Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי לפטופ של dell i5 עם 4 ג'יגה זכרון מריץ וינדוס 7.

מחשב לא חזק כלל אך עדיין הוא אמור להריץ אינטרנט וvisual studio בקלות יחסית.

לאחרונה אני שם לב במנהל המשימות שהכרום פשוט שותה את המשאבים של המחשב בצורה מוגזמת לדעתי. (לא פותח יותר משתי סימניות ביחד)

מצרף תמונה.

בנוסף יש תכנות שאני לא מכיר שתמיד נפתחות גם אם אני סוגר אותן והן גם תופסות נפח מהזיכרון

מנסה להבין מהן, מצרף תמונה נוספת אולי תדעו לכוון אותי.

לכידה2.JPG

כרום.JPG

תמיר.

פורסם (נערך)

קודם כל, אני מבין שאתה מריץ ווינדוס 7 בגרסת 64 ביט (לא קשור. סתם מעלה את הנושא :-) )

לגבי זה שכרום מופיע לך מספר פעמים במנהל המשימות - זה מאחר ובעת הפעלתו, הוא יוצר מספר מיני-תכניות (המונח המקצועי הוא threads) אשר מבצעות פעולות נדרשות. כל מיני תכנית כזאת דורשת משאבים מהמחשב (זיכרון, זמן עבודה במעבד וכו').

תבדוק האם יש לך אפשרות לבצע עדכון של כרום לגרסה יותר חדשה. שמעתי שבגרסה קודמת (או מספר גרסאות קודמות) של כרום, הוא היה מנצל משאבים במחשב באופן בזבזני, ובגרסה העדכנית המצב קצת השתפר.

לגבי Microsoft.vsh - קשור לתוכניות שמשתמשות בספריית גרפיקה תלת-מימד של OpenGL.

http://fileinfo.com/extension/vsh

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

אתה מריץ מערכת הפעלה של 64 ביט , אבל עובד רק עם 4GB זכרון.

בגודל זיכרון כזה עדיף לעבוד עם 32 ביט. היות שכאשר עוברים ל 64 , כל מילה בזיכרון תופסת פי שתיים מקום . ולכן צריך יותר זיכרון בכדי לקבל את אותם ביצועים כאשר כמות הזיכרון קטנה.

היתרון של 64 הוא שהוא יכול להשתמש בהרבה יותר מ 4GB בעוד שמערכת של 32 יודעת להשתמש עד 4GB (למען האמת קצת פחות )

לכן ההמלצה שלי להגדיל את כמות הזיכרון אם אפשר.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

אני סבלתי מאותה תופעה עם כרום תקופה ארוכה, והשקעתי די הרבה זמן בניסיונות לבודד את הבעייה. בסוף מצאתי.

הבעייה היא בכרום עצמו.

בגירסאות הראשונות כרום היה דפדפן מעולה קליל זריז ונוח. בגירסאות האחרונות הוא הפך זללן משאבים, וכבד בצורה איומה שמשפיעה על כל התנהגות המחשב. אחד הבעיות עם כרום שהוא נוהג לפתוח כמות אדירה של פרוססים וזה יוצר יופי של OVERHEAD וביזבוז משאבים מיותר, ממש חגיגה על חשבון המעבד והזיכרון שלך. ומה ששבר אותי שגם אחרי שסגרתי את כל הטאבים בכרום עדיין המשיכו לרוץ אצלי 6-7 פרוססים שלו !!!.

ניסוי פשוט יכול להראות לך שכרום זולל פי 2 ! יותר זיכרון מאשר פיירפוקס למשל.

תעשה RESET למחשב ותעלה את חלונות מחדש (לנטרל השפעות CACHE וכו)

תפתח את ה TASK MANAGER ותרשום לעצמך כמה זיכרון פנוי יש,

תפתח את כרום ודרכו תפתח שלושה אתרים למשל - YNET,WALLA,TAPUZ.

אחרי שהם עלו תבדוק כמה זיכרון פנוי יש עכשיו.

תסגור את כרום ותוודא שלא נשאר שום פרוסס שלו ברקע.

עכשיו תעשה אותו דבר עם פיירפוקס, ותשווה כמה זיכרון זלל כל אחד מהם.

אצלי כאמור היה הבדל של פי 2 בכמות הזיכרון שזלל כרום. אחרי הניסוי הזה מחקתי אותו מהמחשב ועברתי לפיירפוקס.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם (נערך)

לגבי הזיכרון, חלונות אף פעם לא מנצלת את כולו. אם יש לך 4 גיגה תבדוק כמה המערכת רואה במחשב שלך, לעיתים זה יכול להיות רק 3 גיגה, ולעיתים אפילו פחות מזה. וזה משהו מוטמע וייחודי לחלונות.

