Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 20K חסכוני ובטיחותי אוטומט. לאישה.

Gavrik
שימו לב! השרשור הזה בן 3327 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הגיע הזמן לחפש רכב לאישה התקציב מאוד מבלבל והיא עצמה אפילו יותר!

דרוש רכב כמה שיותר בטיחותי הבחורה עוד לא יודעת לנהוג אבל נוהגת כמו שומאכר לכן חייב esp (בקרת יציבות) וכול פיטצר נוסף שימנע ממני למצוא את ה20k שלה תקועים בעמוד חשמל רק יוסיף.

חסכוני גם מבחינת עלויות אחזקה וגם מבחינת הדלק אופציות כמו גז ודיזל יתקבלו וישקלו.

ושהיא תאהב את איך שהרכב נראה שזה הסעיף הכי חשוב.

בינתיים בו נעבור על האופציות:

פיאט פנדה או פונטו נשקל ונפסל בהתאם לסעיף 3 כנ"ל גם אימפרזה ני אייג קיה ריו ו206.

יונדאי אקסנט מקבלת ציון בסדר מבחינתה אבל כידוע לי חסר לה ESP ואני לא יטדע עד כמה חסכונית ה1400?

הגטס גם נפסלה בסעיף העיצוב אך היא עדיין לא ראתה אותה במציאות מה שמשאיר בי תקווה האם קיימים מודלים של גטס עם ESP?

פיגו 207 חביבה עליה איך היא מבחינת חיסכון? גם כן אשכולות רבים בטכני גורמים לי להירתע מהרכב.

דייטסו סיריון חסרה esp ורק ארבע כוכבי בטיחות.

בקיצור SOS מישהו מוכן למכור בראבו ב20K?

אגב ראיתי שהקרוז של שברולט ממש ממש זולה איך היא מבחינת עלויות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צא מהסרט שאתה נמצא בו - לא נראה לי ש-ESP זה פיצ'ר כזה קריטי.

אבל אם כן - רנו מגאן II משנת 2008 תענה על הדרישות.

לו אני במקומך הייתי קונה פונטו 2006 עם גיר רציף.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקביעות בESP היא לאחר שהרבה מהמכרים שלי שהיו על הכביש עיבדו שליטה והשביטו את הרכבים שלהם במיוחד שמדובר בבחורה שההבנה והרגש שלה בנהיגה שואפים לאפס יחד עם הרווח בין הדוושה לרצפה. לכן לדעתי היא מערכת חובה במקרה הזה אך אשמח שתתקנו אותי ותאפשרו לי עוד אפשרויות.

הגרנדה והמגאן נפסלו על סעיף העיצוב לצערי שוקל להראות לה פונטו ספייס רציפה ELX אולי תתחבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3327 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...