Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

משתף אותכם בשטיפה השבועית שלי :)

שמפו מגווירס

חומר לצמיגים מגווירס

סימפל גרין לניקוי ג'אנט + קאליפר

ג'ילדה עור צבי אמיתי יבוש ראשוני ואז מטלית מיקרו פייבר של מגווירס יבוש שני

היום עברתי גם על כל השריטות חורים וסימנים עם מברשת עם הצבע הספציפי של הרכב שלי שהזמנתי מאיביי והעלמתי הרבה חורים ושריטות וכולי.

התחדשנו גם בסמל אחורי חדש , הקדמי בדרך מאיביי.

והסט ג'אנטים זהב הוחלף למי שלא שם לב , הנמכה זה הפרויקט הבא.

הקבצים הועלו לאתר חלופי עקב היותם גדולים מדי.

eyyfwmydoytn.jpg

ww3nzyzygjin.jpg

jyzylwk4tvdz.jpg

wm0wgti5mnou.jpg

kzyt4mzdqna0.jpg

nnyyzgutmuwg.jpg

IMG_3601.jpg

עריכה אחרונה על ידי lieden

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

נראית מעולה!

אהבתי מאוד את הצבע וגם הפנים, במיוחד את השומר ראש :)

נ.ב ממליץ לך לעבור למטליות מיקרופייבר נורמליות ואיכותיות (כגון UBER או צהובות של כימיקל להברקה אחרונה / QD) ולא ג'ילדות כי אתה גורם סווירלים על הרכב, יהיה לך קשה יותר להוריד ויראו את זה יותר טוב על רכב שחור

את השריטות העלמת עם צבע מקורי, עשית הכנה לפני + אתה עושה פוליש אחרי?

Opel Adam S 2017

פורסם

הסבר מה הכוונה בהכנה ?

והרכב עבר טיפול דיטיילינג מקיף לפני חודשיים בערך .

אשמח ללינק למטלית מיקרו פייבר המדוברת

בהמשך אני רוצה ללמוד לעשות פוליש ולרכוש איזה מכונה , זה היעד ;).

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
הסבר מה הכוונה בהכנה ?

והרכב עבר טיפול דיטיילינג מקיף לפני חודשיים בערך .

אשמח ללינק למטלית מיקרו פייבר המדוברת

בהמשך אני רוצה ללמוד לעשות פוליש ולרכוש איזה מכונה , זה היעד ;).

בכיף, בעקרון במיוחד אם הייתי מבצע טיפול דיטיילינג לא הייתי בכלל נוגע בג'ילדות כי הן לא סופגות לכלוך ואבק אלא גוררות אותו על הפח, כלומר זה פוגע לך בטיפול שבוצע במקרה ויש לך ציפוי על הפח + עושה סווירלים מעצבנים.

אבל כדי למזער את הנזקים לצבע הכי טוב שימוש במגבת מתאימה, יש לך את המגבת לייבוש כולל שנקראית UBER בגדלים שונים, יש כאן אפילו שרשור על קנייה קבוצתית שעשו מחו"ל ואם לא בא לך לחכות פשוט להזמין מאתרים מחו"ל וכדומה, אז יש באוטוסטור את המגבת של כימיקל גייז - WOOLY ב 180 ש"ח, היא גדולה וקצת מסורבלת לעבוד איתה אבל היא מעולה, אתה פשוט מניח על הפח, טופח קלות ומרים ועובר לפאנל הבא. לא צריך לגרור שום דבר על הפח, לדעתי מגבות שכאלה מומלצות ואף חייבות לאנשים שעשו טיפול דיטיילינג לרכב / פוליש וכדומה.

אוטוסטור - מגבת מיקרופייבר לייבוש Chemical Guys Wooly

אני משתמש בזו בדיוק בגודל הנ"ל, קניתי מחבר פורום שקנה כמה חתיכות.

I4D Uber Yellow Premium Drying Towel

למטליות טובות יש לך את הירוקות של הקוריאני, מטליות מעולות ועד כה לא מצאתי להן תחליף טוב, מגיע 5 בשקית במחיר של 100 ש"ח בערך (איביי, הרבה משתמשים בהן כאן) והן טובות גם לשטיפה בשיטה היבשה של SCIPOPO וגם בשימוש עם קוויק דיטיילים שונים.

www.ebay.com/itm/5pcs-of-Microfiber-QD-Drying-Buffing-Detailing-Cleaning-Towel-from-Atop-Korea-/321559664627?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ade7317f3

נ.ב ממליץ לך לקרוא בפורום יש לא מעט הסברים על איך לעבוד ועם מה לעבוד, וגם עם פוליש כמו שאתה רוצה ללמוד.

Opel Adam S 2017

פורסם

היי,

תוכל ברשותך (פותח השרשור) להסביר מה בדיוק רכשת מאיביי וכיצד השתמשת בזה? (קרי, מברשת צבע, צבע וכו')

גם לי יש מספר שריטות ברכב שאני רוצה לתקן..

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

זה בא כמו לק , אתה רושם את השם של הרכב והצבע שלו זה בא לפי קוד דגם , יש חברה שמייצרת במיוחד , אתה מחפש חורים קטנים מאבנים מכולי או חריטות , עובר על זה בעדינות עם יד יציבה ואז אני עובר עם ג'ילדה רטובה קצת שלא יראה כמו גוש צבע וזה פשוט מתמלא החור / חריטה .

פורסם

אהבתי את הצביעה בצהוב,הרכב ניראה ממש טוב!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...