Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאילת ,המלצות לדרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^כשיש הרבה תנועת נופשים לאילת זה תענוג קטן מאוד.

ירדתי לאילת דרך מצפה רמון בואכה כביש 12 עוד בימים שהתשתית היתה גרועה, וכבר הרבה שנים שהיא משובחת.

עשיתי את זה עם מגוון רכבים, מפורשה ועד B4 סטנדרטית לחלוטין, עם תינוקות, קשישים, נשים וטף, לבד ובשיירה, עם חובבי נהיגה ועם סתם נהגים שרצו להגיע לאילת, בשעות הלילה הקטנות ובכל שעות היום.

זוהי דרך מצויינת, פנויה, בטוחה מבחינת תשתית והרבה יותר יפה מכביש הערבה.

רק במדינה קטנה כמו ישראל עושים משעתיים נהיגה במדבר נהיגה אתגרית, כי אם עוברים 20 דקות בלי לראות תחנת דלק ומשהו לנשנש נכנסים לפאניקה...

מי שרוצה לתקוף פניות, יש שם כמה קטעים מעניינים, אבל ממש לא חייבים (וכאמור, זו גם לא העונה המתאימה מבחינת תנועה) וכל נהג סביר מינוס יכול להסתדר עם הדרך.

נ.ב. השיא 02:45 נטו (כולל עצירה להחלפת נהג), מאילת ועד הבורסה ברמת גן. פיאט קופה. לפני כביש 6...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בפונדק סמדר אין סיבה לעצור זה יקר ומיותר.. ( קפה הפוך לקחת עולה 12 או 14 ש"ח),

אם בכל זאת רוצים להיכנס נוסעים כ 200 מטר לכיוון עובדה ואז פונים צפונה לדרך עפר וחוזרים לפונדק על הדרך במקביל לכביש,

אני מעדיף לעצור בעבדת במקום במצפה רמון, יש שם מקדונלדס ארומה וילו

אכן, המחירים בנאות סמדר מעט יקרים יותר, אבל, מקבלים אוכל אורגני ברובו ולא כזה שנוצר בפס יצור תעשייתי/סמי תעשייתי. אני באופן אישי מעדיף לשלם מעט יותר ולהנות מאוכל איכותי מאשר מתוצרת רשת כזאת או אחרת.

באופן גורף אני מעדיף להשאיר את כספי אצל מסעדות/בתי קפה וכד' פרטיים על פני רשתות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
בסגנון גרמני

גריל בגז ולא פחמים?

סתם, סתם... המושבעים ייתעלמו וגו'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מי שיש לו זמן לעצור לארוחה מסודרת יש מסעדה נחמדה בסגנון גרמני בצוקים, הייתי פעמיים מאוד נהנתי מהאוכל ומהאווירה

http://www.ursula.co.il/

למה לא כתבת את זה לפני שלושה ימים? :mm_cry:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ:

חזרתי עכשיו מאילת ובעקבות השרשור הזה עצרתי להפסקה באורסולה.

מקום בן של רחב! אוכל מעולה, אווירה רגועה, ואם מגיעים בשעה שבה הבלבית של מבשלת הערבה נמצא שם אז אפשר לשתות שליש בירה מהחבית ב-15₪ בלבד.

חובה לעצור!

IMG_20160318_130930.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
^

נ.ב. השיא 02:45 נטו (כולל עצירה להחלפת נהג), מאילת ועד הבורסה ברמת גן. פיאט קופה. לפני כביש 6...

אם כבר פתחת את הנושא - :) שיא של 'חבר' - 2:55 מאילת לנשר, כולל 5 דקות תדלוק הכרחי. שתי עצירות נוספות שהורדתי מהחישוב - משטרה והורדה של חבר ביקנעם. הרכב - קורולה רובוטית..

הנה גרפים ונתונים (זה היה בימי IGO, היה שומר קובץ לוג שאחרי זה אפשר לנתח במחשב).

