Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתה לי שיחה עם חבר שטען שנסתם לו הפילטר כי הוא היה מתדלק בתחנת דלק שהיא זולה , האם זה הגיוני?

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

תעשה חיפוש, היו על זה המון דיונים.

הרוב טוענים שאין הבדל. אני אישית סבור שכן. בתחנות זולות (לא בכולן כמובן) איכות הדלק ירודה שמתורגם אצלי בצריכת הדלק גבוהה מהרגיל.

פורסם

אין בהכרח קשר בין מחיר הדלק לבין איכותו.

ישנן תחנות שמוכרות דלק במחיר מלא אך מוהלות אותו.

ישנן תחנות שמוכרות דלק בהנחה מאחר והן הצליחו לקבל הנחה מהספק שלהן.

שורה תחתונה - מחיר הדלק לא מעיד על איכות.

אין שום דרך לדעת את איכות הדלק ללא בדיקת מעבדה.

אם הוא חושד שהסתימה נגרמה עקב דלק לא איכותי (= דלק מהול או דלק שנקנה מהשטחים), שיתדלק בתחנה אחרת.

דלק שנקנה מספקים ישראלים לגיטימיים - זה דלק שיוצר בבז"ן, ולא אמורה להיות בו בעיות איכות (מעשית - אין הבדל בדלק בין חברות הדלק השונות. זה הכל עניין של מיתוג ויח"צ)..

אם זה דלק שנקנה מספקים בשטחים - יתכן שזה דלק לא איכותי/ בעייתי.

פורסם

פעם היה באתר פולטאנק ציון על כל תחנה. אני משער שזה הגיע מתגובות וכדו' ולא מבדיקות מעבדה, אבל זה עדיין נתן אינדיקציה [תחנה שכולם מקללים כנראה יש בה משהו].

היום בכל מקרה אין שם את זה, וחבל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...