Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על גיר חדש נאמר לי שעולה כ20אלף - אודה שנשמע לי דימיוני ,

מצד שני על שיפוץ גיר נותנים אחריות של חצי שנה בלבד - מה שכמוב מעלה תהיה כמה זמן מחזיק גיר משופץ ?

שוב עולה השאלה של עלויות הגיר מה הן?

אין נוסחה קבועה לאורך חיי גיר, הוא יכול להחזיק 50k ויכול להחזיק גם חצי מליון, כל גיר והסיפור שלו וכמובן רמת התחזוקה.

20k לגיר חדש לא נשמע מופרך, יש גם גירים הרבה יותר יקרים ואני אישית קיבלתי הצעת מחיר בגובה 75k שקלים על גיר למרצדס.

עלות שיפוץ זה כבר תלוי ברמת השיפוץ ועד כמה הוא ייסודי.

מכל התגובות אין אף תגובה שנתנה לי מידע כלשהו עליו שאלתי, שימו לב שיש שם מספר שאלות והמשפטים מסתימים בסימיי שאלה

כתבתי לך תגובה מפורטת מהנייד אבל נגמרה לי הסוללה באמצע אז הנה, כותב לך מחדש.

אם הבנת הנקרא לא זרה לך אז תוכל גם להבין שאף אחד לא ניסה להתחכם איתך וציינתי את הצעת המחיר שקיבלתי מאחר והצעת המחיר שקיבלת נראתה תמוהה בעינייך, להסביר לך שלכל גיר יש מחיר שונה ומחיר של 20K שקלים הינו סביר לגיר ברכבים בהם אתה מתעניין.

שאלתך "כמה יעלה לשפץ את הגיר" שקולה לשאלה "יש לי תקלה, כמה יעלה לתקן?" מבלי לציין מה מהות התקלה.

גיר מורכב מהרבה חלקים ומכלולים, יש דיסקיות קלאץ', יש גוף שסתומים, אלקטרוניקה, סלנואידים, ממיר מומנט, מחשב גיר וכמובן את ההילוכים עצמם (גלגלי השיניים).

איך אתה רוצה שיתנו לך הערכת מחיר אם לא יודעים מה אתה צריך לשפץ\להחליף?

סע למכון גירים, כל מכון גירים ותבקש הצעת מחיר לשיפוץ, מה התשובה שתקבל?

"אי אפשר לתת לך הצעת מחיר מבלי שנוריד ונפתח את הגיר כדי לבחון אותו" (שוב- בהנחה שיש בכלל תקלה).

אז אתה מצפה שיתנו לך הצעת מחיר מבלי לדעת מה מהות הבעיה ובכלל באיזה רכב מדובר?

לגבי כמה זמן יחזיק שיפוץ גיר, תלוי באיכות והיקף השיפוץ, תלוי ברמת התחזוקה ואופן השימוש לאחר השיפוץ ולא פעם תלוי גם במזל שלך, כמו הכל בחיים.

אתה מקבל אחריות לחצי שנה כי הגיר אולי ישרוד 10 שנים לאחר השיפוץ אבל חצי שנה זה מה שמקובל לתת בדיוק כמו שאתה מקבל שנה אחריות על מוצר חשמלי שאתה קונה ולא צופה את מותו אחרי שנה ויום.

זה ענה לך על כל השאלות (אלה עם הסימני קריאה)?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...