (בעיניי הוא מכוער)

מן הסתם הרכב השני נשמע יותר טוב, אבל הכול תלוי בתחזוקה שהרכב קיבל. יש מצב שהרכב הראשון במצב טוב יותר למרות הק"מ, הכול תלוי בתחזוקה שהרכב קיבל וביחס שהוא קיבל מהנהגים.

בסופו של דבר, בתקציב שלך אתה צריך לעשות פשרות, צריך לקחת בחשבון שלא מעט קולטים היו בידיים של צעירים שהרסו אותן. אני הייתי מתפשר על המראה ועל הטענה ש"רכב לא עובר את ה80 בעליה" וקונה משהו נורמלי.

לגבי מה שאמרתה שהכל תלוי בתחזוקה של הרכב וביחס של הנהגים לרכב זה מאוד נכון .

לגבי זה שלא מעט קולטים היו בידים של צעירים זה גם נכון אך אני לא שולל קניה מצעיר תמיד , אני חושב שאני משקיע ברכב שלי ושומר עליו יותר מכל מבוגר שאני מכיר חוץ מהפורום הזה ועוד כמה אחדים וכך גם חברים שלי שיש להם רכבים (ואני צעיר אפשר להגיד) אז ככה שזה בכלל לא תמיד נכון .

וגם אתה לא יכול לשלול קניית רכב שצעירים קונים ולעיטים שוברים אותם כי זה קורה על המון סוגים כמו הונדות , פונטו , איביזה , פולו , אז מה ? אנשים לא יקנו שום רכב שנראה להם טוב כי הוא רכב של צעירים כמו שאתה מתאר ?

אני את הרכב שלי קולט 97 קניתי מבחורה שהרכב היה אצלה 3 שנים והחלפתי המון ממנו לטובת חידוש ושיפור

הוא לא משופר מבחינת כוחות או הספק והוא ממש ממש לא עולה 80 עליות

תהיה בטוח שהוא משאיר מאחוריו בהרבה יונדאי גטס

וסתם כדי שתבין , בכביש של קצת פחות מקילומטר גם טויוטה קורולה 2011 וגם הונדה סיוויק 2004 נשארו מאחורי

ובעליה לא קלה כמו שתיארתה פורד פוקוס 2010 שהתחיל מלפני ללחוץ , גם נשאר מאחורי וראה את הספויילר החדש שהתקנתי

ואל תטעה לא עשיתי ממנו מרצדס ממש לא חושב שהוא רכב ממוצע 1600 גיר רגיל , אבל עגלה הוא לא ..

לסיכום , תחפש כמה שאפשר אוטו שאהבתה לא משנה איזה , תמצא נתונים שמתאימים לך וקח אותו לבדיקה אם אתה חושש מזה שצעירים "שברו" אותו

עריכה אחרונה על ידי D.M.C
  • תוכן חדש...