Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אדי אתה חי בעולם משלך ? בעולם שלנו חושבים שאלוויס עדיין חי.

יש אלפי מעריצים בכל העולם שמאמינים שאלוויס חי, לא יכול להיות שהם טועים, נכון ?

גם אתה חושב שהוא חי ?

מה לגבי השואה ? יש כל כך הרבה ספרים, ומאמרים, שמסבירים שהשואה לא היתה ולא נבראה. לא יכול להיות שכל כך הרבה אנשים סתם אומרים , נכון ?

גם אתה לא מאמין בשואה ?

אדי, מדע הוא מדע בדוק ומדוד, אין דבר כזה במדע "אולי" או "לפעמים" או שכן, או שלא.

אין באמצע במדע, (לפחות במדע שלנו, אני לא יודע מה קורה בעולם המדע שלך אדי..)

אז אם אתה מאמין בכל המיתוסים שמוכרים לך, ואתה באמת מאמין שהידע שלך גדול משלי, ואתה מאמין שהמעבדות של רוקפורד יודעות על מה הן מדברות.

אז אני מזמין אותך, לבוא, להוכיח את עצמך, ולקבל 500 שקלים חדשים.

אני לא מבין, אני צריך להכריח אותך לבוא ולקבל כסף ?

אני עוד אתחיל לחשוב שאתה לא באמת יודע על מה אתה מדבר .......

פאאק דחוף תגיד לאמא שתיקח אותך לפסיכולג דחוף!!!!

קיצור אין לי כבר כוח אליך אתה בשלך !!!

באים כבר 2 אנשים ומסברים לך שאתה טועה אני מביא מאמר ומדריך אבל אתה עדיין שלך אתה חושב שרקפורד ירמו אותך..

קיצור אחי אתה חושב שאתה צודק מתי שכוולם מסבירים לך שאתה טועה....בקיצור זה בעיה רצינית..

מילא הייתה גאון או משהוא כזה(כמו שאחד שטען שכדור הארץ סובב סביב השמש ולא היא סביבו) חח אבל פה אתה ממש טועה זה הקטע

בוא ניראה אותך מציעה לי 500שקל אחרי שיחה עם מעבדות של חברות אודיו ותיראה מה הם יגידו לך!

לסיכום תחשוב מה שבא לך ואיך שבא לך ואנחנו נחשוב איך שבא לנו! זהו אין לי כבר כוח אני מיואש לגמרי:|

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי, זאת ההודעה האחרונה שאני אחזור על עצמי,

אם אתה צודק, תבוא , תרוויח 500 שקלים,

אני לא צריך לשדל אותך .... כל בן אדם אחר כבר מזמן היה רץ לפני שהבחור היה מתחרט.. או היה מודה בטעותו..

אז מהר אדי, לפני שאתחרט ... בוא ותסביר לי איך זה עובד, ותראה לי בעיניים ובאוזניים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אדי, מאחר ואתה איש סאונד מעולה, ומתברר שגם פסיכולוג: "יש לך בעיה קשה מאד"

ובטוח יודע מהי השראה, ומצטט עובדות (כלשונך) מוצקות אשר הוכחו מדעית ע"י רוקפורד ואחרים,

למה לא תיקח 500 ש"ח ?? הרי אתה הולך לבדוק השערה , של בחור שאינו מתקין, וההבנה שלו בחשמל

ניתנת לפקפוק. זה כסף בטוח.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
אדי, מאחר ואתה איש סאונד מעולה, ומתברר שגם פסיכולוג: "יש לך בעיה קשה מאד"

ובטוח יודע מהי השראה, ומצטט עובדות (כלשונך) מוצקות אשר הוכחו מדעית ע"י רוקפורד ואחרים,

למה לא תיקח 500 ש"ח ?? הרי אתה הולך לבדוק השערה , של בחור שאינו מתקין, וההבנה שלו בחשמל

ניתנת לפקפוק. זה כסף בטוח.

