Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם, כאשר הפרוטה עוד הייתה מצוייה בכיסי, היו לי כמה תחביבים. כיום אני עני מדיי בשביל להתעסק איתם... למשל פיקהבונד, בהודעה המצוטטת מתחתיי, יבין אותי יופי. אני מאד אוהב סכינים, בעל אוסף מכובד למדיי, וחולם להקים מפעל לייצור סכינים באופן סדרתי. כרגע, מתחיל קצת קצת להתעסק עם להכין לבד סכינים "פשוטות", להב קבוע, בשיטה של הסרת חומר (קנה BAR מהמתכת הרצוייה, תתחיל לשייף אותו עד שיצא לך ממנו משהו שנראה כמו סכין, ולך תמצא מקום שעושה חיסום במחיר שפוי).

תחביבים יש הרבה, בין טיסנים בשלט רחוק לצלילה להדפסת שטויות בתלת מימד.

אבל השריטה האמיתית ומה שמרוקן לי את הארנק- כל מה שבא מהמזרח וחד.

GOhnFcw.jpg

בנוסף לאיסוף (גם מודרניות וגם עתיקות, מנסה להתרחב יותר לכיוון העתיקות) אני גם מתאמן באחת השיטות העתיקות ביותר שקיימות היום לשימוש בדברים האלו (וגם מוט/חנית על הדרך), מחזיק את הספרים הרלוונטיים החשובים לתחום, בקיא בהיסטוריה הקשורה, בשמות שצריך לדעת, ועל הדרך גם דובר יפנית די טוב.

עם הזמן גם התחלתי לעבור לצד היותר אקטיבי שהוא עבודות טיפול ותיקון, כמו כל הקשירות על הידית והנדן, התאמת והחלפת כל החלקים, ולאחרונה גם מנסה את כוחי בהכנת הריהוט מאפס.

בתמונה יש 2 להבי פרויקט שכאלו, ומיותר להגיד שאף אחת מאלו שמצולמות פה לא דקורטיבית.

מעבר לזה, אני מאד אוהב לבנות דברים. מאד אוהב. איזה דברים? כל מה שאני יכול לחשוב עליו שאני צריך, אני נאלץ לבנות. כבר אמרנו, פעם הפרוטה הייתה מצוייה בכיסי, כיום מנה שווארמה נחשבת בעיניי לסמל סטאטוס. אז אני בונה חצובה לצילום הבניות שאני עושה (הפרוייקט האחרון שבזכות החופש יכלתי לעשות), בתכנון מעמד למגדלת עבור העבודה (סרטון ביוטיוב עוד יבוא, בשביל זה הייתי צריך את החצובה המדוברת...), כמה כלים שבניתי לעצמי עבור הבניות השונות (כמה תמונות הועלו בזמנו לגיבוב), וגם כל מיני דברים שלא מצאתי עבורם פטנט אחר שניתן לקנות ולגמור את הסיפור כמו מתאם קיר למאוורר רצפה (לא יודע למה, אני צוחק רק מלחשוב על זה, כשאני מנסח את זה ככה :lol:) כי נמאס לי לתת למאוורר מכות עם הרגל באמצע הלילה כי החדר קטן ואני ארוך, בקיצור- אני אוהב לבנות. אני בינתיים מוגבל בעיקר לבנייה עם עץ, כי הוא נפוץ (וחינמי, אני ממחזר משטחי העמסה), אבל אני גם יודע את דרכי עם ברזל, אלומיניום, פלסטיק ועוד כל מיני חומרים מעניינים. אתם תופתעו לגלות מה אפשר לבנות מחומרים וכלים מינימליים.

וסגריה אלקטרונית תחביב ענק גם כן-מי שלא מכיר את התחום לא יבין איך זה קשור לתחביב אז קשה לפרט-ישנם המום סוגים,המון שיטות זה עולם רחב ומעניין למי שבקטע.

:wink:

אני חולק על דעתך פה, ידידי המלומד- סיג"א היא יותר דרך חיים מאשר תחביב. כן, זה מצריך ממך זמן ויש עקומת לימוד, אבל זה לא הופך את זה לתחביב.

אני מאדה כי זה יותר זול משמעותית מסיגריות. ככה התחלתי, וכך אני ממשיך. לסיגריות כנראה לא אחזור, הן מגעילות אותי כיום (אם כי אחת לכמה חודשים, הג'נאנה עולה לי למוח ואני משנורר אחת ממישהו כדי לחזור לשפיות, ואני מתבעס אחר כך יום שלם כי זה מגעיל, משאיר טעם נוראי בפה ומסריח).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

התחביב שלי הוא איסוף תחביבים. באמת.

