Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מי שמחליפים לו רפידות כל 15 הבעיה היא לא בחלקים אלא בנהג.

אני החלפתי עכשיו אחרי 15K בגלל רעידות במהירות גבוהה.

מה שהתקנתי לפני חצי שנה היו צלחות מעפנות של TIGER ורפידות של ICER,

אחרי חצי שנה ו 15K KM התחילו לי רעידות בבלימה,

לפני יומיים פירקתי אותם והחלפתי לצלחות של ברמבו ורפידות של FERODO (סה"כ 600 ש"ח), הרעידות נעלמו.

אציין כי הרפידות של ICER שהורדתי היו כמעט חדשות אבל החלפתי אותן בכ"ז כי שמתי צלחות חדשות אז אני אוהב שהכל חדש, אפילו שיכולתי להשאיר אותן עם הצלחות החדשות.

אז אם מחליפים כל 15K, יכול להיות שזה גם אשמת החלקים (הזולים) שמתעוותים ולא רק הנהג.

או בעצם אשמת הנהג שהתקמצן ושם חלקים זולים .. :lol:

בשבילי זה היה שיעור לחיים.

עריכה אחרונה על ידי shlomi_e11

שלומי

פורסם

אוקיי, אז ממה שהבנתי ממכם אם העלות של רפידות וצלחות משופרות זהה ואפילו זולה יותר אז פשוט עדיף להתקין חלקים משופרים.

מאיפה עדיף לקנות? ומה לקנות?

פורסם
אוקיי, אז ממה שהבנתי ממכם אם העלות של רפידות וצלחות משופרות זהה ואפילו זולה יותר אז פשוט עדיף להתקין חלקים משופרים.

מאיפה עדיף לקנות? ומה לקנות?

כנראה שלא הבנת נכון.

יש סוגים שונים של צלחות ורפידות, כל סוג/יצרן ברמת מחירים אחרת.

סביר להניח ש"משופרות" יעלו יותר מ"רגילות".

כשאני כותב "משופרות" אני מתכוון לצלחות/רפידות מיצרן טוב ואיכותי כמו BREMBO, ATE, TRW וכו'

שלומי

פורסם (נערך)

יש פה קצת סלט, רפידות תחליפיות של brembo,ate,remsa וכדומה הם לאוו דווקא משופרות, הם יכולים להיות ברמה טובה, נמוכה או שווה למקוריות, שמיוצרות על ידי אחת מהחברות המוכרות, בנוסף יש סדרות של רפידות שמיועדות לנהיגה ספורטיבית המכונות "משופרות" של אותם היצרנים הנל.

אין שום סיבה לא להתקין רפידות של החברות הנל, ביחוד שבדרכ זה יוצא זול יותר. והיכולת זהה או טובה מהמקוריות.

חברות מומלצות לבלמים:remsa,ate,brembo,trw,

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם

אוקי,

אשמח לקבל המלצה לסט של רפידות וצלחות

אשמח לקבל המלצה לחנות באזור חיפה/קריות/נהריה ועכו שמוכרת את החלפים

ואשמח לקבל כתובת של מוסך אשר יתקין לי את האביזרים הנ״ל

תודה רבה

• תוכן חדש...