Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה Acer V15 nitro VS Lenovo Y50

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הגעתי ל2 מועמדים סופיים בבחירת מחשב נייד.

מצד אחד חשוב לי שיהיו קלים ודקים ככל האפשר וגם ללא כונן DVD.

התקציב שלי די נמוך עד ה5000 גג.

עכשיו השאלה איזה משניהם עדיף.

חשוב לי מאוד מסך IPS, כרטיס מסך 960M גם ככה, כמובן שיתחמם כמה שפחות, שהרמקולים יחסית יהיו טובים, ומאוד חשוב שלא ירעיש בזמן עבודה.

באתר http://www.notebookcheck.net/ שמתי לב שACER קיבלו ציון גבוה יותר, אך אני לא יודע אם לסמוך על החברה הזו.

מה אומרים ? יש למישהו ניסיון עם אחד או שניים מהדגמים ?

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

יש לי נסיון טוב עם Y50 אבל מהדרג הנמוך יותר עם I5 ו 860, ולי אישית יש Y510P עם SLI, מאוד מרוצה ממנו ומאיכות הבניה המתכתית.

אם אתה מדבר על ה Y50 בגרסה הכי גבוהה, התמורה שלו יפה מאוד, את ה ACER אני פחות מכיר, אבל Y50 מגיע עם מסך איכותי מגע רק בדגמים היקרים

מה נותן כל אחד מהמחשבים - יש יתרון וחסרון מבחינת החומרה באחד מהם?

Opel Adam S 2017

פורסם

אני בעלים של Y50 בן חודשיים. ואני יכול לומר רק שזאת מפלצת קניתי אותו במבצע באילת ואין משהו שהוא לא אוכל בקלות.

מה שכן לי יש את הגרסא עם המסך של הFHD ולא ה 4K , (גם ככה הוא מחובר אצלי למסך חיצוני) מהבחינה הזו המסך עצמו לא ככ מרשים וחד. אבל המחשב הוא ביצועיסט מרשים.

פורסם (נערך)

בבעלותי כשבעה חודשים לנובו Y50 עם המפרט המצורף:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15240

המחשב באמת אחלה ומאוד מהיר אבל אני מוכרח לציין שקניתי אותו במחיר הנמוך מערך השוק ואחרת כנראה הייתי הולך על דל או אסוס שנתנו תמורה טובה יותר למחיר.

אלו החסרונות שמצאתי במחשב:

המסך FHD שלו לא משהו. הזוויות צפייה מאוד לא טובות. לעומת זאת המסך 4K שלהם גם כן בעייתי ומציג צבעים לא טבעיים. אתה יכול לקרוא על הבעיות האלו ברשת.

קראתי שאפשר להחליף את המסך למסך IPS טוב בעלות של 100$ אבל זה מבטל אחריות.

אני התרגלתי למקלדת מכאנית בדומה למה שיש בסדרת הT, לי עדיין יש את הT61 שאני חושב שיש בו מקלדת נוחה יותר. הרבה פעמים יוצא שאני מפספס אותיות ובפיתוח או בכתיבת מסמכים זה מציק.

הדיסק הקשיח שאיתו מגיע המחשב פשוט גרוע. ה5400RPM לא מספיק ולמרות שלמחשב מפרט חזק הדיסק הקשיח מאוד מסרס אותו ומרגישים את זה במיוחד שהמחשב עולה ובטעינת תוכנות. אני מחכה שמחיר ל1TB SSD ירד ואני אחליף אותו.

למחשב CDROM חיצוני וזה בגלל שבמקום הCDROM נמצאת מערכת הקירור שלו והסאב. למה זה חסרון כי אחרת כבר מזמן הייתי מתקין דיסק SSD קטן של 256GB במקום מה שיש לי ומעביר את הSSHD כדיסק משני במקום הCD.

חוץ משלושת החסרונת האלו המחשב מעולה!

הרמוקלים מצויינים,

הוא עובדד שקט כל עוד לא מפילים עליו איזה משחק כבד.

הוא מריץ בקלות כל משחק מ2014 על ההגדרות ההכי גבוהות.

רצות לו ברקע אצלי הרבה מאודו תוכנות והן לא ממפריעות לעבודה חלקה עליו.

הפלסטיק שלו נעים למגע.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם
בבקשה עודף מ -5000 אגב עד הבית 4368 זוזים.

אם תרצה יש עוד אופציות.

תודה אבל אני מחפש מחשב ללא כונן

פורסם
בבעלותי כשבע חודשים לנובו Y50 עם המפרט המצורף:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15240

המחשב באמת אחלה ומאוד מהיר אבל אני מוכרח לציין שקניתי אותו במחיר הנמוך מערך השוק ואחרת כנראה הייתי הולך על דל או אסוס שנתנו תמורה טובה יותר למחיר.

אלו החסרונות שמצאתי במחשב:

המסך FHD שלו לא משהו. הזוויות צפייה מאוד לא טובות. לעומת זאת המסך 4K שלהם גם כן בעייתי ומציג צבעים לא טבעיים. אתה יכול לקרוא על הבעיות האלו ברשת.

קראתי שאפשר להחליף את המסך למסך IPS טוב בעלות של 100$ אבל זה מבטל אחריות.

אני התרגלתי למקלדת מכאנית בדומה למה שיש בסדרת הT, לי עדיין יש את הT61 שאני חושב שיש בו מקלדת נוחה יותר. הרבה פעמים יוצא שאני מפספס אותיות ובפיתוח או בכתיבת מסמכים זה מציק.

הדיסק הקשיח שאיתו מגיע המחשב פשוט גרוע. ה5400RPM לא מספיק ולמרות שלמחשב מפרט חזק הדיסק הקשיח מאוד מסרס אותו ומרגישים את זה במיוחד שהמחשב עולה ובטעינת תוכנות. אני מחכה שמחיר ל1TB SSD ירד ואני אחליף אותו.

למחשב CDROM חיצוני וזה בגלל שבמקום הCDROM נמצאת מערכת הקירור שלו והסאב. למה זה חסרון כי אחרת כבר מזמן הייתי מתקין דיסק SSD קטן של 256GB במקום מה שיש לי ומעביר את הSSHD כדיסק משני במקום הCD.

חוץ משלושת החסרונת האלו המחשב מעולה!

הרמוקלים מצויינים,

הוא עובדד שקט כל עוד לא מפילים עליו איזה משחק כבד.

הוא מריץ בקלות כל משחק מ2014 על ההגדרות ההכי גבוהות.

רצות לו ברקע אצלי הרבה מאודו תוכנות והן לא ממפריעות לעבודה חלקה עליו.

הפלסטיק שלו נעים למגע.

יש את המחשב בגירסא ssd 256/512 ולדעתי הגרסא האחרונה עם הכרטיס 960m המסך IPS הוא מסך דיי טוב

פורסם (נערך)

שמעתי שאחרי הרבה תלונות לנובו עדכנו את המסך למסך ips טוב.

הדגם ssd 512 שחיפשתי מחשב היה מאוד יקר

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
  • חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...