Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום קפצתי לצ'מפיון (בב"ש זה נקרא "מימד" , החליפו מוסך משהו, לא ברור) לקנות את השמן הגה הנ"ל.

כמובן ששוב היתה עליית מחיר ועכשיו המחיר הוא 130 שקל לפאקינג ליטר נוזל הגה.

עם כל הכבוד (ויש כבוד) למקורי וכו', יש גבול כמה אני מוכן לשלם את המחירים ההזויים שלהם.

הכי זול שמצאתי באיביי זה 60 ש"ח לנוזל המקורי, אבל המשלוח בשמיים.

מאיפה מוצאים מקורי במחיר שפוי?

איזה נוזל תחליפי במחיר נורמלי יש בשוק? שיתאים מבחינת התקנים אבל יהיה יותר הגיוני לשלם?

אולי על הדרך אחליף את כל נוזל ההגה.

*יש לי נזילה במסרק הגה, שאני לא מתכוון לטפל בה, כי היא מינורית ועלות התיקון יקר ולא כלכלי. אני מאבד בערך 1 ליטר בשנה וחצי, אז אין לי בעיה להשלים נוזל, וזה מה שאני עושה.

vag-g004000m2.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הופה , מעולה !

של פבי , אני לא אתפלא אם זה בדיוק אותו נוזל בפנים, תומך בתקן כמובן!

http://www.expresscarparts.co.uk/accessories.php?itemID=961

עכשיו יודע מה לחפש, תודה רבה!

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
הנוזל המתאים לרכבך הוא: G 002000

http://www.justmotor.co.il/products/720323/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%98%D7%99-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7-FEBI-CHF11S

השמן הזה מתאים לך בדיוק.

מכסה את שני התקנים.

בהצלחה

פורסם

זאת ועוד, לך תשיג G2000 עכשיו, שבטח לא מיוצר 10 שנים.

אני עוד זוכר את מבטי השוק והגיחוך כשניגשתי תמים לצ'מפיון וביקשתי G11 כשהיה בשוק כבר G12+

טוב רחובות זה לא כזה רחוק, אם לא אמצא בב"ש אפשר לסדר איזה מעבר שם מתישהו.

פורסם
זאת ועוד, לך תשיג G2000 עכשיו, שבטח לא מיוצר 10 שנים.

אני עוד זוכר את מבטי השוק והגיחוך כשניגשתי תמים לצ'מפיון וביקשתי G11 כשהיה בשוק כבר G12+

טוב רחובות זה לא כזה רחוק, אם לא אמצא בב"ש אפשר לסדר איזה מעבר שם מתישהו.

היי.

יש אופציה של משלוח עד הבית ב40 ש"ח, אתה מוזמן להסתכל באתר אולי אתה צריך עוד משהו ויהיה לך משתלם לבצע משלוח.

פורסם
http://www.justmotor.co.il/products/720323/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%98%D7%99-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7-FEBI-CHF11S

השמן (הנוזל ההידראולי או בקיצור נוזל) הזה מתאים לך בדיוק.

מכסה את שני התקנים.

בהצלחה

אם הייצרן FEBI כותב במפרט שלו שהנוזל ההידראולי מכסה את שני התקנים אין שום בעיה עם זה. אצלך באתר זה לא מופיע אלא רק בדף הנתונים של הייצרן.

איזה כייף לי :)

פורסם

מותר לערבב בין זה לבין המקורי ?

פורסם

טוב אז החבילה מאבי הגיעה, אפילו קניתי עוד כמה שטויות על הדרך.

צ'מפיון (זה מימד בב"ש) יכולים לחפש מי ינענע אותם.

אבי תנו גז עם האתר הזה , ככל שהוא יהיה יותר גדול ונרחב כך ייטב, חסר שם עוד המון דברים אבל אתם בכיוון הנכון לדעתי, קניות אונליין זה העתיד מה לעשות.

• תוכן חדש...