Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אני מחפש לחברה שלי סוזוקי אלטו, שלשום (יום חמישי) קבעתי עם מוכר לבדיקה במכון בדיקות לפני קניה

הכל לכאורה נראה בסדר גמור מלבד רעש בגיר שגרם לי לא להמשיך את הרכישה.

לפני הבדיקה החתמתי את המוכר בטופס המוכר והידוע שהוא מתחייב בבדיקה על שלושת הקריטריונים: גיר, מנוע ושלדה.

הבודק הסביר לנו שהרעש שמגיע מהגיר יכול להופיע בגלל שתי סיבות, מיסב לחץ בלוי או בעיה פנימית באחד מגלגלי השיניים בגיר.

האם זה עונה על הקריטריון גיר בטופס ההתחייבות ואני יכול לדרוש את הכסף על הבדיקה?

2015-09-19_15-42-13.jpg

בתודה,

רועי.

פורסם

Nakamichi

מפתיע אותי שאתה אומר את זה, 90 אחוז מהמוכרים שאיתם דיברתי אמרו לי שהם מוכנים להתחייב.

בכל מקרה, אני יודע שאני יכול לדרוש אך האם זה לגיטימי לדרוש בגלל רעש שייתכן שמגיע מהמיסב לחץ ולא מהגיר?

פורסם
לדרוש אתה יכול.

אם המוכר כל כך מפגר שהוא חתם לך על הטופס אולי גם הוא ישלם לך על הבדיקה.

+1 [emoji3]

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כמו שנקמיצ'י אמר, רק אידיוט מתחייב על השילוש הקדוש מנוע-גיר-שלדה. לא מבין איך אפשר להתחייב על מכלולים שאין לך שום דרך לדעת מה המצב שלהם :roll:

רעש מתיבת הילוכים מופיע ככסת"ח בכל בדיקת קנייה. השאלה האם באמת קיים רעש חריג או לא, וזו בדיקה שיכול לערוך רק בעל ניסיון עם אוזן שיודעת לאתר רעשים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אני מבין , הבעייה שהמכון מעלה 2 אפשרויות לרעש שהוא מצא, אחת פוסלת את הגיר והשנייה פחות קריטית, אבל לא ממש ברור מה מקור הרעש.

אתה יכול לנסות לדרוש, אם יסכים טוב, אם לא אפשר לנסות להתפשר על חצי מעלות הבדיקה.

זה גיר אוטומטי ?

סתם הצעה שלי ,אולי שווה לדבר עם מומחה לגירים כדי להבין את המשמעות ועלות תיקון ולחתוך במחיר, אם בעל הרכב יסרב להוריד במחיר אז אולי יש לך עמדה נוחה יותר לדרוש את הכסף על הבדיקה.

פורסם

אני מסכים עם הדברים שאמרתם לגבי הכיסוי ישבן של המכון בדיקות - אבל במקרה הזה באמת יש רעש

בלחיצה על הקלאצ' הרעש מפסיק (גיר רגיל).

פורסם

להתחייב על שילדה נראה לי סביר, זה משהו שמוכר אמור לדעת בוודאות. אם בן אדם אומר שהאוטו לא עבר תאונות והכל תקין ובסוף מתברר שהשילדה ניזוקה, הרי שהבן אדם רמאי. מנוע וגיר זה בעייתי בגלל בלאי, אבל שילדה זה סביר בהחלט להתחייב עליו.

פורסם

איזה רעש? מה רעש? של עבודה? של גלגש"ים נטחנים? מה?

קלוקש בלבוש אחד גדול.

אני רכשתי אלטו יד שניה לאחרונה גם, בחרתי שלא לקחת לבדיקה בידיוק בגלל הדברים האלה. במקום זה, ביקשתי נסיעת מבחן על חדשה וניסיתי להרגיש ככול הניתן את כל הדברים.

היד שניה שמצאתי לא הייתה שונה בהרבה מהחדשה חייב לציין בנסיעה, ובשילוב של היסטוריית טיפולים מלאה ואדם שאני מכיר וסומך עליו - פשוט רכשתי.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...