Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היללתיו ושיבחתיו מעל כל במה - - - אך גם יומו הגיע בסופו של דבר.

צר לי לבשר כי מעיל הדיינזה גורטקס בן שמונה השנים ועשרות אלפי הקילומטרים אינו שולט בצרכיו יותר. רכיבת גשם ירושלמית בת 25 דקות רצופות הספיקה בכדי להכריע את הקשיש.

כתמי מים על הסוודר, מעט בבטן וא-ביסלה בזרועות בישרו את הגרוע מכל: גם לדיינזה המופלא לא לעולם חוסן.

שמונה שנות נאמנות ויובש, כולל נפילה אחת קטנה בשלג, לא צחוק חברים. ולא שרואים עליו - כוחו עדיין במותניו, מיגוניו קשיחים וחסונים,אבזמיו מנצנצים ביהירות, לא דהה צבעו ולא נס ליחו.

המשמר יכתיף את נשקו. שלום חבר.

למגפי הפרנק-תומס לעומת זאת לא מגיע שום כבוד. בקושי עשרה ימי גשם מסכנים עברו עליהם והנה הם נותנים את לחלחיותם בכף רגלי השמאלית. מתחשק לי לחזור ללונדון ולטלטל את המוכר (בנימוס).

כפפות הלביור-גורטקס לעומתם עומדות בכבוד בנטל.

פרקטיקה: מעיל חדש נראה מעמסה כבדה מדי על הח"מ, כנראה שחלפו להם ימי הסטייל וחזרו להם ימי החליפת-סערה-על-מעיל-רגיל הישנים והטובים. חזרה לצעירות.

ושוב: ילען אבוהם פרנק תומס.

חורף נעים.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

צר לי לבשר כי מעיל הדיינזה גורטקס בן שמונה השנים ועשרות אלפי הקילומטרים אינו שולט בצרכיו יותר. רכיבת גשם ירושלמית בת 25 דקות רצופות הספיקה בכדי להכריע את הקשיש.

כתמי מים על הסוודר, מעט בבטן וא-ביסלה בזרועות בישרו את הגרוע מכל: גם לדיינזה המופלא לא לעולם חוסן.

שמונה שנות נאמנות ויובש, כולל נפילה אחת קטנה בשלג, לא צחוק חברים. ולא שרואים עליו - כוחו עדיין במותניו, מיגוניו קשיחים וחסונים,אבזמיו מנצנצים ביהירות, לא דהה צבעו ולא נס ליחו.

למגפי הפרנק-תומס לעומת זאת לא מגיע שום כבוד. בקושי עשרה ימי גשם מסכנים עברו עליהם והנה הם נותנים את לחלחיותם בכף רגלי השמאלית. מתחשק לי לחזור ללונדון ולטלטל את המוכר (בנימוס).

פרקטיקה: מעיל חדש נראה מעמסה כבדה מדי על הח"מ, כנראה שחלפו להם ימי הסטייל וחזרו להם ימי החליפת-סערה-על-מעיל-רגיל הישנים והטובים. חזרה לצעירות.

חורף נעים.

8 שנים ועשרות אלפי קילמטרים זהו פז"מ מכובד.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אל מעיל הדיינזה שלך מצטרף, בגן-העדן של מעילי האופנועים, מעיל האלפין-סטארס שלי. אחרי 7 שנים וקילומטרז' מתאים, הרימה שכבת איטום המים שלו דגל לבן. נראה חדש, מרגיש חדש, אבל גם מחדיר מים.

אתמול נרכש Lookwell חביב, שבינתיים מוכיח עמידות איתנה הרבה יותר. מעבר לזה, אין ספק שגם בתחום מעילי החורף לאופנועים, הייתה בשנים האחרונות התפתחות טכנולוגית של ממש.

פורסם

חורף נעים.

האם ניסת לרסס אותו מחדש ?
פורסם
האם ניסת לרסס אותו מחדש ?
שו ריסוס? מה ריסוס?

איזה מוצר מומלץ והיכן להשיג?

לא שיש לי אשליות, כנראה שכבת הגורטקס פרשה לגמלאות וקשה לי להאמין שריסוס כלשהו יתן מענה ליותר מכמה דקות של גשם. והרי לזה יצלח המעיל גם ככה במצבו אני משער.

