Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש אפשרות לחכות עד ל2017? זה חוסך לך עוד שנה בשנתון. :wink:

אם אתה לא לחוץ על האוטו (אמרת שאתה עובד קרוב לבית עכשיו), חכה ל 2016.

בתחילת 2016 תחזור להתייעץ שנית כאן בפורום, יש מצב שיהיה שווה לחכות ל 2017 כי עד שימסרו לך את הרכב יכול להיות שיעברו כמה חודשים - וכל אחד כזה שווה כ 700 שח לפי החישוב של דיסקו. יכול להיות שנמליץ לך לחכות ל 2018 אבל זה תלוי במחירים ובהטבות שיציעו לך בסיבוב הבא.

בהצלחה (ותתחדש) :)

איציק

צחוק צחוק, אבל הרכב שחלמתי עליו במשך שנים לא מעטות היה בכלל מתוצרת אחרת והיה אמור להיות מודל 2014... רכישת הפולו לא היתה מתכוננת מבעוד מועד, והיתה בכלל אופציה 2 בלבד.

בכל אופן תודה לכולם על הייעוץ, אחליט בקרוב ואעדכן אם תרצו (תוכלו גם לראות מתי קיבלתי את הרכב לפי הסמלון והחתימה).

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל אופן תודה לכולם על הייעוץ, אחליט בקרוב ואעדכן אם תרצו (תוכלו גם לראות מתי קיבלתי את הרכב לפי הסמלון והחתימה).

מה עם איזה פרומו לפני ?

תתאמן על איזה חתימה מגניבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה כל זה שווה בלי סיקור שלך על האוטו?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
(תוכלו גם לראות מתי קיבלתי את הרכב לפי הסמלון והחתימה).

לא לעניין גיא, אנחנו גם ככה לחוצים בימים האלו ועושים כל הזמן ריפרש על ערוצי החדשות, ואתה מוסיף לנו עכשיו overhead בדמות ריפרש על הסמלון שלך? :shock::)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

גם אם זאת לא ההעדפה הראשונה שלך, אתה לא תסבול עם הפולו. משרתת אותי נהדר

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

התאב בבריאות הנפש יסתפק בחדשות פעם אחת ביום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איזו חפירה יאללה, למי פאקינג אכפת איזה שנתון הרכב?!

קבל את הרכב, סע עליו ותהנה ממנו. אתה מדבר פה על חסכון של 1500 ש"ח, הפסד של 3700 ש"ח, אבל תכלס ברגע שתניע את הרכב אתה תאבד 15-20 אחוז משווי הרכב.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן אתכם שהרכב בארץ ואני מעכב את עלייתו לכביש עד ינואר, היות והם לא מוכנים לתת את ההנחה שנתנו לרוכשי הפולו הרגילה ב- 72 שעות (6000 ש"ח הנחה במחיר בנוסף לתלושים) בטענה ש"המכוניות הללו (GTI) עפות כמו לחמניות חמות".

בדקתי לגבי איתוראן ולא חובה - אולם אם אני מתקין איתוראן אז הביטוח יוזל ב- 800 ש"ח לשנה.

מה לגבי מס' רישוי, כדאי לארגן מס' יפה או לנקוט בגישת ה"מה יהיה יהיה"?

לאיפה מגיעות המכוניות שמיוצרות בספרד, או במילים אחרות: האם אני יכול לראות את הרכב טרם עלייתו לכביש במידה ואחפוץ בכך? יכול להיות שהרכב במגדל צ'מפיון? הבנתי שעומדות שם מכוניות טרם מסירה. תודה.

פורסם

האיתוראן מוזיל את הביטוח ב800 ש"ח בשנה אבל עולה 50 ש"ח בחודש

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מספר קליט זה נחמד לטלפון של אינסטלטור, אבל לא כאשר שוטר קולט אותך. אני מעדיף אקראי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מעדכן אתכם שהרכב בארץ ואני מעכב את עלייתו לכביש עד ינואר, היות והם לא מוכנים לתת את ההנחה שנתנו לרוכשי הפולו הרגילה ב- 72 שעות (6000 ש"ח הנחה במחיר בנוסף לתלושים) בטענה ש"המכוניות הללו (GTI) עפות כמו לחמניות חמות".

בדקתי לגבי איתוראן ולא חובה - אולם אם אני מתקין איתוראן אז הביטוח יוזל ב- 800 ש"ח לשנה.

מה לגבי מס' רישוי, כדאי לארגן מס' יפה או לנקוט בגישת ה"מה יהיה יהיה"?

לאיפה מגיעות המכוניות שמיוצרות בספרד, או במילים אחרות: האם אני יכול לראות את הרכב טרם עלייתו לכביש במידה ואחפוץ בכך? יכול להיות שהרכב במגדל צ'מפיון? הבנתי שעומדות שם מכוניות טרם מסירה. תודה.

למה אתה מעכב את המסירה עד ינואר ? מה זה נותן לך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הוא בטח כבר חושב על המכירה בעתיד ( מודל 2016 במקום 2015 ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

והאמת היא שדי בצדק לדעתי. אם אין לחץ, העבודה קרובה וקיים רכב שני - גם אני הייתי ממתין חודש כדי לעלות בשנתון.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מה ציפית? הוא מחכה לרכב כבר חצי שנה ומדבר עליו כבר שנה. במקומו הייתי ישן בסוכנות ליד הרכב עד ינואר.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...