Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Gti - גולף או פולו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני נמצא דיי בלבטים לאחר שהגיע הפולו gti החדשה.

לפני זה גם חשבתי הרבה אבל כמעט וננעלתי על הגולף.

השאלה שלי אם ההבדל המשמעותי במחיר שווה את זה?

לגבי המרחב הפנימי והגודל, אני רווק ומדי פעם משתמש במושב האחורי להסעות (אחיינים בעיקר אך גם ההורים).

מצד שני, מבחינת איכות נסיעה וחומרים אין כל כך מה להשוות. מה גם שאני לוקח את ההורים שלי לעיתים קרובות, שניהם מבוגרים וקצת גדלי גוף ורצוי שיהיה להם מקום.

ב 4.5 שנים האחרונות אני נוהג בפיג׳ו 206+ (הדומה לפולו במידות) וקצת צפוף להם.

לי באופן אישי נוח יחסית ברכב הזה.

אשמח לקבל דעה מהמבינים פה.

עריכה אחרונה על ידי kobi_lo

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגולף טובה מהפולו פשוט בהכל. גם בסחירות עתידית היא תשמור על ערכה (כנראה ב-99%) הרבה יותר טוב מהפולו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אני הייתי צריך לשים את הכסף שלי באחת משתי המכוניות האלה, הייתי מוסיף את ההפרש וקונה את הגולף.

אם הבחירה היא לא רק מבין שתיהן, הייתי בוחר במשהו אחר לחלוטין.

פורסם
אם אני הייתי צריך לשים את הכסף שלי באחת משתי המכוניות האלה, הייתי מוסיף את ההפרש וקונה את הגולף.

אם הבחירה היא לא רק מבין שתיהן, הייתי בוחר במשהו אחר לחלוטין.

+1

אם כסף לא היה נתון, גם אני הייתי הולך על הגולף במקום הפולו כי היא פשוט יותר מהפולו.

וכמו שהקוף אמר, אישית לא הייתי הולך על הגולף אלא על משהו אחר, אבל זה רק בגלל שהגולף תמיד נראתה לי רכב של מבוגרים, אף פעם לא הצלחתי להתחבר אליה.

פורסם

וכמו שהקוף אמר, אישית לא הייתי הולך על הגולף אלא על משהו אחר, אבל זה רק בגלל שהגולף תמיד נראתה לי רכב של מבוגרים, אף פעם לא הצלחתי להתחבר אליה.

בדיוק בגלל זה אני אוהב את הגולף, בגלל הסולידיות.

אני מניח שבמקרה אחר הייתי בוחן את הקופרה או משהו דומה אבל היא קצת צעקנית בשבילי.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אני הייתי לוקח את הקופרה ו״מרגיע אותה״ (מחליף את הג׳אנטרים בכאלו קטנים יותר עם חתך גבוה יותר). היא פשוט נותנת תמורה טובה יותר למחיר. יצא לי לנהוג על גולף GTI (רכב במשפחה) על הקופרה (של חבר) ועל גולף R (שלי), ואני יכול להגיד לך שהקופרה מרגישה יותר קרובה בניהוג ל-R מאשר ל-GTI. היא מרגישה בערך כמו GTI עם חבילת ביצועים (ועל זה תוסיף עוד כוח).

פורסם

ללא ספק הגולף.

רכב יותר טוב בכל מדד, יותר מרווח, סחירות מעולה, אפשרויות שיפורים אינסופיות וגם יותר יפה.

אם יש יכולת כלכלית אין שאלה בכלל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אוקיי, קאדילק קצת גדול עלי.

אם כך לך על הגולף.

רכב לא רע בכלל, הבעיה היא ביבואן החמדן. אני אישית, כשחשבתי על לקנות גולף GTI חדשה, הרגשתי ממש שעושקים אותי. אבל אם לא אכפת לך מזה, אז Go for it.

פורסם

נסעתי על שתי המכוניות.

הפולו מרגישה יותר זריזה מהגולף (עד מהירות 80-90).

בכללי מעל המהירות הזאת הרכב מרגיש "מרחף" על הכביש, הגולף תתן לך הרגשה יותר בטוחה בכל מהירות שהיא.

איכות החומרים ה-ר-ב-ה יותר טובה בגולף, בפולו הכל מרגיש פלסטיק.

מרווח פנים- אם אתה רווק פולו תספיק לך. ישבתי בה עם אחי ושנינו מעל 1.90 והרגיש סביר, מאחורינו לא היה אפשר לשבת.

אם יש לך את הממון ולבצע את הקפיצה של עוד 40-50 אלף תקח את הגולף.

עצה, תוסיף פנסי קסנון והתנעה ללא מפתח. מלבד זה שאר התוספות מיותרות.

תתחדש!

Got To love It

• תוכן חדש...