Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי אתמול בהופעה, תענוג צרוף.

בלי ירידות על הקהל, בלי מילים גסות ואפילו בלי קקי ופלוצים (למרות שהוא כן דיבר על שירותים). הומור חכם מהחיים עצמם... היתה לי זכות לראות סטנדאפיסט כמוהו ב LIVE, תודה.

אסכם בשלוש מילים... Business is business !! (מי שהיה בהופעה מבין :-D)

seinfeld_from_phone.jpg

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

אתה צילמת את התמונה שצירפת?

בשביל להיות בכזה מרחק ממנו אני מניח ששילמת על הכרטיס 4 ספרות?

אני שואל רק כי בתור מעריץ מושבע ונלהב של סיינפלד בכלל ושל הסדרה בפרט,

התאכזתי לשמוע את המחירים בהם נמכרו כרטיסים למופע הזה.

עריכה אחרונה על ידי Kreios
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אותי זה מצחיק.

הייתי, ישבתי ביציע, ולא הפסקתי לצחוק.

פחדתי שהוא כבר לא רלבנטי, שאני לא אבין את האנגלית הניו יורקית, שהוא בכלל לא מצחיק אלא לארי דייויד כתב הכל וכ"ו וכ"ו-

בוטום ליין הבנאדם מקצוען במה שהוא עושה, נראה לי שאפילו גדול הציניקנים היה נהנה בהופעה הזו.

פורסם
אתה צילמת את התמונה שצירפת?

בשביל להיות בכזה מרחק ממנו אני מניח ששילמת על הכרטיס 4 ספרות?

אני שואל רק כי בתור מעריץ מושבע ונלהב של סיינפלד בכלל ושל הסדרה בפרט,

התאכזתי לשמוע את המחירים בהם נמכרו כרטיסים למופע הזה.

זו תמונה עם זום (סחטיין על ה G4 :wink:). הייתי עם אשתי בשורה 24 - 650 שקל לכרטיס. גם אני התאכזבתי מהמיקום, לדעתי בשביל מחיר כזה השורה היתה רחוקה מדי.

פורסם

אני ישבתי בצד והייתי מופתע כמה קרוב הייתי אליו ממש לא היה צורך להסתכל על המסך.

שילמתי 450 ש"ח להופעה ששווה כל אגורה.

פורסם

פחדתי שהוא כבר לא רלבנטי, שאני לא אבין את האנגלית הניו יורקית, שהוא בכלל לא מצחיק אלא לארי דייויד כתב הכל וכ"ו וכ"ו- בוטום ליין הבנאדם מקצוען במה שהוא עושה, נראה לי שאפילו גדול הציניקנים היה נהנה בהופעה הזו.

זו נקודה מעניינת. החומר של סיינפלד, בדומה לכמה מקצוענים אחרים בקליבר שלו, אינו תלוי תקופה או עונה. עדות יפה לכך היא המונולוג האחרון שנתן השנה אצל לטרמן, שהיה למעשה העתק כמעט מושלם של הופעתו הראשונה בתכנית ב-82':

אישית מעולם לא התחברתי לסדרה שלו ולא הבנתי את גאונותה, אבל הסטנד-אפ תמיד היה איכותי והביצוע בד"כ נקי ומדוייק. על כך כל הכבוד לו.

מה שכן, אלון - לרשום הודעה בפורום הפתוח ולסיים אותה בבדיחה פרטית? תתבייש! :wink:

פורסם

הייתי במופע של היום, היה נחמד. הוא איבד אותי לכמה דקות באמצע, אבל בסה"כ סטנד-אפ טוב שלא יורד נמוך.

בתור אחד שכן נהנה מסטנד אפ שיורד נמוך, המופע האהוב עלי הוא RAW של אדי מרפי. בן כמעט שלושים שנים ועדיין קורע.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הופתעתי מאוד לטובה מהמופע.

היו כמה בדיחות ממוחזרות, אבל בסופו של דבר הוא החזיק קהל עצום באיצטדיון שלא בדיוק נועד להופעות מסוג זה, עם שפה זרה.

הישג לא מבוטל לדעתי ובאופן אישי מאוד נהניתי.

פורסם

אלון,

אשתי ואני ישבנו בשורה 24. אני מניח שהיית בהופעה של 9 בערב? אחרת זה יהיה ממש מוזר.

נהנו מכל רגע, אני לפחות אהבתי כל קטע, כולל ה POP TARTS שכולם מתלוננים עליו שלא קשור (ובאמת לא קשור לקהל ישראלי אבל עדיין מצחיק). הוא מקצוען אמיתי, והסגנון שלו לא השתנה עשרות שנים כבר, מהופעות הסטנדאפ הראשונות, לסדרה ולאחריה. אז מי שידע מה הוא בא לראות נהנה, ומי שציפה לראות את ה3 האחרים אולי טיפה התאכזב (הוא אפילו צחק על זה).

היה לי לכבוד לראות הופעה שלו בלייב ובארץ. אחד מגדולי הקומיקאים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם (נערך)

כן, ההופעה של 9.

אל תבין לא נכון, המקומות היו בסדר, אבל ההערכה שלי היתה שב 650 שקל המקום יהיה יותר קרוב.

זו לא תלונה, רק מחשבה, ואני בהחלט מצטרף אליך, היה לי לכבוד.

לא צריך לשנות משהו שעובד, רק לעשות fine tuning מדי פעם, וזה בדיוק הוא.

כמו העיצוב של ה 911, שלא יגעו בו יותר מדי, קצת פה קצת שם, תמיד נעים להסתכל על אחת. אולי בגלל זה הוא כל כך אוהב פורשה :)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם

אישית מעולם לא התחברתי לסדרה שלו ולא הבנתי את גאונותה, אבל הסטנד-אפ תמיד היה איכותי והביצוע בד"כ נקי ומדוייק. על כך כל הכבוד לו.

במקרה יצא לי לראות איזה סדרת דוקו כלשהי שראיינו בה את סיינפלד.

הוא סיפר שסה"כ היה קומיקאי לא מפורסם שרצה להפתח קצת יותר לשוק, לא היה לו מושג שהתוכנית תהפוך להיות כזאת מפלצת.

ת'אמת.. שיחק אותה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
הייתי אתמול בהופעה, תענוג צרוף.

בלי ירידות על הקהל, בלי מילים גסות ואפילו בלי קקי ופלוצים (למרות שהוא כן דיבר על שירותים). הומור חכם מהחיים עצמם... היתה לי זכות לראות סטנדאפיסט כמוהו ב LIVE, תודה.

אסכם בשלוש מילים... Business is business !! (מי שהיה בהופעה מבין :-D)

it is what it is...

פורסם

אצלי זה הפוך. הסדרה גאונית בעיני, אבל הסטנדאפ לא ממש מצחיק אותי.

בסטנדאפ אמריקאי, אני מעריץ של ג'ורג' קרלין, עליו השלום:

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...