Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ת'אמת ניסיתי לעשות את זה אבל אני לא יודע מאיפה עד איפה למדוד? האם רק את החור מצד לצד או מהחורים של הברגים? מה זאת אומרת רמקול 6.5''? זה כולל גם את מסגרת המתכת שלו או את הרמקול עצמו נטו? ככה אני ידע מאיפה עד איפה למדוד

פורסם

הייתי שמח לענות, אך אינני יודע מהזה אימפרזה 2005 ?

האם אין דגם חדיש ? והוא זהה לקודמו ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני כמעט בטוח שזה דומה לאימפרזה 2002 כי הייתה לי כזאת קודם והם לא שינו את הפלטפורמה רק העיצוב של הפח החיצוני השתנה קצת אז אם אתה יודע את המידות ספר לי על כך בבקשה....

פורסם

איך מ2002, קפצת ל2005 ?

אני מבין שאתה מדבר על דגם 2005, משמע שנת ייצור 2004 ?

בכל אופן, בשנת ייצור 2003, מודל 2004, יש בפרונט 6.5 אינץ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
היתי מציע שתקח סרגל או מטר, ותמדוד זה הכי בטוח.
ואני הייתי מעדיף שאם אין לך תשובה אז אולי אל תכתוב כלום כי ככה זה "הכי בטוח". לעניין עצמו מקדימה 6.5 (מוגבל משהו מבחינת עומק) ומאחורה 5.25.
  • תוכן חדש...