Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לצערי היום בצעתי תאונה עצמאית (שפשוף בעמוד), זה פעם ראשונה.

 

1. כמה נזק כזה אמור לעלות? יש פגיעה גם בדלת עצמה וגם בחלק התחתון.

2. האם מדובר על שלדה?

3. האם שווה להפעיל ביטוח? כמה כספית אני אנזק שלא יהיה לי העדר תביעות? (אני בטוח בביטוח ישיר).

 

:roll::roll::roll::roll::roll:20150612_133956.jpg

פורסם

היי

לא מדובר בפגיעת שילדה.

תיקון כזה יעלה במוסך מורשה בערך 1200 עד 1700 שח.( רוב המוסכים מחשבים כ 700 שח לחלק נפגע דלת + סף דלת)

תוכל למצוא פחח ביותר זול.

גש לכמה פחחים להצעת מחיר ובדוק שיש להם תנור ככה הצביעה תהיה נורמלית כי צריך לצבוע את כל הדלת ואת הסף דלת אחרי התיקון.

אני אישית לא הייתי מפעיל ביטוח.

 

בהצלחה.

אור

פורסם

זה בצד הנוסע או הנהג,

במקומך לא הייתי טורח לתקן את זה, בארץ גם ככה תחטוף עוד המון שריטות ומכות וחבל על הכסף.

 

תתקן את המכה רק אם זה מפריע לך ממש ברמה האישית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זקוק לעצתכם, הייתי היום במוסך שחבר המליץ בחיפה, אמרו שחייב להחליף דלת, ואני חייב להפעיל את הביטוח כי בלי זה - זה יעלה סביבות ה7000 ש"ח.

הם אמרו לי בגלל שהם לא מוסך הסדר אני אשלם השתתפות עצמית 1000 והם יזכו על השאר(יעלה לי 2400*) ואקבל רכב חלופי מאלדן דרכם.

 

האם לדעתכם יש טעם לבדוק בעוד מקום?

×
×
  • תוכן חדש...