Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע היותר מצחיק זה שצילמו אותי פעם עם הקליאו כשנסעתי מהבסיס הביתה (הם היו ברכב סמוי). :loco:

אחר כך רדפתי אחריו להבין למה הוא צילם והוא חירטט שעקפתי מימין, בהסתכלות בסרטון של מצלמת הDVR שלי, לא עקפתי מימין לאורך כל הנסיעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כן, לא זוכר איפה קראתי על זה.

אגב, המשטרה הצבאית איכשהו עדיין יודעת לזהות רכבים צבאיים לבנים, זה מעניין.

מי שמספיק חד אבחנה, ורואה את המסגרת מבפנים הרבה זמן, יודע לזהות סימנים של אוטו צבאי.

יש רכבים שהם ייחודיים לצבא, ויש איבזור ייחודי לצבא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני היחיד ששם לב שחיילים ברכב צבאי לובשים מדים ואז אפשר לזהות אותם?

ולחכמים שיגידו חצי ב אז בדרך כלל אנשי קבע לא על חצי וגם מה הסיכוי שיהיה רכב עם 5 אנשים כולם עם חולצות לבנות\ירוקות?

פורסם
מי שמספיק חד אבחנה, ורואה את המסגרת מבפנים הרבה זמן, יודע לזהות סימנים של אוטו צבאי.

איך תזהה רכב צבאי לבן?

הם נראים בדיוק כמו כל רכב ליסינג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מי שמכיר את המערכת, יידע לזהות.

אלא אם מדובר באוטו שכור, אז לא תדע לזהות, כי אין לו סימני זיהוי. זה למה גם צבא, גם משטרה, וגם עבריינים משתמשים ברכבים שכורים כשיש צורך בפעילות סמויה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני ראיתי מספיק קצינים שירדו עם האקסנט והריו הצבאית לחופשה באילת עם המשפחה ולא היה שום סימן מזהה ברכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בדיוק, נסעתי בהמון רכבים צבאיים ולא ראיתי שום סממן שמסגיר את הרכבים הללו. נראים בדיוק כמו כל רכב ליסינג אפור ומשעמם.

פורסם

בסוף שנות ה-90 היו מספר מקרים בהם ניסו לפגוע בקצינים ע"י פגיעהברכב הצמוד (זכור לי אירוע בכפר סבא בו מולכד רכב צמוד של קצין – פורסם בעיתונות).

לפי מה שפורסם בעיתונות בזמנו, זה הוביל להחלטה לעבור ברכבי ת"שלמספר אזרחי (רכב יחידתי נשאר עם מספר צבאי-שחור).

למי שהעלה את הנושא של עבריינים – הם משתמשים ברכבים שכורים מאחרוכיום יש אפשרות לחלט רכוש (כולל רכבים) שהושג מכספי סמים.

משטרה – בעקרון אינה שוכרת רכבים ישירות אלא אלו רכבים שהיא מקבלת מגופיםחיצוניים (עמותת אור ירוק לשימוש מתנדבים או ממשרד התחבורה לצורך מבצעי אכיפה ספציפיים).

פורסם
היום ראיתי טויוטה הייאס עם לוחית מספר צ' שחור.

יש כאלו גם עם מספר אזרחי רגיל, כנראה שזה תלוי בייעוד הרכב.

פורסם

שאני הייתי חייל ושימשתי כנהג יחידה ובוס שינו את זה, בערך 2001-2002.

זכור לי שנסעתי לסדנת רכב לבצע בדיקה חודשית ופתאום איזה נגד קרא לי לבוא עם הרכב לאיזו עמדה.

הגעתי עם הרכב ואיך שאני מגיע חייל התחיל להחליף לי את הלוחית של הקנגו או שזאת היה הרכב של מפקד היחידה (מגאן).

בהתחלה לא הבנתי מה קורה עד שהנגד הסביר לי.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כפי שכתבו פה, מסיבות בטחוניות. זה היה בשיא האינתיפאדה השניה.

אגב גם הרכב ת״ש שהיה אצלנו ביחידה (קנגו) קיבל אח״כ לוחית צהובה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...