Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

אני רוצה להחזיר את הפנסים שלי למצב המקורי שלהם, כלומר נורות הלוגן באור ראשי ובאור חניה במקום לדים וMTEC. לא יודע פשוט נמאס לי.

הבעיה הענקית היא שהלדים שהכנסתי לאורות חניה לא יוצאים בגלל בעיות גודל אז יש רק ברירה אחת והיא פתיחת הפנס, ידיים טובות יש לי אבל חסר לי הוראות. בכל סרטון ביוטיוב מדברים על חום וזמן שונה...אז:

באיזה חום?

כמה זמן?

איך לאטום מחדש?

עם איזה חומר אטימה?

תודה לעוזרים והמלצה לעתיד, תשאירו את הפנסים שלכם as is.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נו באמת בנאדם, לא יכולת לחכות לאחרי פסח עם האפיה? יש אנשים ששומרים כשל"פ...

קח את כל מה שאתה רואה בסרטונים ותעשה ממוצע בערך פלוס מינוס. בסופו של דבר התפקיד של האפיה זה רק להמיס את הסיליקון שאוטם את הפנס, ככה ש5 דקות לכאן או לכאן לא ישנו יותר מדי את התמונה. קח בחשבון לא לשכוח להצתייד בסיליקון חדש לאטימה אחרי שאתה מסיים. זה שנשאר על הפנס כנראה כבר לא יהיה טוב כמו פעם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש סוג של סיליקון מומלץ או הכי קלאסי יספיק?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עשיתי גיגול קטן ובפורום שנקרא hid planet (שם שגורם לי לחשוב שהם יודעים על מה הם מדברים) יש שרשור שבו אומרים שהכי טוב זה butyl rubber. הנה לינק לדבר הזה באיביי.

*לי עצמי אין נסיון עם זה. ככה שאני מציע שתקח את מה שאני אומר בעירבון מוגבל מסויים. למרות שהתיאור של המוצר באיביי מציין שזה נועד לאטימת פנסים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

החומר הזה נראה כמו החומר המקורי שנאטמים איתו הפנסים, אפשר למצוא אותו גם על הניילון שבתוך הדלתות.

נראה מבטיח אבל כמעט 140 שקל :|

• תוכן חדש...