שלומי

אדון שלומי הניכבד....לא צריך להיות איש סאונד מעולה או פסיכולג כדי ליראות מה קורה פה...אתה גם אם הייתה מבין והיה לך קצת ניסיון הייתה מצדיק אותי בימקום להציעה השארות..אבל זה לא קשור לדיון..

לי אין זמן וכוח לבוא ולהוכיח לשי דבר עם הוא היה רוצה לדעת באמת הוא בעצמו היה בא ושואל....

אני חושב ועוד רבים כמוני חושבים שאני שיושבים וכותבים מדריכים שעוזרים לאנשים כניראה שהם לא סתם המציעו את זה אלה לקחו את הביסוס מניסיון של שנים בתחום..

ובא בן אדם לטענתו שמתקין מערכות ...ואומר שבאמת ישנם רעשים עם משלבים RCA גם חיווט כמובן הוא אומר ואני אומר שזה לא תקף על כול אוטו ואוטו אבל הסיכוי שיהיו רעשים במיקרה כזה גבוהים מאוד!

אבל שי בשלו והוא חושב שכולם טועים והם שוטפי מוח.....אז בגלל זה אני מציאה לו להיתקשר וליראות במאמרים ובציטוטים שהוא עצמו לפעמיים מביא של אנשים שמבינים קצת יותר שחשיבתו שבחיים לא יהיו רעשים עם נישלב את 2 החיווטים לא נכונה!

אני חושב שאני צודק אבל אין לי עצבים לבוא ולהוכיח ולא פה ולהגיד שם

שי אם אתה כול כך בטוח בעצמך תבוא תראה מאמר או הוכחה שאני ורן וכול המאמרים טועים! למה אתה לא להוט לעשות את זה?

פורסם

שי זה בידיוק אותו מיקרה כמו המיקרה של לנזר

עובדה שגל הביא לך הוכחות ואתה שולל אותם...עזוב אחי יש לך בעיה!

פורסם

תראה אנ י לא אתחיל לפרט לך את כל הנושא מכיוון שהוא ממש ארוך.

אם אתה רוצה אתה יכול להתקשר אלי ( אם אין לך את המספר שלח לי ה"פ ואני אשלח לך אותו ) ואני יסביר לך הכל, ואם אחר כך עדיין תרצה שאני יבוא ואקח ממך 500 שקל אין לי בעיה זה סכם יפה לשעה של עבודה.

רק שתבין על קצה המזלג, אחת הסיבות להשראה הם הפרש פוטנצילים, שהראה מכבל סאב וכו.

פורסם

אדי, כתבת: "אני חושב ואנשים אחרים חושבים" אלו אינן עובדות.

אתה לא בטוח בעצמך? למה? (כלשונך) זה מבוסס על עובדות. מה יש פה לא להיות בטוח?

אני אומר אם זה כ"כ בטוח, ויש לך ניסיון (וגם נסיונם של אחרים) אז מה הבעיה? לך תיקח 500 ש"ח !!

ובכלל, מאין הקביעה שלך שאין לי ניסיון, עוד דבר תמוה בעיניי...

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אדי אני לא אומר שאתה טועה ואנ גם לא אומר שאתה צודק...

אבל אתה נראה ממש ממש בטוח אם זה ככה למה אתה לא מוכן להרוויח 500 שקל ?

אני בטוח ש 500 שקל מאוד היו עוזרים לך עכשיו...

אז לך תרוויח את הכסף ותראה לנו שאתה זה שצודק...

פורסם

arm123, אתה תראה לי ? :|

אתה תסביר לי ? :|

תחסוך ממני, פשוט תבוא ותקבל את ה500 שקל רק על הרעש שאתם עושים ובאמת מאמינים בוודוו שלכם.

ואדי, כמובן, זה ידוע ששלומי לא נגע במברג מימיו.

