Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש ברכב שלי בעיה מוזרה , שאני לוחץ על הגז אפילו חזק הרכב תקוע על 2000-2500 סלד ולא רוצה לעלות זז הטורים בקושי זזים , אני לוחץ על הגז בקושי מגיב , ואחרי כמה משחקים עם דוושת הגז הוא משתחרר אני מגיע למצב שאפילו בנסיעה נעירונית אני זקוק לטיפטרוניק הרכב מאבד כח מהר מאוד , או שאני מתחיל בנסיעה מהירה מהילוך 1 באוטומט והוא מגיע ל 40 ונחנק הסל"ד מוחלף מהר כל הילוך ב 2000 - 22000 , ההילוכים עוברים רגיל

אני באמצע נסיעה לוחץ כמו מטורף על הגז ולמכונית חייים משלה זזה בקצב מחריד , שאני מסיע אנשים הבעיה ממש מחמירה שאני לבד הרכב עגלתי אבל לא ברמה כזאת כמו שיש איתי מישהו ברכב " עוד משקל " או מדליק מזגן .

הבעיה קוראת בעיקר בכביש בינעירוני או עליה פשוט הרכב לא סוחב , לא משנה כמה גז אני אלחץ ההילוך לא ירד , והסלד יהיה תקוע על 2200-2500 גג אני לא יכול בעיר לנסוע על טיפטרוניק אני לוחץ לחיצות קטנות על הגז משחק עם הדוושה וזה משתחרר אולי יש לי בעיה בכבל גז ? גם אם אני מדביק את הדוושה לקרקעית הרכב בקושי זז יש לו קטעים שהסלד לא רוצה לעלות ורק אחרי קיקים קטנים גז הרכב משתחרר לא יודע מה הבעיה.

לא נדלקת לי אף נורת אזהרה , אני חושד בכבל גז , אם הייתה לי בעיה בבממיר אקליקטי הרכב לא היה עוזר טסט ? זיהום ? הרבב שלי עבר טסט ועבר בהצלחה בדיקת זיהום

עריכה אחרונה על ידי mlevii5
  • תוכן חדש...