Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת citroen c4 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את הרכב בצורה החדשה מנוע 120 כ"ס, בעסקת טרייד אין בשלמה סיקסט חיפה, (לאחר שנבדקו כמה מקומות הם נתנו את ההצעה הכי משתלמת), מצאתי אחת 95k קילומטר בדיקה נקייה בהכל חוץ ממשמעות שולית תקוני מרכב וצבע, (בדיקה שהם נתנו לי מקומפיוטסט), כנראה מחר אני אקח אותה לבדיקה משלי, אבל רציתי לדעת אם יש משהו חשוב שאני צריך לבדוק ברכב הזה, ובנוסף לאיזה מכון מומלץ לי ללכת באיזור חיפה והקריות?

פורסם

לפי מה שאני יודע, ישנו כשך במנוע הזה במותחן טיימינג, כדאי לברר אם הוחלף.

בכלל לפי מה שקראתי פה בפורום, דגם המנוע הזה סובל מאי אלו מחלות, אולי תריץ חיפוש לפי 308 THP

כולם מסכימים שהC4 עם המנוע הקודם 110כ"ס שך PES מגלה אמינות גבוהה הרבה יותר, אולי כדאי לך לרדת שנתון ולחפש כזה?

בהצלחה.

פורסם
לפי מה שאני יודע, ישנו כשך במנוע הזה במותחן טיימינג, כדאי לברר אם הוחלף.

בכלל לפי מה שקראתי פה בפורום, דגם המנוע הזה סובל מאי אלו מחלות, אולי תריץ חיפוש לפי 308 THP

כולם מסכימים שהC4 עם המנוע הקודם 110כ"ס שך PES מגלה אמינות גבוהה הרבה יותר, אולי כדאי לך לרדת שנתון ולחפש כזה?

בהצלחה.

עשית סלט , לא מדובר על ה 1.6 טורבו אלא על ה1.6 אטמוספרי .... 120 סוסים .

גם כאן לא מדובר בפאר האמינות אבל המצב טוב משמעותית .

פורסם (נערך)

נכון זה לא מנוע טורבו אלא רגיל, שלפי מה שקראתי ברשת אין לו רצועת טיימינג אלא שרשרת שאין צורך להחליף במידה ואין בה בעיה אני צודק?

בכל אופן אשמח לקבל חוות דעת על הרכב ממי שהיה לו זה ממש יעזור, כי הרכב לא ממש נפוץ בלשון המעטה, ואין עליו הרבה מידע ברשת..

ההתלבטות שלי הייתה בין האסטרה 1600 לא טורבו, לנסר 1500 וה c4 באותן שנים. יש מישהי עדיפה? את ה c4 אהבתי גם בגלל העיצוב המאוד יפה כל האבזור ובקרת השיוט שבאחרות אין..

עריכה אחרונה על ידי or232
פורסם

אכן יש שרשרת אבל יש שם כשלים שגורמים לקריעתה ולכן כדאי לבדוק האם כבר הוחלפה ולאיזו סדרה , בנוסף בעיות הצטברות פיח שלעיתם מצריכות פירוק ראש מנוע , נזילות ממשאבת וואקום גם בעיה מוכרת ולא זולה ( אם צריך להחליף ) וכמובן הגיר האוטומטי שדורש ( לרוב ) החלפת שסתומים אחרי 100,000 ק״מ ....

המנועים הללו רגישים מאוד להזנחה ולטיפול לקוי ,ואם לא טופלו כראוי עם שמנים איכותיים אתה עלול להצטער על זה מאוד ....

בשלמה סיקסט לא מטפלים במוסכי היבואן ולכן אני הייתי נזהר מאוד בקניה, אם בכל זאת אתה הולך על העסקה אני הייתי קופץ למוסך מורשה יבואן כדי לבצע בדיקה מעמיקה יותר מאשר הבדיקות השיטחיות של מכוני הבדיקה .

פורסם
עשית סלט , לא מדובר על ה 1.6 טורבו אלא על ה1.6 אטמוספרי .... 120 סוסים .

גם כאן לא מדובר בפאר האמינות אבל המצב טוב משמעותית .

יכול להיות שטעיתי בקוד המנוע, שלפתי מהזכרון. זו היתה טעות. ההתיחסות הייתה ל1.6 האטמוספרי, שיש בעיה במותחן טיימינג, ועוד מספר בעיות.

תכל'ס אין פה שום סלט, חוץ אולי מקוד מנוע שגוי, סליחה.

• תוכן חדש...