זה לא שהוא מסתובב עם 2 ארגזים של כלי עבודה על הקטנוע שלו :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חחחח אדי אתה כל כך מצחיק

אני מכיר אותך רק על פי תגובות פה ותמיד היית נראה לי קצת מוזר :roll:

אין לי מושג מי צודק או לא צודק אבל זה גם לא מעניין לי את הביצים :p אני מכיר את שי הוא מבין פי 8 מרוב האנשים פה .. והציע לך 500 שקל.. אני יודע שאם הוא היה אומר לי משהו בנושא שאני מבין בו ובטוח שאני צודק והיה אומר לי לבוא להוכיח לו ולקבל 500 שקל הייתי בא :p אחרי הכל 500 שקל זה כסף טוב לשעה עבודה כמו שARM אמר :p

פורסם

התרד הזה הוא אחד התרדים היותר רדודים שיצא לי לראות בשנה האחרונה.

כל אחד מנסה להראות שהוא מבין יותר מהשני וזה ממש מטופש. תרדו כבר מהעצים שטיפסתם עליהם.

ולעניין עצמו. לא סתם מומלץ להפריד את הכבל מתח וה RCA. יש לזה בסיס מדעי. למרות זאת ישנם גורמים רבים שמשפיעים בנוסף ולכן יכולה להיווצר סיטואציה שבא למרות שהכבלים מועברים ביחד אין זליגה של רעשים. זה לא מפריח את התאוריה של הפרדת הכבלים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אחרי שקראתי חצי מהתגובות המפגרות פה אין לי יותר מה להגיד...

הינה שי רן הציעה דבר איתו תביא לו את ה500שקל אני לא רוצה להיכנס לזה בכלל...

אני מאוד מאוד מוזר אולי זה נכון....מוזר מכדי להיתכווח עם שי שיותר אני לא יעשה אף פעם אני פשוט אומר את שלי והוא את שלו וגמרנו...

כמובן ששי יודע פי8 מחצי פורום פה את זה רואים ברור!

בקיצור אחרי שנה וחצי בפורום נימעס לי כול החברה החדשים אלה פשוט גורמים לי בחילה לענות למישהוא בכלל....

בקיצור אתם תאמינו לשי שהוא בעולמו משלא...

פורסם
ולעניין עצמו. לא סתם מומלץ להפריד את הכבל מתח וה RCA. יש לזה בסיס מדעי. למרות זאת ישנם גורמים רבים שמשפיעים בנוסף ולכן יכולה להיווצר סיטואציה שבא למרות שהכבלים מועברים ביחד אין זליגה של רעשים. זה לא מפריח את התאוריה של הפרדת הכבלים.

זה מה שאני מנסה להגיד כבר 1000 הודעות! אבל שי בשלו כי הוא מבין פי 8 מהפורום:?

מה תגובות בתרד הזה הבנתי מה רמת הפורום באמת הוא במצב קשה קשה!

פורסם

באמת חבורה מוזרה אתם...

אדי - אתה פשוט מת להתכסח עם שי.

שי - אתה חושב שתמציא את עולם האודיו לרכב מחדש...

בסך הכל, שניכם צודקים, וישנם תיאוריות לכאן ולכאן.

גם אני לא מאמין בכל הקשור לרעשים עקב העברת כבל מתח ליד כבל האות, אבל אני לא הופך את זה

לעובדה, כי לא סתם מציינים זאת כנראה.

אז תפסיקו לקבוע דברים, אלא תציעו את ה 2 cents שיש לכם, ואם לא הבנתם:

תציעו (דגש על תציעו) מהיידע שיש לכם, ואל תנסו לקבוע כלום.

ואל תתווכחו איתי - אני לא אכנס לזה אתכם בכלל - אתם רק עושים צחוק מעצמכם, זה הכל.

ואת מה שרשמתי כאן אני מציע לכולם - לא אל שי ואדי בלבד.

גל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...