בגירסת 32 וגם ב 64, חלונות לא ינצל את כל הזיכרון נניח - 4 גיגה במקרה הזה אלא ישאיר בין חצי גיגה לגיגה בלי שימוש. למה ? צריך להפנות את השאלה למיקרוסופט.

כאן יש מידע מפורט יותר וגם הפיתרון שאני השתמשתי בו בסוף, מסוכן, על אחריותכם בלבד.

ניסיונות לתקן את הבעיה כמו שמוצגים בוידאו הבא לא עזרו במקרה שלי, הדבר היחיד שעזר לי זו התוכנה הקטנה RAMPATCH שמשנה משהו בקרנל של חלונות ומסירה את המגבלה. רק אז הצלחתי לעבוד עם כל ה 4 גיגה. אבל זה תהליך עם סיכונים גדולים למערכת ההפעלה. וגם אז אחרי כל עדכון של חלונות צריך לעשות הכל מחדש.

בסוף פתרתי באופן סופי ומוחלט את הבעייה ועברתי לעבוד עם לינוקס :-)

http://www.youtube.com/watch?v=SudiKa8HipI

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

בגודל זיכרון כזה עדיף לעבוד עם 32 ביט. היות שכאשר עוברים ל 64 , כל מילה בזיכרון תופסת פי שתיים מקום . ולכן צריך יותר זיכרון בכדי לקבל את אותם ביצועים כאשר כמות הזיכרון קטנה.

לכן ההמלצה שלי להגדיל את כמות הזיכרון אם אפשר.

כל מילה תופסת אותו מקום בזיכרון, רק גודל הכתובת אליה גדלה, ז"א יש אפשרות לגשת להרבה יותר בתים בזיכרון. במערכת של 32ביט גודל כתובת ל BYTE בזיכרון הוא 32 ביט וזה נותן גישה ל 32 בחזקת 2 כתובות = 4 גיגה, ובמערכת של 64 ביט תחשבו בעצמכם :-)

פורסם

הכרום הזה לא מובן.

אני יכול לפתוח מספר כרומים במקביל והמון טאבים והמחשב יסחוב מעולה.

אבל אם הכרום פתוח עם טאב אחד אפילו blank ועשיתי מצב שינה וחזרתי להפעלה, זהו מת המחשב עד לסגירת הכרום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כל מילה תופסת אותו מקום בזיכרון, רק גודל הכתובת אליה גדלה, ז"א יש אפשרות לגשת להרבה יותר בתים בזיכרון. במערכת של 32ביט גודל כתובת ל BYTE בזיכרון הוא 32 ביט וזה נותן גישה ל 32 בחזקת 2 כתובות = 4 גיגה, ובמערכת של 64 ביט תחשבו בעצמכם :-)

אתה מדבר על הגודל המקסימאלי והוא תיאורטי , לפחות ב 64ביט.

אם התוכנה היא של 64 ביט (מערכת ההפעלה למשל) משתמשת במספר שלם הוא גדול יותר ותופס פי שתיים מקום. בנוסף לכתובת.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)
אתה מדבר על הגודל המקסימאלי והוא תיאורטי , לפחות ב 64ביט.

אם התוכנה היא של 64 ביט (מערכת ההפעלה למשל) משתמשת במספר שלם הוא גדול יותר ותופס פי שתיים מקום. בנוסף לכתובת.

ירון, אני אומר זאת בקצרה, ודי לחכימא ברמיזה : תניח לזה.

מרטינז, יש לך טעות הגהה קטנה -> גודל זיכרון אליו מערכת הפעלה יכולה לגשת הוא 2 בחזקת 32 (ולא להיפך).

ליתר דיוק, מרחב הכתובות הוא מ-0 עד 1- (32^2) [(2 בחזקת 32) פחות 1].

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

בגירסאות הראשונות כרום היה דפדפן מעולה קליל זריז ונוח. בגירסאות האחרונות הוא הפך זללן משאבים, וכבד בצורה איומה שמשפיעה על כל התנהגות המחשב.

כמו כל תוכנה קטנה בערך?

מישהו אמר winamp\windows media player וכל השאר

גם השועל (firefox) היה פצצה בהתחלה בגרסאות הראשונות והיה מהיר,ומגרסה 19 לדעתי התחיל לשתות את כל המשאבים וגם בקושי זז.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הפרוססים של כרום זה לא רק הטאבים הפתוחים, שימו לב גם ל extensions, יש כאלו העובדות ברקע (בשורת המשימות יש עדיין אייקון של כרום גם כשסוגרים), הייתי מתחיל למחוק מה שלא קריטי לשימוש (וכן הייתי מגדיל זכרון, לא כזה יקר בימנו)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...