Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמיי מFocus 1.6EcoBoost Titanium 'ישנונית'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האקובוסט הלבנה ב 2011 הייתה שייכת לחבר שלי,שהחליף אותה בפוקוס ST סטיישן.

רכב סליפרי לגמרי עם הרבה כוח.

Vw Polo GTI

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אין לי המון ניסיון על רכבים אבל יצא לי לנהוג בפורד פוקוס 1.6 רובוטית.(לא האקובוסט המדוברת)

אני לא מצליח להבין באמת למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים "מהנה לנהיגה,בעלת יכולת דינמית" וכו'.כמעט כל פוסט על פורד(בד"כ פיאסטה ופוקוס) אני רואה את התיאורים האלו.

מההתרשמות שלי,חוץ מהגיר המזעזע,זה הרכב הכי "עמום" שיצא לי לנהוג עליו. מרגיש כמו ספינה כבדה ללא שום תחושה,מבודדת לגמרי כאילו אתה בחלל.פתחתי את החלון כדי לוודא שאני באמת נוסע ולא חולם.

אני מניח שיש אנשים שאוהבים את השקט הזה בתא נוסעים ואת התחושה שאתה ממשיך בתנועה רק מכוח האינרציה ,אבל את המושג "מהנה לנהיגה" בשבילי זה סותר לגמרי.

על מה אתה מדבר? הדבר האחרון שאפשר להגיד על המנוע בפוקוס זה שהוא שקט. המנוע באמת נשמע נהדר, שרירי ובולט. (אני מדבר על הרגיל, את האקובוסט לא ניסיתי ויכול להיות שהוא באמת שקט)

יחד עם ההיגוי המוביל בקטגוריה וגיר ידני(רק כי הרובוטית זוועתית) מדובר במכונה המשפחתית אולי הכי מהנה לנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי amit94
פורסם

אגב, לא אמרתי - תודה רבה לכל המפרגנים :) עושים חשק לכתוב עוד (עכשיו רק צריך למצוא על מה)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון קצר, הותקן צ'יפ של Superchips bluefin שמעלה את הביצועים ל-200 כ"ס, 32 קג"מ, 6.9 שנ' מ 0-100 (עליה מ-182 כ"ס, 27 קג"מ, 7.9 שנ').

למה? כי אפשר.

שווה? בהחלט, שיפור ביצועים ניכר בעלות/תועלת, הסיכון נמוך מאוד בגלל המוניטין והנסיון של Superchips.

מורגש? מאוד, על הדף זה הרבה פחות מרשים מאשר בנסיעה, המומנט המירבי זמין ב-2000 סל"ד ובהתחלה זה הפחיד אותי, כאילו הורידו איזה מגבלה לכוח ואם אדביק את הגז הרכב יתפוצץ, עכשיו יש למוח עקומת למידה חדשה, בהחלט לוקח זמן להתרגל ולהשתחרר.

http://www.mybluefin.co.uk/search?make=9&fueltype=3&model=2&variant=2544

פורסם

בדומה לפיאסטה ST, גם אצלך יש מצב Overboost (בו ההספק קופץ ל-197 כ"ס) - שנכנס לפעולה בכל פעם שאתה "רומס" את דוושת הגז ועובד לכ-20 שניות בכל פעם, משמע שבנורמל אתה קופץ ל-200 כ"ס וב-Overboost לכ-220 כ"ס.

מניסיוני עם הבלופין בפיאST (יחד עם פילטר INBOX K&N יעודי ומערכת קטבק של MILTEK), זה מורגש ביותר. האוטו נוסע פגז, עם המון כוח זמין לכל אורך קשת הסל"ד. גם בבסיסו ה-1.6EB מנוע מאוד לינארי, כך שהשיפור מבורך מאוד כמובן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עידכון קצר, הותקן צ'יפ של Superchips bluefin שמעלה את הביצועים ל-200 כ"ס, 32 קג"מ, 6.9 שנ' מ 0-100 (עליה מ-182 כ"ס, 27 קג"מ, 7.9 שנ').

למה? כי אפשר.

שווה? בהחלט, שיפור ביצועים ניכר בעלות/תועלת, הסיכון נמוך מאוד בגלל המוניטין והנסיון של Superchips.

מורגש? מאוד, על הדף זה הרבה פחות מרשים מאשר בנסיעה, המומנט המירבי זמין ב-2000 סל"ד ובהתחלה זה הפחיד אותי, כאילו הורידו איזה מגבלה לכוח ואם אדביק את הגז הרכב יתפוצץ, עכשיו יש למוח עקומת למידה חדשה, בהחלט לוקח זמן להתרגל ולהשתחרר.

תתחדש.

יבוא אישי?

ספר על ההתקנה. תוכניות נוספות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

למה? כי אפשר.

שלום רב

גם לי פוקוס אקובוסט

האם אפשר פרטים על הציפ ? כמה עולה?היכן מתקינים?

מודה מראש

פורסם

http://www.mybluefin.co.uk/search?make=9&model=2&fueltype=3&variant=2544

בהזמנה ישירות מ superchips, אני רואה שזה עולה 378 פאונד (לפני מכס ומע״מ).

אני לא חושב שיש סדנא בארץ שמתקינה bluefin, אבל אתה יכול לעשות זאת לבד די בפשטות, המכשיר מגיע עם חוברת הוראות.

הנה דוגמא להתקנה:

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

הרכב נקנה ביבוא סדיר, אני קניתי מיד שניה.

הצ'יפ גם קורא תקלות, לא ראיתי עוד יכולות מיוחדות.

הזמנתי את הצ'יפ ישירות מ-superchips, ההתקנה היא מאוד פשוטה:

1. מחברים לרכב ועושים מה שכתוב, הוא מוריד נתונים על הרכב לצ'יפ.

2. מחברים למחשב, מורידים מהאתר תוכנה לניהול הצ'יפ, היא מעלה את הנתונים ל-superchips ומורידה את השידרוג המתאים לרכב.

3. מחברים בחזרה לרכב וצורבים את השידרוג.

פורסם

הגיעה ידית הילוכים של Boomba, זה מדהים כמה דבר קטן יכול להשפיע על חוויית הנהיגה.

היא כבדה יותר מהמקורית (270 גרם), מה שהופך את העברת ההילוכית לפחות מאומצת.

המרקם שלה מתכתי חלק שלא מתחמם בשמש ומאוד נעים למגע.

היא כמובן תומכת ב-Reverse Lockout של פורד.

IMG_20150720_175921.jpg

פורסם

חביב, אבל למה לא להזמין כזו של ST - למשל? או כל אחת אופציונלית של פורד?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בפורומים אומרים שהבומבה יותר טובה.

בדיוק לי הגיע short throw shifter של פורד רייסינג.

באמת שיפור משמעותי מהמקורי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

היא מיועדת לפיאסטה\פוקוס ST אבל מתאימה גם לפוקוס 1.6, הרבה המליצו עליה.

עריכה אחרונה על ידי Quietsy

• תוכן חדש...