אשמח אם תתקן אותי וישנו מוצר פלאי באמת.

בכל אופן אני שוקל אם בכלל להשקיע במעיל ראוי לחורף הבא (השנה אין צ'אנס). סה"כ רכיבות הכביש שלי הולכות ומתמעטות ואיתן רכיבות הגשם. לממטרים פזורים פה ושם אולי נסתפק בחלפ"ס על המעיל הישיש/מעיל העור (הלך הסטייל).

ולפרידמן - סתם מעניין: איזה lookwel וכמה זלוטי? יש לי נסיון חיובי עם תוצרת החברה עד כה.

סתם להעשרה כללית: אני מאמין שמעיל דיינזה דומה יעלה כיום לא פחות משלוש אלפיות מופרזות.

קוריוז: את המעיל שלי רכשתי אז בשנות התשעים עבור 900 (תשע מאות) שקלים, באחד מפרצי השגעון של מטרו דאז. חטפתי וברחתי.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

Lookwell Diamond. הטופ-אוף-דה-ליין שלהם בארץ, במחיר מאד סביר של 1590 ש"ח.

אכן כל אלטרנטיבה אחרת, למשל דיינזה (המעולים), עולה בקלות כפליים. ה-Lookwell מחמם מאד, ואטום הרמטית. יש גם כפול כיסים ממה שאני צריך... פנימיים וחיצוניים.

על פניו נראה מאד איכותי ועשוי היטב. מניסיון עבר שלי עם מוצרים של החברה, אני בונה על כמה וכמה שנים טובות ביחד.

פורסם
שו ריסוס? מה ריסוס?

לא שיש לי אשליות, כנראה שכבת הגורטקס פרשה לגמלאות וקשה לי להאמין שריסוס כלשהו יתן מענה ליותר מכמה דקות של גשם. והרי לזה יצלח המעיל גם ככה במצבו אני משער.

כזה למשל :-)

יש הרבה מוצרים בשוק, לא יודע איזה זמין בארץ, בכל מקרה לפחות 2 שכבות, ויתן לך עוד חורף ממעיל הזקן.

וקישור לדוגמא,

והנה עוד דוגמא לחברה עם ליין של מוצרים לרוכבים

tectron_wetguard.gif

פורסם

לאחר שיחה עם NIKWAX

הוראות שלהם לאטימה מחודשת

קח את הTECH WASH ושטוף איתו את המעיל (ניתן להשתמש במכונת כביסה)

לאחר השטיפה, לתלות את המעיל (לא ליבש) ולשים שכבה של TX-Direct Waterproofing עם דגש על איזורי התפרים והריצרצים.

בהצלחה..

products_textiles2.jpg

פורסם
שו ריסוס? מה ריסוס?

כזה למשל :-)

יש הרבה מוצרים בשוק, לא יודע איזה זמין בארץ, בכל מקרה לפחות 2 שכבות, ויתן לך עוד חורף ממעיל הזקן.

וקישור לדוגמא,

והנה עוד דוגמא לחברה עם ליין של מוצרים לרוכבים

הרבה יצרנים ממליצים על חידוש השכבה הדוחה מים. ברוב המקרים הפריט מרוסס בעת הייצור ועם הזמן השכבה הזו נעלמת. חפש מוצרים לריסוס אריגים בחנויות התרמילאים/חיילים, בחלקם אפילו מצויין תאימות לאריגי גורטקס.

בהחלט יכול לעזור להעביר עוד חורף

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם
הרבה יצרנים ממליצים על חידוש השכבה הדוחה מים. ברוב המקרים הפריט מרוסס בעת הייצור ועם הזמן השכבה הזו נעלמת. חפש מוצרים לריסוס אריגים בחנויות התרמילאים/חיילים, בחלקם אפילו מצויין תאימות לאריגי גורטקס.

בהחלט יכול לעזור להעביר עוד חורף

תודה לכולם, אם ימצא התרסיס ותוכח יעילות אני מבטיח לדווח.

בוקר טוב.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

• תוכן חדש...