Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל כך יפה, מוכר? :lol:

רכב מאוד מעניין.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בקשר להערכת שווי, מבחינת הדגם אני הייתי מעריך אותו בקצת פחות מגרסת ה-3.2 ליטר משנתון דומה.

כמובן שמצב האקזמפלר הנתון והנדירות של הדגם פה בארץ יכול להוסיף לו כמה גרושים.

פורסם

הרכב אכן מוצע למכירה בסוכנות הרכב שamiger ציין.

הרכב הוא לא בשבילי, רודסטר עם הנעה קדמית שבאופן כללי לא כזו מוצלחת זה לא כוס התה שלי אבל כן, מדובר ברכב יפה מאוד.

וזה מבלי להתייחס למחיר ההזוי שרוצים עליה, מעל 200K . לצורך העניין, המחירון של משהו יחסית דומה לזה(מנוע אחר) עומד על כ-140.

פורסם

אמנם ישנה יותר, אבל עם מנוע עדיף (לטעמי).

בגזרת המחיר- לא זול אבל נשמע סביר.

ללא שם.jpg

פורסם

לא ממש מסובך לחשב את ערך הרכב.

159 טורבו עולה 12% יותר מסלספיד מקבילה.

מחירון ספידר סלס' 141 + 12% = 158

יש לקחת בחשבון יבוא אישי, סחירות בעייתית.

140-150 בסולם שלי

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אמנם ישנה יותר, אבל עם מנוע עדיף (לטעמי).

בגזרת המחיר- לא זול אבל נשמע סביר.

[ATTACH=CONFIG]441398[/ATTACH]

הדגם עם מנוע 3.2 עדיף בעיניך כי בא לך להוציא טונות כסף על תיקונים או כי סתם נשמע לך סקסי?

לגופו של, יש אחת דומה שמוצעת לחברים ב-145, ולדעתי הצנועה שווה לא הרבה מתחת.

יש לרכב בעיות ידועות כאמור, בעיקר בגג.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ה3.2 רחוק מלהיות המנוע העדיף, למען האמת אפילו ה2.2 עדיף עליו אם זה רכב שאמור לשמש אותך ביומיום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)
מישהו יודע משהו על הדגם הזה?

מדובר בשנת ייצור 2011, גיר ידני, מנוע 1.8 טורבו.

האקזמפל הספציפי הזה נראה שמור מאוד (37K קילומטר) והגיע ארצה בייבוא אישי.

עד כמה שהבנתי מדובר בלימיטד אדישן שיוצר בחול.

אשמח למידע על הרכב הזה, וסוג של הערכת שווי.

[ATTACH=CONFIG]441355[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]441356[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]441357[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]441358[/ATTACH]

זה הרכב עם השריטה מאחורה (על הדלת של הבגאז)? לדעתי הוא עשה הערכת מחיר אצל יצחק לווי.

אם זה הרכב, זה לפחות מה שבעל הרכב אמר לי שהוא בא להתעניין ב JCW שלי (או להשוויץ באוטו שלו...).

האוטו יפה אבל כבבבבדדדדד עם הנעה קידמית....... זה צריך להיות הפוך (קבריולט = קל ואחורית)

עריכה אחרונה על ידי bodovg
פורסם (נערך)
הגיע ארצה בייבוא אישי.

עד כמה שהבנתי מדובר בלימיטד אדישן שיוצר בחול.

מסתמן שיש כאלו שיוצרו בארץ...

הרכב הוא לא בשבילי, רודסטר עם הנעה קדמית שבאופן כללי לא כזו מוצלחת זה לא כוס התה שלי אבל כן, מדובר ברכב יפה מאוד.

וזה מבלי להתייחס למחיר ההזוי שרוצים עליה, מעל 200K . לצורך העניין, המחירון של משהו יחסית דומה לזה(מנוע אחר) עומד על כ-140.

אי לכך אוסיף שהאותו גם כן מכוער ביותר מכל זוית ולא יודע מה מצאתם בו חוץ מצמד המילים טורבו ידני.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש עוד מהסידרה המוגבלת הזאת בארץ. היא נקראת Italia Independent וכללה אבזור וצבע בלבד, ללא שינויים מכאניים.

הגיעה גם בררה אחת כזאת דרך סמל"ת.

1.8 טורבו הגיע לארץ דרך סמל"ת רק ב159. ספיידר/בררה עם המנוע הזה הגיעו רק ביבוא אישי.

• תוכן חדש...