Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה תצרוכת הדלק של ההונדה השתנתה לרעה , 1-13 במקום 1-15 ,

אין שום תקלה במחשב של הרכב, הרכב עבר טיפול לפני 7000 ק"מ.

מה יכולה להיות בעיה?

פורסם

ניחוש שלי - הסוללה כבר לא אוגרת מטען חשמלי כמו פעם, ומנוע הבנזין נכנס לפעולה מוקדם מהמתוכנן. ודרך אגב כשזה קורה צריכת הדלק גבוהה מרכב בנזין רגיל כי כאן עכשיו מנוע הבנזין סוחב על הגב ספחת של עוד משקל לא ידוע של מנוע חשמלי כבד + סוללות כבדות להחריד.

פורסם

צריכת הדלק שלך השתנתה לרעה כי במוסך עדכנו לך את מחשב הרכב

כדי שהסוללה תחזיק את ה-8 שנים שהיא באחריות הונדה הוציאה עדכונים לרכבים כדי למשוך את הסוללה

בגדול הרכב שלך עכשיו עובד יותר על בנזין ופחות על חשמל

עלות סוללה = 10,000 (לא כולל עבודה)

**דובר לא מעט על הנושא בפורומים של הונדה בארץ

פורסם

כדי שהסוללה תחזיק את ה-8 שנים שהיא באחריות הונדה הוציאה עדכונים לרכבים כדי למשוך את הסוללה

שוב אני מקבל חיזוק לטענה שלי שרכב היברידי זה לא ממש פיתרון חסכוני. במצב כמו שמתואר בציטוט, הייתי פשוט זורק את הסוללה ואת המנוע מתוך הרכב, זה יהפוך אותו לרכב בנזין אבל קל בכמה מאות קילוגרמים וישפר מאד את צריכת הדלק.

בעצם בשביל מה לפרק ? הייתי מוכר אותו וקונה רכב בנזין בלבד וזהו.

פורסם

סוללה של הונדה הייבריד שוקלת אולי 30 קילו.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

זה ממש לא נכון. לסוללה יש אורך חיים שמושפע הרבה יותר מהק״מ ולא מהזמן. אתה מבין שאם מה שכתבת נכון זה גובל בעבירה?

פורסם
שוב אני מקבל חיזוק לטענה שלי שרכב היברידי זה לא ממש פיתרון חסכוני. במצב כמו שמתואר בציטוט, הייתי פשוט זורק את הסוללה ואת המנוע מתוך הרכב, זה יהפוך אותו לרכב בנזין אבל קל בכמה מאות קילוגרמים וישפר מאד את צריכת הדלק.

בעצם בשביל מה לפרק ? הייתי מוכר אותו וקונה רכב בנזין בלבד וזהו.

אז אתה מאלה שקודם מפליצים טיעונים ואז מחפשים להם חיזוקים ?

עדיף לחפש את האמת, להתעניין לעומק בטכנולוגיה ולשאול בעלי היבריד והיית מבין שהטיעון שלך זו שטות מוחלטת.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

למרות ההתיימרות של הונדה שהכל יעבוד גם ללא ההיברידי

בפעול מתגובות של אנשים בעולם זה ממש לא המצב ואי אפשר להשתמש ברכב בצורה נורמאלית ללא החשמל

מה שאני צייניתי ונרשם בהרבה פורומים בארץ ובעולם הינו בעיקר לדורות הראשונים והבעיייתים מה שכן נראה המצב שאם טיפלת תמיד במוסך מורשה אז בד"כ יעזרו לך בריקול ויוחלף ללא עלות (נשמע קצת סלקטיבי מידי)

רכב היברידי כן משתלם אם יש לך נסועה משמעותית, כמו כן אף אחד לא מחייב אותך לקנות מהיבואן בארץ ולא להזמים סוללה מחו"ל

פורסם

ראשית תודה למגיבים,

התייעצתי עם מוסכניק , אמר לי קודם כל תחליף פילטר אויר , אכן יש הבדל משמעותי לאחר החלפת הפילטר ,

הוא טוען שגם החלפת פלאגים תעזור,

את זה עוד לא בדקתי,

כרגע הרכב אוכל 1-14.5 שזה יפה , אני בטוח שאפשר להגיע ליותר טוב מזה,

הסוללה ההיברידית הוחלפה בחינם ברכב הזה לפני שנתיים , יש אחריות על הסוללה השנייה לשלוש שנים , לא יודע אם יש קשר בין הביצועים בצריכת הדלק לעניין.

פורסם

פילטר אמור לשנות אבל לא באופן משמעותי (אלא אם כן לא החלפת תקופה מאוד ארוכה)

פלאגים זה משהו שמחליפים פעם ב80-100 אלף באוטו הזה, ולרוב לא עוזר (לפחות לי לא עזר ברגיל)

הצריכה השתנה בכל מקרה בעדכון תוכנה שהפיצו ולכן זה לא רלוונטי להחלפת הסוללה

כשקיבלת את הרכב אני מבטיח לך שהצריכה הייתה טובה יותר

• תוכן חדש...