Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה קצת מוזרה עם המטעני USB ברכב שמחוברים לשקע מצת 12V שהתחילה לפני כמה ימים.

שאני מחבר את המטענים נדלקת בהם נורה שלכאורה אמורה לתת אינדיקציה שהם עובדים. למרות זאת שאני מחבר את הטלפון הוא לא נטען, מדי פעם כן נדלקת נורה בטלפון שמחווה על הטענה אבל נעלמת ורוב הזמן אין הטענה בטלפון.

מדובר בשני מטענים פשוטים שקניתי בDX אבל עד היום עשו את העבודה (הצליחו להטעין את הטלפון שהוא בשימוש קל, לא ממש הצליחו להטעין אותו שהוא בשימוש של GPS אבל זו כבר בעיה נפרדת).

לפי חיפושים שעשיתי על בעיה דומה באינטרנט הבנתי שיכול להיות שמדובר בבעיה של פיוז שרוף, אבל מצד שני אם הפיוז באמת שרוף אז לא ברור לי איך נדלקות במטענים מנורה שאמורה לתת אינדיקציה שיש חשמל.

ניסיתי גם לחבר את המצת של הסיגריה עצמו (למרות שאני לא מעשן), ניסיתי ללחוץ על הכפתור אבל לא ממש קרה כלום וכפתור פשוט קפץ חזרה, לא נראה שככה זה אמור לעבוד.

למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש.

פורסם

אמרת בעצמך , מטענים מ DX. חפש מטענים של היצרנן של הנייד. לרוב הם יותר טובים.

וכאשר אתה מחבר את המצת של הסיגריה חזרה למקום ולוחץ עליו , הוא אמור לצאת חם. תלחץ ותראה אם הוא קופץ אחרי כ 30 שניות חם

פורסם

תודה על התשובה electro78

אומנם מטענים מDX ברור לי שהם לא הכי איכותיים בעולם, אבל עד היום שניהם עבדו, אחד אצלי כמעט שנתיים והשני חצי שנה בערך ועבדו ללא דופי כך שלא נראה לי ממש הגינוי שהם הפסיקו פתאום שניהם באותו זמן לעבוד (ובשניהם אגב כמו שכתבתי דולקת מנורה שאמורה לתת אינדיקציה שהם עובדים לכאורה).

אני אנסה גם להחליף את הכבל USB למרות שלא נראה לי בכלל שהבעיה היא איתו.

לגבי המצת של הסיגריה, כתבתי שחיברתי אותו, לחצתי חזק על הכפתור שלו ואני מבין שהוא אמור להתקע ולקפוץ אחרי זמן מסוים, אבל הוא לא נתקע, הכפתור פשוט חזר למעלה מה שנותן לי הרגשה שיש משהו לא בסדר בשקע עצמו.

יכול להיות שמדובר בבעיה בפיוז למרות שהמנורות במטעני USB דולקים?

פורסם

תנסה לבדוק את המטען ברכב אחר, ככה תדע באמת איפה הבעיה .

בכל מקרה זה לא נראה כמו בעיה של פיוז .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם (נערך)

תודה על התשובות לכל מי שעזר.

החלפתי לכבל USB אחר ופתאום זה חזר לעבוד ונראה שמטעין את הטלפון.

החלפתי בחזרה לכבל הישן ופתאום נראה שגם הוא עובד. באמת תקלה הזויה.

אמשיך לעקוב בתקווה שהבעיה נפתרה.

למישהו יש מושג אגב לגבי הבעיה האחרת שיש לי שהמטענים האלה מצליחים להטעין את הטלפון שהוא בשימוש קל (למשל מנגן מוזיקה) אבל לא ממש מצליחים להטעין אותו שהוא בשימוש של GPS / WAZE (הוא רק מצליח להאט את הפריקה של הסוללה אבל אפילו לא ממש לשמור אותה באותו מצב)

האם זה קשור לזה שהמטען לא מספיק איכותי או שזו בעיה ידועה?

עריכה אחרונה על ידי roy4
פורסם

אתה צריך הספק של 2 אמפר לפחות בשביל טעינה שתשרוד בזמן WAZE .

ממליץ על מטען בלקין עם שתי יציאות שכל אחת 2.1אמפר באייבי 30 שקל בארץ מתחיל מ77 ומעלה.

פורסם

האמת שבשני המטענים האלה יש שקע USB כפול והם טוענים שאחד מהם הוא 1 אמפר והשני 2 אמפר.

בכל אופן אף אחד מהם לא מצליח לספק טעינה כמו שצריך בזמן של WAZE אז כנראה שמדובר בנתון שקרי.

אלך על קניה של מטען קצת יותר יקר ואיכותי, ראיתי היום כתבת באתר TGSPOT על מטען מומלץ של חברת PLEOMAX, שהם טוענים שהיא שותפה של סמסונג בייצור אביזרים לתחום הסלולרי.

http://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?icep_ff3=2&pub=5575121959&toolid=10001&campid=5337674454&customid=&icep_item=111435498475&ipn=psmain&icep_vectorid=229466&kwid=902099&mtid=824&kw=lg

מישהו מכיר את החברה הזאת אולי? זה מטען איכותי עם 2 אמפר אמיתי?

פורסם

לא הרבה מכשירים סלולארים בימינו יודעים למשוך 2A משקע הטעינה.

הזכות הזו שמורה למכשירי NOTE ועוד כמה דגמים בודדים.

מרבית המכשירים בימינו יודעים למשוך לכל היותר 1A משקע הטעינה. כך שאם המכשיר של פותח השירשור לא תומך בUSB rapid charge של 2A, אין לו טעם לרדוף אחרי מטען שיודע להוציא את זה ועדיף להשקיע באחד איכותי שנותן 1A אמיתי ונקי.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה על ההמלצה, המטען של בלקין נראה לי באמת איכותי אבל הוא נבדק מול מכשירי אייפון ולי יש טלפון אנדרואיד של HUAWEI כרגע (למרות שהזמנתי מסין טלפון חדש איכותי הרבה יותר של XIAOMI שתקוע כנראה במכס יימח שמם)

נראה לי שאני אלך על המטען של PLEOMAX כי הוא בדוק מול מכשירי אנדרואיד / סמסונג, לפי הטענה בכתבה של TGSPOT הוא מספק 2 אמפר טעינה ורק במידה ואתה מטעין שני מכשירים במקביל אז הוא מספק 1 אמפר בכל שקע

http://www.tgspot.co.il/online-shopping-vol-1/

• תוכן חדש...