Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי הונדה אקורד 2001 דגם אמירקאי, מגיע עם גג נפתח ומרים שמשות מקורי כולל לגג.

לאחרונה חלון הגג לא מצליח להסגר עד הסוף כשאני נועל את הרכב, הוא פשוט מתעייף לפני הסוף ומצריך אותי לפתוח ולסגור את הרכב מהשלט שוב ואז הוא ממשיך להסגר.

בדגם הנ"ל מרים השמשות מרים את כל החלונות ביחד ולא אחד אחרי השני כמו שהבנתי שיש ברכבים חדשים.

האם ניתן להגדיר כי מרים השמשות יאריך את פעולתו בעוד מספר שניות, או יעלה כל חלון בנפרד?

או שהבעיה היא בכלל במנוע העייף של הגג? (כאשר המנוע עובד ואני מתפעל אותו ידנית לא נראה שהוא חלש)

פורסם

כן,

החלונות נסגרים היטב גם בעזרת מרים השמשות.

הגג נסגר עם המתג שלו בלי בעיה כשהמנוע עובד, כשהמנוע כבוי ואני משתמש במתג שלו נרשמת איטיות מסוימת ואם אני משאיר אותו פתוח ונועל עם השלט הוא לא נסגר עד הסוף.

• תוכן חדש...