Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי בעיה כזאת: היו לי שני שלטים,את אחד מהם האזעקה הפסיקה לזהות,האזעקה היתה מגיבה אליו בציפצוץ קטן ולא שלם לא זה לא כיבה את האזעקה ולא פתח דלתות.אפילו שהאור בשלט עבד ואפילו שהחלפתי בטריה.

ניסיתי מכל כיוון ושום דבר לא עבד.ניסיתי לקודד כמו שעשיתי לפני כמה זמן לאזעקת 'קוברה' ע''י לחיצה על שני הלחצנים ביחד ,באותו רגע שלחצתי נדלקה האזעקה ולא הגיבה לכלום.

פתחתי את הרכב עם המפתח וניסיתי לכבות את האזעקה עם המפתח המיועד אבל הוא שבור ולא נכנס, סגרתי חזרה את הרכב נעלתי עם המפתח אחרי כמה דקות האזעקה נכבתה ומאז הרכב לא מזהה גם את השלט שכן עבד קודם.

כרגע הרכב תקוע במקום עם אזעקה שכנראה תרעיש כל פעם שאני ינסה לפתוח אותו .

יש לי את שני השלטים שניהם נראים עובדים טוב האור עובד והכל טוב.

ראיתי באינטרנט הסברים על קידוד שלטים לאזעקות של טויוטה 2002 אבל לא מצויין שהם של בוש ,ואני גם לא חושב שזה יעבוד אם הרכב במצב נעול או אזעקה מצפצפת.

מישהו יכול לעזור לי מה אפשר לעשות?.

אני רוצה להיות בטוח ולא להפריע סתם לשכנים.

תודה מראש.

פורסם

לא מבין למה אף אחד כאן אפילו לא מנסה לענות לי, אבל לא משנה כבר הסתדרתי. הבעיה היתה במצבר של הרכב .הוא היה כנראה גמור-הוא גם הראה בזמן האחרון סימני גסיסה.כנראה שכשהוא נחלש האזעקה השתבשה.

כרגע החלפתי למצבר חדש ולרכב ולאזעקה שלום.שני השלטים עובדים מצויין.

• תוכן חדש...