Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול האוטו נכבה לי באמצע הנסיעה , עקב חום יתר במנוע , כשפתחתי את מכסה המנוע התברר לי שמכסה המיים של צינון הקרבורטור לא סגור ומונח ליד , גררתי למוסך ששם טיפלתי בו לפני כשבוע+ והם טוענים שאין מצב שהם השאירו את זה פתוח וגם לא יכול שנסעתי שבוע עם מכסה מיים פתוח ..... וזה היה קורה לי תוך יום ! המנוע כמובן הלך ! הם צודקים ?

פורסם

בוקר טוב

איזה בדיקות הם ביצעו כדי לוודא שאכן המנוע ניזוק?

מה מידת הנזק במנוע?

האם אתה הוספת נוזל קירור במהלך התקופה? היתה לך סיבה לפתוח פקק מיכל עיבוי? (אגב, קרבורטור זה לא וגם אין לך קרבורטור, אתה מתכוון לרדיאטור)...

פורסם

שלום ותודה על התשובה המהירה , הם טוענים שאין מה לעשות והמנוע הלך לגמרי ! אני לא זוכר שפתחתי מאז הטיפול[ הכנה לטסט ] ברכב את המיים , יכול להיות מצב שהם שכחו ונסעתי שבוע כך ? או שמרוב חום המכסה עף ?

פורסם

קשה לי להאמין שהוא פשוט עף - אלא אם כן הוא היה שחוק או פגום.

לגבי נסיעה עם מיכל פתוח, אפשרית, תלוי בעומס העבודה שהופעל על המנוע באותה תקופה.

• תוכן חדש...