Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדריך מעולה ועבודה איכותית שלדעתי קשה מאוד לקבל אותה בחלק גדול מהמוסכים של היום-איפה תראו מוסך שסוגר עם מד מומנט?

תמיד חשבתי שטיימינג זה סיפור מההפטרה וצריך לפרק חצי רכב, הוכחת לי שהשד לא נורא כל כך.

כל הכבוד!

פורסם

אני מכיר מישהו שפירק טיימינג חמש פעמים בגלל שלא הסתנכרנו לו הסימנים על הרצועה אחרי כל סיבוב.....

אני מבין מהמדריך שאין שום צורך באף אחד מהכלים המיוחדים שמופיעים במדריך של אוטו דאטא?

פורסם
אני מכיר מישהו שפירק טיימינג חמש פעמים בגלל שלא הסתנכרנו לו הסימנים על הרצועה אחרי כל סיבוב.....

אני מבין מהמדריך שאין שום צורך באף אחד מהכלים המיוחדים שמופיעים במדריך של אוטו דאטא?

בגלל זה אני אישית מסמן גם על הרצועה עצמה ומקביל את הסימונים לרצועה החדשה בדיוק לפי מספרי השיניים בין סימון לסימון וכך בהנחת הרצועה החדשה יודע שלא אפספס אף שן. לגבי שאר הכלים מאוטודאטה אלה נועלים שהסימונים שאנו עושים משמשים כתחליף.

פורסם

התכוונת לחלקים 7, 17 ו-5?

הם מיועדים לחאפרים שאין להם טיפקס.

-

פורסם (נערך)

אני באמת לא מבין למה טובות כל העקיצות האלו, אחר כך בוכים ''אכלו לי, שתו לי'', ומתלוננים שאנחנו מורידים את הרמה של הפורום.

אנחנו שמחים לשמוע חוות דעת מבעלי מקצוע כמוכם, אז בואו תכתבו לנו בצורה יפה, בלי עקיצות, וברמיזות.

אפשר לחשוב שבמוסך לא משתמשים בטיפקס, תרשה לי לצטט חבר טוב: ''בחייאת זומזום''.

למה שאר הנעילות והפירוקים חשובים?

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בלי הכלים המיוחדים הצליחו לא אחרי 5 פעמים אלא בניסיון הראשון!

אין ספק שכלי יעודי זה הכי טוב אבל זה לא אומר שבלתי אפשרי להגיע לאותה תוצאה בלעדיו. עניין של זמינות ומחיר.

הצחיק אותי שהחנות חלפים זה גם יבואן של טרמפולינות. תציע לו לרשום בקבלה "אם לא מתאים לך המחיר, אתה יכול לקפוץ לי" :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בלי הכלים המיוחדים הצליחו לא אחרי 5 פעמים אלא בניסיון הראשון!

אין ספק שכלי יעודי זה הכי טוב אבל זה לא אומר שבלתי אפשרי להגיע לאותה תוצאה בלעדיו. עניין של זמינות ומחיר.

הצחיק אותי שהחנות חלפים זה גם יבואן של טרמפולינות. תציע לו לרשום בקבלה "אם לא מתאים לך המחיר, אתה יכול לקפוץ לי" :lol:

נראה שלא הובנתי נכון (כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב!) ההערה העליונה התייחסה אל מה שאסף שם אליו לב והוא שגם כאשר הטיימינג נעשה נכון, הסימנים שעל הרצועה לא חוזרים להתיישב באותן הנקודות לאחר השלמת סיבוב אחד (גם לא שניים), זה לא משנה כלל את העובדה שהטיימינג הורכב נכון, זה רק יכול לבלבל את מי שרוצה שהכל יתיישב בתום הסיבוב (כלומר הסימן על הגג''ש וכם הסימן על ההאוסינג וגם הרצועה על סימניה) שכן הרצועה לא תתישב בחזרה על האינדיקטורים של הגגשים, (ולכן הורכב ופורק 5 פעמים למרות שהורכב נכון בכל אחת מהפעמים. בפעם החמישית גם נפל לבחור האסימון.)

העיקר הטיימינג חדש והמנוע עובד - זה נראה פשוט מהתיאור והתמונות, אבל לפני שאתם מנסים לבד בבית, רצוי לדבר עם מישהו שעשה (ועדיף שגם יעמוד מישהו כזה לידך), כדי שזה לא יסתיים בפירוק ראש.

פורסם

גדי, נכון, זה בדיוק מה שציינתי, שהסימונים על הרצועה מתחרבשים - כדי שלא יבהלו מזה.

רועי - נכון, סודאי לא זול לצערי, בפעם הבאה נקנה מאבי.

SLOWRIDE - גאוני !

ותודה לכולם.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

אפשר לחשוב שבמוסך לא משתמשים בטיפקס

אתה צודק,

סימון בטיפקס הוא פתרון מעולה ופשוט.

אין טעם להתעקש על כלים ייעודיים שלא חוסכים בזמן עבודה.

נ.ב.

אני בעד סימון שיניים בטיפקס, גם אם החלטת להשתמש בסט נועלים ייעודי.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם (נערך)

שאלה לבעלי המקצוע.

מתוך הפעולות המתוארות באוטודאטה שדורשות כלים יעודיים למעשה יש שתי הוראות שלא בוצעו כאן.

הראשונה היא נעילת קראנק וקאמשאפט. מטרת הנעילות ברורה ולכן ניתן ניתן במודע להסתדר בלעדיהן על ידי סמונים ידניים ואין סכנה ממשית שמשהו יתפספס.

השניה היא פתיחת בורג מרכזי של פולי קאמשאפט. אישית אני לא מבין את מטרת ההוראה הזו. נתקלתי בה בעוד מנועים עם תזמון משתנה. במקרה הזה הוחלט שלא לבצע הוראה זו לאחר צפייה ולמידה של מספר מדריכים רב מהעולם לאותו מנוע.

השאלה שלי היא, מדוע נדרש לפתוח בורג מרכזי של פולי קאמשאפט, המנוע עם תזמון משתנה, טרם הרכבת רצועת טיימינג?

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...