Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

רציתי לישאול מה דעתכם על השיטות הנ"ל והאם גם אתם נוהגים לעשות ניקוי שכזה פעם בכמה שנים לרכב?

אני קראתי לראשונה על שיטת אינפוזיית המים כאן לפני כמה שנים ועשיתי לראשונה בגרנדה פונטו שלי ב2013 אאל"ט (או12).

אז באמת שהמנוע היה כמו חדש ולא היה שינוי מורגש אך בזמן האחרון הופיעו אצלי רעשי נקישה והמנוע היה קצת יותר רועש מבעבר אז אתמול התזתי כחצי ליטר מים מזוקקים+קצת אלכהול לבית המצערת שהמנוע על 2500~3000 סל"ד והיום המנוע חזר ליהיות שקט והרעשים נעלמו.

*יש לציין שאחרי שכתבתי בדיון ההוא שהרעשים כאילו נעלמו לאחר ההיתעסקות עם הפלאגים וכזו הם לא, לאחר נהיגה בסל"ד גבוהה לבדיקה האם השמן יצליח לצאת מהנשם(הוא לא :-) ) הרעש נקישה ורעש מנוע כללי חזר.

במחשבה שנייה חבל שלא הוספתי עוד חצי ליטר לניקוי מושלם.

יש לציין שאצלי לא יוצא שום עשן לבן בתהליך אלא רק אוויר שקוף שפשוט חם למגע ומאוד לח(כמו קיטור), כמובן והאגזוז מצוחצח ומבריק.

הזהרה! לא לנסות את השיטות הנ"ל אם אין לכם מושג כיצד לבצע! חובה ליקרוא ולילמוד ליפני!

האם גם אתם עושים ניקוי בשיטת האינפוזיה והאם זה עזר/באיזה מצבים?.

בעתיד אני מיתכוון ליקנות מצלמה קטנה להחדרה דרך פתחי המצתים ולצלם תמונת מצב ליפני ואחרי הניקוי :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

טיפול להסרת פיח אינו הכרחי ברכב חדש (בנזין) אם המנוע לא מייצר פיח (שרפת שמן, תערובת דלק עשירה).

שתי השיטות ינקו ויסירו את הפיח, השיטה אם המים אפילו תנקה באופן יותר טוב לעין.

פורסם

hwgeek

ניסיתי שאול אותך בפרטי אבל התיבה שלך מלאה

ברשותי רכב קורולה 07 שעשה 180K וטופל כמו שעון שוויצרי במורשה עד היום

אני מרגיש שהיא לא מספיק חסכונית

האם מומלץ לי לעשות אינפוזיית מים או שזה יכול להזיק ולעורר דובים מרבצם

פורסם

אני ממליץ שתחכו לתגובות אנשים שמבינים בזה יותר מימני, כי גם אני רוצה להיתייעץ עימם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

לפי דעתי, אם אתה עם ידיים טובות ויש לך כלים:

אתה יכול לעשות כמה דברים שיחזירו לך כמה סוסים לאורווה ויוזילו לך את עלויות הדלק:

תתחיל מניקוי חיישנים עם ספריי ניקוי מגעים. תעבור לסט פלאגים חדשים רעננים מאיביי, תמשיך לפירוק מצערת ניקוי והרכבה עם ספריי קרבורטורים ומברשת עדינה, ולבסוף אינפוזיה עם פחית k44.

ועד כמה שזה יישמע הזוי ולא קשור, תחליף הדקים מקוריים של המצבר עם הדקים חדשים איכותיים(ישר תרגיש בהבדל).

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לשפוך מים לתוך הקרבורטור לא נראה כמו רעיון חכם... להשקות עציצים זה היה יותר חכם.

בכל מקרה אם הוא היה מחבר לאגזוז חיישן שהיה מודד נתונים לפני ואחרי ומציג את זה על מסך זה היה נראה קצת יותר רציני,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...