העסק ירד להילוך ראשון בחריקת צמיגים עקב הילדים, אבל זה לא באמת ייפסק.

כרגע גננות שימושית (חסות/תבלינים/עגבניות/וכיו"ב),

נגרות ידנית תמיד ברקע (רהיטים לבית),

בישול התחלתי בכלל בגיל 14,

קליית קפה,

מוסיקה אלקטרונית (למגירה)...

צילמתי המון בעידן הפילם (רפלקס עם 50 מ"מ). לא השכלתי לשדרג את הציוד לעידן הדיגיטלי והתחביב נזנח.

בעבר היו גם אוספים למיניהם, תקליטים (שימושיים, האזנתי בקביעות)

והבולים עדיין מוסתרים איפה שהוא. לדברים האלה פשוט אין זמן או מקום כרגע.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אלכוהול זה לחלשים.

גבר אמיתי ישר הולך להרואין.

זה מה שמפריד בין גברים לילדים:

http://time.com/3398086/the-worlds-deadliest-drug-inside-a-krokodil-cookhouse/

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
השריטה הכי טריה

[ATTACH=CONFIG]437042[/ATTACH]

אחד השכנים שלי לא מזמן מצא אחד כזה כשכול האורות שלו מהבהבים המלצתי לו לרשום מודעות על המציאה כי כנראה הבעלים יהיה מוכן לשלם לו עליו. עדיין לא יודע מה הוא עשה איתו.

במקרה שהוא נשאר עדיין אצלו ולא נמצאו הבעלים איך אפשר "לאלף" אותו?

פורסם

כדורגל ישראלי. ליגת העל עד ליגה א' (גם צפון גם דרום) והליגות לנוער. הולך למשחקים, אימונים, ולאו דווקא של הקבוצה שלי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אחד השכנים שלי לא מזמן מצא אחד כזה כשכול האורות שלו מהבהבים המלצתי לו לרשום מודעות על המציאה כי כנראה הבעלים יהיה מוכן לשלם לו עליו. עדיין לא יודע מה הוא עשה איתו.

במקרה שהוא נשאר עדיין אצלו ולא נמצאו הבעלים איך אפשר "לאלף" אותו?

איזה באסה! קודם כל לתלות מודעות באיזור המציאה אני בטוח שהבעלים מאוד מבואס, באמת שאני הייתי עושה את המקסימום כדי למצוא.

דבר שני אתה יודע איזה דגם? בהנחה שזה באמת פאנטום 3 ותת דגם Advanced או PRO רק שלט יעלה בסביבות ה650 דולר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

השריטה שלי עמוקה. כבר 24 שנים שאני באוויר (צברתי למעלה מ 5000 שעות).

שתי דגמאות:

טרקטורון מעופף (סרטון מניווט באליפות העולם בצרפת -מקום חמישי...)

מצנח רחיפה (חבר שממהר לנחיתה...)

תמונה שלי מאליפות העולם בארה"ב (טרקטורון מעופף -מקום 15)

ותמונה של שיא הגובה הישראלי במצנח רחיפה זוגי - 3300 מטר מעל עפולה

שיא גובה.jpg

ppc.jpg

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
איזה באסה! קודם כל לתלות מודעות באיזור המציאה אני בטוח שהבעלים מאוד מבואס, באמת שאני הייתי עושה את המקסימום כדי למצוא.

דבר שני אתה יודע איזה דגם? בהנחה שזה באמת פאנטום 3 ותת דגם Advanced או PRO רק שלט יעלה בסביבות ה650 דולר

רשום אליו jdi זה כול מה שאני זוכר.

השכן יש לציין גרוזיני זקן ואגרסיוי עם קעקועים המעידים על עבר לא קל בנאדם שבשבילו רק כסף מהווה שיקול ככה שהדבר הנכון לעשות לא נראלי שיעניין אותו.

פורסם
השריטה שלי עמוקה. כבר 24 שנים שאני באוויר (צברתי למעלה מ 5000 שעות).

ניצחת

[emoji560] [emoji469]

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אוסף פותחני יין מהמאה ה-18 וה-19 "ועוד דברים מעניינים , בצילום פותחן על גז, ו 2 פותחני בושם עתיקים, הראשון ידית מפנינה, השני ידית משריון של צב.

ופותחן של בק' תרופה נוזלית עם פתחן מובנה.

יש עוד פותחנים בתצוגה נוספת.

IMG_20150917_133806.jpgIMG_20150917_133750.jpg

9.jpg10.jpgגז.jpg

עריכה אחרונה על ידי d300

• תוכן חדש...