Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על OPEL CORSA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

1.אני בחיפושים אחר סופר מיני קטנה עם תא מטען גדול (יחסית)

אני מחפש בכיוון של skoda fabia אבל לאחרונה המליצו לי גם על opel corsa

אשמח לחוות דעת עליה. אני מדבר על 2011 אוטומט מנוע 1.4 (אם אני זוכר נכון)

2.מה ההבדל בין מנוע 1.2TSI לבין 1.4\1.6 - ראיתי שפאביה 2010 מגיעה עם 1.4 ופאביה 2011 ומעלה יכולה להגיע עם 1.2TSI - האם זהו הבדל קריטי למישהו שרוב נסיעותיו יהיו בעיר ?

3.קצת לא קשור, ומצטער אם אני עובר על חוקי פורום כלשהם (לא מצאתי משהו שאוסר), מישהו מכיר מכון לבדיקה של הרכב מומלץ באיזור תל אביב ?

תודה

פורסם

היי, הייתה לי אופל קורסה רכב עבודה.

אחרי 4 ימים הבנתי שהרכב לא בשבילי (מעבר לעובדה שעשתה לי 1 ל8 ק'מ דלק בנסיעה סבירה מאוד ולא פרועה, אמנם החברה שילמה אבל עדיין לא היה נעים לי) והחלפתי.

לא מומלצת מבחינתי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לא יצא לי לנסוע עליה אלא רק לשבת, לדעתי מרגישה כמו רכב מעשור הקודם.

מנוע ה1.2 יהיה חזק וחיסכוני מה1.6.

ה1.4 הגיע עם גיר ידני.

החיסרון שהמנוע 1.2 עם הגיר האואומטי לא הכי אמינים, יש ריקולים חלק מרוצים חלק לא, לא הייתי רוכש.

אם אתה צריך תא מטען גדול תבדוק את ההומדה גאז, מאוד מרווחת מאחור ותא מטען פרקטי מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קצת סדר בבלגן:

1) סקודה פאביה 1.4 היא ידנית בלבד.

1.6 עם גייר אוטומטי סטנדרטי 6 הילוכים

1.2TSI ידני או DSG7

2) לנסיעה עירונית הייתח מעדיף את ה-1.6 או ה-1.4 הידנית אם אתה מסתדר עם גיר ידני.

3) אם תציין תקציב, נוכל לעזור יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי,

תודה על התגובות.

התקציב הוא כ-70 אלף

קראתי על ה-JAZZ שהתט מטען של הדגם ההיברידי הוא קטן משמעותי מהדגם הרגיל. האם זה נכון ?

כמו כן אני חושב רק על אוטומטית.

פורסם

תא המטען של הג׳אז ההיברידית אכן קטן מתא המטען של ג׳אז לא היברידית. אני לא חושב שזה משמעותי, גם לג׳אז ההיברידית תא מטען גדול יחסית לתא מטען של סופר-מיני אחרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בכל מצב מנועי הtsi יהיו חסכוניים יותר. מבחינת איכות הגימור בוואגיות עדיפה מהקורסה.

1 ל8 - זה אומר שמי שנסע ברכב לפנייך אנס אותו. צריכת דלק הזויה לגמרי. (אלא אם אתה אנסת את הרכב).

פורסם

בנסיעה עירונית בכלל לא בטוח שה-TSI יהיו חסכוניים יותר.

גודל תא המטען של הג'אז ההברידית הוא 300 ליור לעומת 400 של הרגילה.

בקורסה גודל התא הוא 285 ליטר, ובפאיבה גודל תא במטען זהה לזה של הג'אז ההברידית...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הונדה ג'אז היא אחת המכוניות הכי מפוספסות בארץ, בדומה למשל לניסאן נוט ויש דוגמאות נוספות. במקרה של הג'אז זה מחירה הגבוה כחדש וגם כמשומשת. זו מכונית מאד מומלצת: מרווחת, אמינה, חסכונית ביותר. הייתי מעדיף דווקא את הגרסה הרגילה ולא ההיברידית - בסך הכל, היא גם חסכונית למדי, מבלי להתעסק בעתיד עם סוללה חלשה וכו', מה שעלול ליקר את התחזוקה שלה ולחייב אותך להסתמך רק על מוסכי היבואן.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הנוט גם מאוד שימושית בזכות מושב אחורי שאפשר להזיז, מאוד נוח ואפקטיבי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בנסיעה עירונית בכלל לא בטוח שה-TSI יהיו חסכוניים יותר.

גודל תא המטען של הג'אז ההברידית הוא 300 ליור לעומת 400 של הרגילה.

בקורסה גודל התא הוא 285 ליטר, ובפאיבה גודל תא במטען זהה לזה של הג'אז ההברידית...

למה לא? מנוע טורבו עם מומנט בטווח רחב כבר מסל"ד נמוך. לא צריך ללחוץ חזק בשביל להאיץ. חסכוני יותר מ1.4 מיושן שבשביל לזוז צריך ללחוץ יותר.

פורסם
הונדה ג'אז היא אחת המכוניות הכי מפוספסות בארץ, בדומה למשל לניסאן נוט ויש דוגמאות נוספות. במקרה של הג'אז זה מחירה הגבוה כחדש וגם כמשומשת. זו מכונית מאד מומלצת: מרווחת, אמינה, חסכונית ביותר. הייתי מעדיף דווקא את הגרסה הרגילה ולא ההיברידית - בסך הכל, היא גם חסכונית למדי, מבלי להתעסק בעתיד עם סוללה חלשה וכו', מה שעלול ליקר את התחזוקה שלה ולחייב אותך להסתמך רק על מוסכי היבואן.

בתור אחד שהיתה ברשותו ג׳אז- צודק בכל מילה. במשך יותר מארבע שנים ומעל 100k חייב לציין שמעבר לטיפולי השגרה החלפתי רק נורה קדמית שרופה (אפילו המצבר המקורי נשמר). הרכב נמכר מהר מאוד וב-5000 ₪ מעל מחיר המחירון. עד היום רוכש הרכב שולח לי הודעות תודה (עבר אליה מ-c3).

פורסם
למה לא? מנוע טורבו עם מומנט בטווח רחב כבר מסל"ד נמוך. לא צריך ללחוץ חזק בשביל להאיץ. חסכוני יותר מ1.4 מיושן שבשביל לזוז צריך ללחוץ יותר.

העובדות בשטח מבדיקות (לא מדעיות יש לציין) מספרות אחרת. זאת כמובן מעבר לעובדה שמי שמרבה בנסיעה עירונית יצטרך להמודד עםהבלאי המואץ של מצמדי ה-DSG.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...