Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברכבי, רנו קליאו B 1.2RTE משנת 2002

הקלאצ' מצרצר בתחילת נסיעות בעיקר כשהרכב קר. כשהוא מתחמם וממשיכים הצרצור נעלם. אני רוצה לציין שהעברות הילוכים מתבצעות ללא בעיה. האם יש כאן בעיה?

בנוסף, אני קיבלתי מאחי את הרכב שהוא בן 13 (הרכב, לא האח) ועם 140 אלף ק"מ. אחי מפוזר ולא זוכר מתי היה הטיפול האחרון (בחצי שנה האחרונה הרכב לא זז והוא לא טיפל בו) ואין קבלות. מאז שלקחתי ממנו את הרכב מילאתי שמן (היה חסר 2.5 ליטרים והבנתי שצריכים להיות באזור ה4 בסך הכל) אבל לא ביצעתי אף טיפול נוסף (בבדיקה אחרת בדקו את המסנן דלק והוא בסדר. לא בדיקה במסגרת טיפול שוטף)

בספר רכב רשום לבצע טיפולים כל 15 אלף ק"מ ולכן אני אמור לחכות. השאלה היא אם יש טיפול שמומלץ לי לעשות לפני? חשבתי לעצמי שאם החלפתי את רוב השמן אז כרגע לא צריך לעשות ניקוז והחלפת שמן. מה דעתכם?

יש דברים שפשוט כדאי להביא שיסתכלו עליהם?

• תוכן חדש...