Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהמעט שראיתי כשבדקתי רכבים מסחריים, בלטו לי כמה דברים שמאד אהבתי

1 - לכל יצרן יש מספר מאד מצומצם של דגמים, אין כל כך הרבה אופנות והחלפות דגמים כמו בקטגוריות הפרטיות.

2 - ממה ששמעתי, הרכבים המסחריים אמינים הרבה יותר עמידים יותר ופשוטים יותר לתיקון ותחזוקה, ומחזיקים הרבה יותר שנים.

3 - הדגמים של הרכבים לא משתנים משך שנים רבות, מה שמקל על מציאת חלקי חילוף, ומוזיל את התחזוקה.

4 - קל מאד למצא דגמי דיזל

5 - נפח פנימי ענק יחסית לרכב משפחתי.

6 - המחירים של הרכבים האלה במיוחד המשומשים, זולים גם בגלל כל מה שרשמתי למעלה.

תקנו אותי בבקשה אם מה מהדברים הרשומים כאן לא נכון.

עכשיו בהנחה השעדיפות הגבוהה שלנו זה לרכב אמין קל לתחזוקה עם מעט מאד תקלות, שעניין הפינוק והנוחיות אצלינו בעדיפות אחרונה, האם יש הגיון בקניית רכב מסחרי (טנדר מסוג כלשהו נניח ?)

ואם כן על מה הייתם ממליצים ?

פורסם

1. הדיזלים במסחריות יהיו פחות חסכוניים מרכבי הדיזל המשפחתיים.

2. חשובה גם הבטיחות. יש לא מעט מקרים בהם מסחריות לא מצטיינות במבחני ריסוק.

3. שווה לחשוב על פשרה בין רכב מסחרי למשפחתי עם היתרונות של מטען וחסכון - פיאט קובו למשל, או דאצ'יה לודג'י.

פורסם

לנו הייתה פרטנר ומאוד נהנינו איתה תא מטען עצום דלת הזזה מאפשרת גישה יותר נוחה למושב אחורי ולשים ילדים בכיסאות האוטו היה חזק וחסכוני

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

נסענו כמשפחה (שלשה ילדים בכסאות) על ברלינגו דיזל תקופה מסוימת ואף אחד לא התלונן, לי בתור נהג זה הרגיש טוב.

אני אישית חושב שזה פתרון לגיטימי לרכב משפחתי וקל מאוד למצוא משומשת תקינה במחיר רצפה.

יחד עם זאת, אני מצטרף לגולף בנושא הבטיחות; ממבחני ריסוק ועד חפצים שעפים מאזור המטען אם לא מאבטחים כיאות.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

רוב המסחריות 3-4 כוכבי בטיחות,לרוב אין כריות אוויר מאחור.

רובן די לא נעימות לנסיעה בגלל מתלים המותאמים למשקל כבד (עלים נניח) ורובן יהיו בעלות פח בתוך התא נוסעים שפשוט חשוף.

(אני מדבר על רכבים בסגנון i800,טראנספורטר,ג'אמפי).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לגבי בטיחות, אני חושב שכל רכב מודרני ממוצע ייתן פיתרון סביר, בטוח יותר טוב מהבלנו 98 שאני משתמש בה היום.

3-4 כוכבי בטיחות יספקו אותי.

כריות אויר עלולות לגרום יותר נזק מתועלת לילדים, ממילא הם אלו שיושבים מאחור, אז גם כאן אין בעיה.

לגבי חיסכון , גם אם הרכב פחות חסכוני בצריכת דלק, אבל יותר חסכוני בזכות אמינות רבה יותר, עלויות זולות יותר בתחזוקה חלפים וכו, זה מספק אותי.

פינוקי נסיעה כמו מתלים רכים וכו, אני יכול לחיות עם טוב בלי זה (מזכיר שוב בלנו 98 כיום)

לפי מה שרשמתם עד עכשיו זה הבחירה הזו נראית לי לגמרי.

פורסם

ספציפית לברלינגו- יש דגמים עם אבזור שלא נופל ממכוניות ״משפחתיות״, אם זה אביזרי נוחות, 6 כריות אוויר, גיר אלקטרוני (שזה בטח סוג של רובוטי) ומהלך מתלה אחורי ״רגיל״.

גם אני יודע שאם וכאשר יהיו לי 3 ילדים, יהיה לי ברלינגו.

חשוב שתהיה רשת בין תא המטען לבין המושב האחורי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי איזה סוג של רכב מסחרי. דברים כמו ברלינגו, קאדי וקנגו זה רעיון טוב, דברים כמו דימקס וסילברדו לא ממש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתור בעל משפחה, החזקתי בעבר פיאט דובלו, עלות—תועלת מצויינים, חסכוני מאד, רכב חזק מאד, פשוט וזול לאחזקה, ומרחב פנים עצום, היינו מכניסים את העגלה של התינוק מבלי לקפל!

פורסם

כבר 10 שנים אני משתמש בברלינגו (עברו אצלי 3) ודובלו כרכב משפחתי.

לא מבין איך היצרנים עוד לא הופכים את הרכבים האלה לתחליף לרכב משפחומטי "רגיל"

עם כל האביזרים וכו'.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

היצרנים כן הפכו. הלקוחות והיבואנים טרם.

בארצות מוצאן, מכוניות אלה משווקות גם כרכבי משפחה, עם אבזור בהתאם, ולא רק כרכבי משלוחים ובעלי מקצוע

שוב, יוצא דופן ומוביל הוא הברלינגו, שמגיע ברמת אבזור גבוהה מאוד

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי בפייסבוק באחד הלוחוצת ברלינגו יבוא אישי, הדגם המאובזר עם הגג הפנורמי. כזה כמו שקלארקסון בחן בזמנו בטופגיר וקבע שזה רכב משפחתי מעולה.(רק לבן במקום ירוק)

פורסם

כן אבל מאוד לא נעים להוביל בו משפחה,פח חשוף,רצפה מצופה גומי וכו'. הרגשה מסחרית מדי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...