Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב עצה מה לעשות:

קיבלתי אתמול קיה פיקנטו ספורט מהחברה

היום בבוקר הכל היה טוב ויפה הכל עובד מצויין,

בערב איך הפעלתי את הקודן והנעתי את הרכב המערכת אודיו לא פעלה כלל

באמצע הנסיעה חזר לחיים וכאילו התאפס כולו גם השעון שלו והתאריך הייתי צריך להגדיר אותו מחדש,

לפני שהגעתי הביתה הנורה של הלחץ אוויר בגלגלים נדלקה לי פתאום במחוונים, איך אני מכבה את הרכב כלום לא עובד לא התאורת פנים לא הנעילה המרכזית כלום.

רק שאני מניע את הרכב הכל חוזר לעבוד.

מה ניראה לכם הבעיה?

מה אני אמור לעשות?

לנתק מצבר ולחבר מחדש?

זה רכב חדש ראבק בקושי 50 ק"מ וכבר בעיות?

חייב עזרה!

פורסם

לא משנה מה יציעו לך בפורום, עלייך לגשת למוסך יבואן לקבל תשובות, הרכב באחריות מלאה ואתה אמור לקבל את מלוא הטיפול. חייג כבר מחר למוסך יבואן תקבע פגישה ותגיע.

פורסם

באמת הכל נשמע כמו בעיות מצבר, אבל זה לא משנה, תדרוש מהמוסך טיפול מלא ושגם יסבירו מה הייתה הבעיה, הייתי אפילו מקליט אותם במהלך השיחה..

פורסם

יש לי הרגשה שהבעיה נובעת מהתקנה חובבנית ביותר של הקודנית.

כמו שהציעו לך, גש למוסך, ושהם יטפלו בבעיה. שום רכב לא אמור לעשות כאלה דברים אחרי 50 ק"מ.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תקלות כאלו לא צריכות להיות ברכב חדש, יש עוד התקנות של משהו חוץ מהקודנית? חיישני רוורס אולי? דיבורית?

כי זה יכול לנבוע מהתקנה מקומית לקויה וזה לא נדיר בכלל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה לכולם הסתדר העניין הייתי במוסך בבוקר היה פיוז משוחרר ששולט על החלל הפנימי והנעילה המרכזית.

• תוכן חדש...