Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה הונדה סיוויק 2012 מהשכרה באוטו סנטר.

היה ברור לי שאני צריך לבדוק את הרכב היטב מכיוון שהוא הגיע מהשכרה.

עשינו בדיקה במ.מ.מ בחיפה, הרכב יצא בסדר גמור אך בהערות נכתב שהבדיקה לא כוללת:

1. בדיקת גיר אוטומט

2. בדיקת מערכות חשמל

3. בדיקת צריכת שמן

האם יש צורך בבדיקות האלו? אוכל לבקש אותם מהמוסך המורשה כיוון שהרכב עדיין באחריות יצרן?

או שמדובר בכסף שהולך לפח ובדיקות מיותרות?

תודה :-)

פורסם

בעקרון ברכבי יוקרה, מומלץ לבצע בדיקה של מערכות אלקטר'. מה מצב הגיר? מעביר הילוכים היטב?

הסיביק לא רכב מורכב מידי מבחינת מערכות אלקטר', אם לא דולקת לך איזה נורה, ואין התראות, נראה שהמצב בסדר.

כמו כן, לא ידוע על תקלות של צריכת שמן ברכבים האלה.

בהצלחה

פורסם

כן, יש צורך.

א - גש למוסך מורשה יבואן, בדוק את (גיר) הממסרה, ראה את צבע נוזל הממסרה ואם צריך לבצע החלפת נוזל.

בתנאי מזג- האויר והשימוש בישראל, רצוי לבצע החלפה של נוזל הממסרה כל כ 3-5 שנים ועד 60.000 ק"מ

קרא דיונים בנושא כאן -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?530424-החלפת-שמן-גיר-הונדה-סיויק-2006-דור-8&highlight=%D7%94%D7%

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?513334-מאזדה-3-בעיות-גיר&highlight=%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94

ב - בדוק את כלל רישום הטיפולים אשר בוצעו בעבר.

ג - לבקש בדיקה ממוחשבת עם סורק תקלות לכלל מערכות הרכב. - העלות כ 200 ש"ח.

לפעמים אם במוסך יתרשמו כי אתה תהיה לקוח בהמשך, ואם תבצע גם את החלפת נוזל הממסרה אצלהם, אפשר כי לא יחייבו על הבדיקה עם הסורק.

הבדיקה בודקת תקלות עבר אשר נרשמו ברכב, מצב כריות האויר ומערכות הבלימה הממוחשבות - מערכות אשר לא נבדקות תמיד במכון בדיקה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...