Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בהמשך לפוסט הקודם (בשורה אחת מחפש רכב 7 מקומות חסכוני יחסית אוטומטי ובטוח) נשארתי עם האורלנדו ומצאתי את האקסמפלר הבא:

אורלנדו דיזל 2012 משברולט

70000 ק"מ, טופלה מסודר ביבואן (הייתה באמדוקס),הרכב היה מעורב בתאונה לפני שנה והוחלפו כנף, פנס חזית ומכסה מנוע בלבד (ראיתי דו"ח שמאי) ללא נזק לשילדה או חלקים אחרים.

הרכב ימסר עם אחריות לשנה למנוע וגיר, לאחר השבחה

מחירון מלא יבש 96500

מחיר לסגירה סופי ללא אפשרות מיקוח 89000 ש"ח (כולל מימון קטן ללא ריבית והצמדה).

משקף הורדה של 7% מהמחירון לטענתם לרכב יש ביקוש ועם נתונים מצויינים מבחינת זה מה יש.

למנוסים שבינינו עיסקה טובה? אם אני יעשה שרירים לדעתכם ירדו עוד (במחשב יש עוד 2 אורלנדו עם 115K ק"מ+)?

פורסם

זה שאין הרבה היצע ומה שיש בשוק הוא עם ק"מ גבוה - הם צודקים.

לדעתי הם לא ירדו עוד כי יהיו קופצים אחרים.

האלטרנטיבות הקיימות בשוק הם עם קילומטראז' הרבה יותר גבוה (שברולט סרטיפייד למשל)

דילמה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

משום מה לוי יצחק מוריד אוטומטית 22% על ליסניג באתר והם טוענים שבחוברת עד 13% הורדה כאשר בהתאם למצב הרכב הם מורידים פחות,

הרכב הנתון הוא משברולט סרטיפירייד, והדילמה היא לסגור או לא?

הפחד הוא שהרכב יעלם וביד 2 אין אלטרנטיבות ואין חלופה בכללית,

חשבתי על סנטהפה דיזל - מחירון בשמיים והרכבים נמכרים מעל המחירון!!

מיצוובישי אוטלנדר גם יקר וגם כמעט אין בנמצא 7 מקומות בשנתונים ישנם יותר והמטרה היא להתקדם מה2009 שיש לנו...

פורסם (נערך)

לא לסגור תחת לחץ. קיבלת דוח בדיקה מנוע ? ניתן לקחת לבדיקה משלך ? למרות אחריות מנוע יש תמיד כוכביות . מדדת בפנים לראות שהוא מתאים ל 7 מקומות שלך ? לקחתי מהם פעם רכב כזה שהתגלו סימנים לפתיחת מנוע. לא היו להם תשובות אז המשכתי למשהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

לאו דווקא. זו בדיקה מטעמך ? נזילות שמן יכולות להיות תוצאה של אטמים שהתייבשו ודורשים החלפה. בטורבו יש עוד משאבת שמן שמשמנת אותו גם אחרי כיבוי יכולה לזרוק שמן החוצה . קורה . שאר הממצאים זה כסת"ח . העניין היחיד הוא שהנזילה בשילוב חוסר שמן כללי עלולה להצביע על נזילה חזקה . תלוי במחסור שהיה . חוסר רציני עלול לגרום נזק למנוע שזה כבר מחייב בדיקה. היה כתם שמן בחנייה ?

בסהכ אם הם נותנים אחריות למנוע הבדיקה תקינה וצריך לסדר את הנזילות במוסך.

לגבי הגלגלים : לא מומלץ להחליף רק אחד. בטח לא לצמיג סיני עלום. תבקש הנחה ותחליף לבד . זה עניין בטיחותי ועקרוני .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הי

נותנים שנה אחריות למנוע וגיר, הבדיקה שלהם אבל שוחחתי עם המכון והוא אמר לי שהם לא משחקים, אחרי ההשבחה והתיקונים אני אקח לבדיקה מטעמי.

פורסם

אל תתלהב מההשבחה שלהם בכלל. תבדוק לעומק ואל תמעיט מכל בעיה.

תבדוק אם אתה יכול להחזיר רכב כמו באלדן אם אתה לא מרוצה

פורסם

להחזיר ב umi הוא לא יוכל . מה שכן תבקש פירוט מה מכוסה באחריות מנוע . האם טורבו שכשל מכוסה ? האם שרשרת תזמון שכשלה ? האם טרמוסטט מכוסה ? האם רכיבים חשמליים כגון משאבת שמן מערכת הצתה וכאלה . משאבת מים ? מנגנון egr אם קיים... בקיצור תוציא מהאוב את הכוכביות .

פורסם

עד שהם מסדרים את הבעיות הרכב שלי נמכר (תוך יומיים...לצערי אני נפרד ממנו בתחושה שיכולתי לדרוש בכיף עוד 2500 ש"ח) ועכשיו מתחיל הלחץ.

פורסם

שום לחץ

הבדיקה סבירה , רטיבות מהטורבו יכולה להיות גם הזעה או משהו דומה , שיכניסו את הרכב להכנה ויטפלו בכל מה שצריך אבל בכל מקרה אני הייתי מבצע בדיקה מטעמי בנוסף .

אתה כמובן תדרוש אישור כתוב על מה שנעשה ברכב ותברר לגבי האחריות .

אם היית קונה מאדם פרטי והבדיקה היתה דומה היית מוריד עוד 1000 שקל מהמחיר וסוגר עסקה בלי אחריות ובלי נעליים.... אני הייתי מתקדם עם העסקה .

• תוכן חדש...