Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטוח שאין כרית אוויר לברכיים? בפונטו איבו בדגם הפשוט כמו שלי דווקא יש.

יש כרית אוויר, התכוונתי לכרית מנוחה לברך, כזו:

222222222222222.jpg1111111111111111.jpg333333333333333333.jpg

תקנה זוג מושבים קדמיים מפירוק של גו'לייטה, דבר עם לנה ומשה הם עשו את זה.

יש עליהם רשימת המתנה..

אדאג למושבים בעתיד הקרוב.

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מכיר קורולה מהדור האחרון שרק במצב ירידה החלון יורד אוט', גם בעלייה.

נסה לאפס את החלון.

.

צודק, טעיתי.

תודה על התייחסותך

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לא כל כך הבנתי את המשפט הראשון.

גם אני כמעט ורכשתי אבארט והגעתי למסקנה ברגע האחרון שהיא פשוט יקרה מדי ביחס לתמורה

התכוונתי שלא קניתי 208GTI (שקלתי רבות בגלל מחיר דומה לשל האדם) כי פשוט הרכב לא עושה לי את זה חיצונית או פנימית, מבחינת התנהגות - אין מה לדבר, אבל להגיע כל בוקר לרכב שמשעמם אותי חיצונית מוריד לי את החשק ממנו לא מעט, מה שגם אני לא אחד שנוסע במסלולים כל יום, פעם בחודש חודשיים בלחץ.

מה שגם היבואן עשה קטע בכלל לא יפה עם "קריעת" המחיר למרות שזה בעיקר פוגע ברוכשים הראשונים.

מאברת ירדתי בכלל גם בנוגע ליד שניה כי אין סיכוי שאקנה את הרכב ללא אחריות, וגם כי המחיר מוגזם ב 30-40 אלף יותר ללא סיבה.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
נכון, אבל אני מאלו שלא אוהבים התעסקויות אפטר מרקט.

האמת, זו לא כזו התעסקות גדולה. פשוט שולפים את הרדיו הקיים ודוחפים פנימה חדש. יכולים לעשות לך את זה בלי בעיות.

אני בזמנו החלפתי את הרדיו של הלאנסר לאחד של Pioneer והיה הבדל מורגש באיכות.

עריכה אחרונה על ידי Trilandian

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

פליפרים להחלפת הילוכים מההגה. אמנם ה E350 W211 אוונגארד היא לא רכב ספורט פרופר (אע"פ שהיא אוונגארד) אבל עם תה"ל של 7 הילוכים החלפת הילוכים מהירה לא ממש אפשרית עם הידית כשמנסים לנסוע ספורטיבית.

עןד דבר, רשתות/מתלי מטען. יש לי תא מטען ענק וכשהוא בשימוש אז זה בדרך כלל לסחיבת תיק או קופסה כך שבכל פנייה/בלימה אני שומע את המטען פוגע בדפנות...

פורסם
B4 שנת 2006 :

1. עוד הילוך או שניים לתיבה האוטמטית. תיבה בת 4 מהירויות ארוכי יחסים הורגת את המנוע המצויין!

בול מה שכתבתי על אוטו דומה עם מכלולים זהים 8)

אימפרזה 2.0R סטיישן 2006.

את הגיר האוטומטי להשאיר מהסוג הפלנטארי לטובת האמינות המוחלטת, אבל במקום ארבעה הילוכים כרגע, להוסיף הילוך או שניים ולעשות אופציה של + - העלאה והורדת הילוכים ידנית מהידית או מההגה.

רק כדי להתאים את הגיר ליתר הפוטנציאל של המכונית המצוינת הזו.

[ATTACH=CONFIG]488370[/ATTACH]

אופנוען

פורסם

אחרי 3 שנים עם הקליאו RS מערכת קול איכותית באמת. אין לי מקום להגברה וסאב כרגע בגלל עגלת תינוק. למשל כמו הסט שך BOSE שומצע אחרי מתיחת הפנים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

רנו קליאו 2016:

מסתבר שלפני שנה-שנתיים החליטו להוריד את האיזופיקס מהמושב הקדמי.

בדגם של 2013-2014 היה עדיין אבל עכשיו אין.

זה במיוחד בעייתי כי במושב האחורי קשה להכניס מושב תינוק בגלל שהמושב הקדמי קרוב מדי למושב האחורי.

• תוכן חדש...