Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מי ממכם נתקל בפרסומים בפייסבוק על האירוע?

עשו טיזינג ל3000 איש חודש שלם עם הודעות ותמונות, אני עד ל4 אנשים מהעבודה שלקחו חופש מראש בשביל להגיע ובסוף לא פירסמו מיקום.(מניח שפירסמו בהודעות פרטיות)

מזל שאני בסידורים היום ולא לקחתי חופש במיוחד.

לפחות שלהבא יגדירו מראש שהאירוע סגור. אני בטוח שזה היה חוסך שם המון שאלות.

תמיר.

פורסם

האירוע לא סגור, אבל ברור לכם שהוא לא יפורסם בשלטי חוצות כן?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אי אפשר לשמור בסוד על קיום אירוע מוטורי בקנה מידה גדול, זו לא קבוצת ווטסאפ פרטית של כמה חברים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המפגש היתרחש בנתניה באיצטדיון הכדורגל כמו שהיה במפגש השעבר הגדול,היה המון כלי רכב מכל הסוגים :)

המשטרה כמובן הגיע והרסה את החגיגות :(

פורסם

הייתי במפגש, היה מפגש בקנה מידה ענקי! היה מאוד מסודר יחסית למפגשים אחרים, והיה מאוד מאורגן, אף אחד לא התפרע, ומי שרק חשב להתפרע רצו אליו סדרנים והרגיעו אותו מיד, אפילו אם זה רק לתת גז במקום עם פרארי 458.

היה מאות של מכוניות מיוחדות ונדירות ולא "סופר לאנסר משופרת"

רק לא הבנתי את הקטע שהגיע משטרה ופשוט השביתה את האירוע לגמרי בטענה שהוא לא חוקי ופשוט פיזרה את כולם, עוד יותר כעסתי על הקהל ש-8 שוטרים הצליחו לשלוח הביתה 3000 איש תוך כמה דקות.

קהל.jpg

פרארי.jpg

מזראטי.jpg

קורבט.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הייתי במפגש, היה מפגש בקנה מידה ענקי! היה מאוד מסודר יחסית למפגשים אחרים, והיה מאוד מאורגן, אף אחד לא התפרע, ומי שרק חשב להתפרע רצו אליו סדרנים והרגיעו אותו מיד, אפילו אם זה רק לתת גז במקום עם פרארי 458.

היה מאות של מכוניות מיוחדות ונדירות ולא "סופר לאנסר משופרת"

רק לא הבנתי את הקטע שהגיע משטרה ופשוט השביתה את האירוע לגמרי בטענה שהוא לא חוקי ופשוט פיזרה את כולם, עוד יותר כעסתי על הקהל ש-8 שוטרים הצליחו לשלוח הביתה 3000 איש תוך כמה דקות.

פעם ראשונה שהקהל הישראלי מציית לחוק ואתה כועס על זה? תתבייש לך.

כנראה שהקהל הסופר לאנסר משופרת יותר מתאים לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה זה לא חוקי אם לא עשו שטויות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...