נראה לי שהיום אפשר להוריד עוד רבע שעה מהזמן הזה עם ההרחבה של כביש 6 עד עין תות, ועם רכב קצת יותר חזק..

?ui=2&ik=c83c020815&view=fimg&th=12405ba5db2a6351&attid=0.1&disp=emb&attbid=ANGjdJ_JCgQ-MSSDMFPOFiruTrKdZTwHiR4Ak0KhMoMsrL0nfHVzIL9BUF9VuQ7sQPYKk0yZbjh-CBY_weeAhuiz-ScEbS3RvblNCZRVEJGKws2c4ajEpmNgomLURqk&sz=w1410-h806&ats=1458336320022&rm=12405ba5db2a6351&zw&atsh=1

?ui=2&ik=c83c020815&view=fimg&th=12405ba5db2a6351&attid=0.4&disp=emb&attbid=ANGjdJ9WoODNyqoUbTzJrrI62gS90zYZLVvnEBx4LRisKb8Bvd-HVx61RsHEMjlEzrftLqZFVDfCziT8WH2rjxRqe2JfKWNhDx0Fnqo57VJ3u8GFEMn_sGgCPeyhmmE&sz=w760-h568&ats=1458336320023&rm=12405ba5db2a6351&zw&atsh=1

?ui=2&ik=c83c020815&view=fimg&th=12405ba5db2a6351&attid=0.3&disp=emb&attbid=ANGjdJ-fcIvdHUROmORrEA9zeO0XffnY3tOeF88acOypdjASLkRTCg8c4CBZgE5kzT65EXBKz8wvL9xTppZ6YJhS6-rMjPuA9-Ib-Z0kTAoxUCM9KU2Kln49PfkLJm8&sz=w752-h930&ats=1458336320023&rm=12405ba5db2a6351&zw&atsh=1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)
מקפיץ:

חזרתי עכשיו מאילת ובעקבות השרשור הזה עצרתי להפסקה באורסולה.

מקום בן של רחב! אוכל מעולה, אווירה רגועה, ואם מגיעים בשעה שבה הבלבית של מבשלת הערבה נמצא שם אז אפשר לשתות שליש בירה מהחבית ב-15₪ בלבד.

חובה לעצור!

אוכל מעולה אך...לנהוג בהנאה אחרי בירה זה לא הדבר הכי מומלץ :( על זה מוותרים! לצערי

ולגבי זמנים...3 שעות מנואבה לתל אביב עם XR3i (דור 4 שנת 86 וחבר שנהג כאילו אין מחר) למי שזוכר את הרכב (מה לעשות אנחנו קצת "עתיקים", ובזמנו גלאי פשוט היה מספיק :) אז..רק נוסטלגיה)

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

נראה לי שיש כאן כמה טייסי מסוקים. הזמנים לא סבירים לנהיגה בכבישי הארץ

קובי - משה לא מסתדר לי. הגעת ברכב ישראלי לנואיבה אחרי היציאה מסיני?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נראה לי שיש כאן כמה טייסי מסוקים. הזמנים לא סבירים לנהיגה בכבישי הארץ

מה לא מסתדר?

גם אני הוספתי את עצמי לסטטיסטיקה בספט' אשתקד.

חזרנו מאילת אני זוגתי שתחיה ועוד זוג חברים שלה,חזרתי בדרך המומלצת להלוך (אילת>מצפה רמון>כביש 40>כביש 6) עד אשדוד,תדלקתי באילת - כל זה ב3שעות וחצי עגול (בכל זאת זרים באוטו,אז לא יכולתי כל כך "להרביץ")

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

קובי - משה לא מסתדר לי. הגעת ברכב ישראלי לנואיבה אחרי היציאה מסיני?

בהחלט ניתן להכנס לסיני עם רכב ישראלי אך המצרים מרכיבים לך על הרכב לוחיות רישוי מצריות(משלמים אגרה).

אצלי העצירה היא במצפה רמון, במסעדת "החבית"(לא זול, אך טעים).

עריכה אחרונה על ידי kompy

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...